Działka na Kaszubach - 2014
- Ignis05
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach - 2014
Marysiu fajni ci żołnierze.
Moje pierwsze , dawniej sadzone gdzieś poginęły, pewnie zarośnięte przez kocimiętkę.
Ostatnio nasadziłam nowych i postaram się ich nie zagłuszyć, może też się kiedyś takiego wojska doczekam.
Moje pierwsze , dawniej sadzone gdzieś poginęły, pewnie zarośnięte przez kocimiętkę.
Ostatnio nasadziłam nowych i postaram się ich nie zagłuszyć, może też się kiedyś takiego wojska doczekam.
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
My prawdopodobnie pojedziemy w sobotę po pracy lub w niedzielę raniutko. Ma być cudna pogoda. Nie pamiętam czy się Tobie chwaliłam, że będę B. ,jeśli nie mówiłam to melduję. Mam nadzieję, że zobaczymy się w ten weekend, muszę dostarczyć książeczkę zakupioną dla Ciebie.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko - cieszę się że przyjeżdżacie Ja się zastanawiałam czy jechać w piątek, ale w sobotę do południa muszę być w Gdańsku. Ale chyba też pojedziemy w sobotę, tylko po południu.
O już wiem, mówiłaś mi, bardzo się cieszę Ja już zwątpiłam w to, że mój syn zrobi ze mnie babcię
O już wiem, mówiłaś mi, bardzo się cieszę Ja już zwątpiłam w to, że mój syn zrobi ze mnie babcię
- kajko278
- 500p
- Od: 20 sty 2013, o 17:32
Marysiu jeszcze parę latek i będziesz miała łąkę irysów
Moja działka na Kaszubach
KARINA:-)
KARINA:-)
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Marysiu czy widziałaś jaka ma być temperatura w weekend, jakaś masakra, a miało być tak ciepło.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Zawilca gratuluję! Jak mu się spodoba to doczekasz całego łanu. Bardzo lubię te maluszki i udało mi się zebrać kilka różnych. Pierwszy był oczywiście ten najzwyklejszy gajowy.
Tylko nie zapomnij sfocić skrzynię jak już w niej coś posadzisz
Tylko nie zapomnij sfocić skrzynię jak już w niej coś posadzisz
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
A moje iryski już przekwitają...
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Witaj Marysiu, gdzieś się po drodze zgubiłyśmy, a ja Cię znalazłam
Dorodne te Twoje iryski, mam je pierwszy rok ale zakochałam się w nich. Tak dostojnie wyglądają na rabatce
Dorodne te Twoje iryski, mam je pierwszy rok ale zakochałam się w nich. Tak dostojnie wyglądają na rabatce
- majar
- 1000p
- Od: 26 sty 2011, o 14:21
I ja mam ten problem.amba19 pisze: Ja już zwątpiłam w to, że mój syn zrobi ze mnie babcię
A moje irysy wyginęły, albo nornice je zjadły.
- Iw
- Od: 4 sie 2008, o 22:00
Witaj Marysiu, wpadłam z rewizytą. Bardzo blisko masz ten swój zielony raj na ziemi.
Będę zaglądać, może kiedyś się spotkamy . Niedługo wystawa w Lubaniu
Będę zaglądać, może kiedyś się spotkamy . Niedługo wystawa w Lubaniu
- amba19
Krysiu - dzielne iryski kończą swój tegoroczny popis. Ciągle jeszcze szafirowe..ale jak podejdzie się bliżej - widać że młodość przeminęła bezpowrotnie..do przyszłego roku..
A Ty doczekasz się na pewno
Grażynko - książkę jak wiesz odebrałam. I teraz Ty będziesz miała na sumieniu całkowitą zmianę koncepcji na moją cienistą rabatę ( w miejscu po żywopłocie) Tak. Nie będzie host. Będą żurawki
Karinko - trochę wątpię w tę łąkę, ale kto wie, może masz rację
Izo - tym razem zrobiłam zdjęcie skrzyni. Wymaga jeszcze pomalowanie i muszę dosypać ziemi z dodatkiem kompostu. Tym razem mi się nie udało bo cały weekend L. okupował taczkę Leśne zawilce kwitną Tak naprawdę to u nas one nie rosną w lesie, tylko nad jeziorem.
Madziu - te moje szafirowe też. Ale mam jeszcze też takie, które dopiero kiełkują. Zastanawiam się czy z nich w ogóle coś będzie....
Paulo - jak miło, że zajrzałaś Ja jesienią dosadziłam kilkanaście cebulek tych irysów, ale na razie zakwitł dopiero jeden z nich
Majeczko - tak to jest z tymi młodymi. Układają sobie życie po swojemu. Czy nam się to podoba czy nie!
Iwonko - jestem pod wrażeniem Twoich liliowców. Takie łany Czytałam, że będziesz sprzedawać nadwyżki. Ja się już zapisuję na listę kolejkową
A Ty doczekasz się na pewno
Grażynko - książkę jak wiesz odebrałam. I teraz Ty będziesz miała na sumieniu całkowitą zmianę koncepcji na moją cienistą rabatę ( w miejscu po żywopłocie) Tak. Nie będzie host. Będą żurawki
Karinko - trochę wątpię w tę łąkę, ale kto wie, może masz rację
Izo - tym razem zrobiłam zdjęcie skrzyni. Wymaga jeszcze pomalowanie i muszę dosypać ziemi z dodatkiem kompostu. Tym razem mi się nie udało bo cały weekend L. okupował taczkę Leśne zawilce kwitną Tak naprawdę to u nas one nie rosną w lesie, tylko nad jeziorem.
Madziu - te moje szafirowe też. Ale mam jeszcze też takie, które dopiero kiełkują. Zastanawiam się czy z nich w ogóle coś będzie....
Paulo - jak miło, że zajrzałaś Ja jesienią dosadziłam kilkanaście cebulek tych irysów, ale na razie zakwitł dopiero jeden z nich
Majeczko - tak to jest z tymi młodymi. Układają sobie życie po swojemu. Czy nam się to podoba czy nie!
Iwonko - jestem pod wrażeniem Twoich liliowców. Takie łany Czytałam, że będziesz sprzedawać nadwyżki. Ja się już zapisuję na listę kolejkową
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
A to te zdjęcie jak stoją w rzędzie to nie z tego roku?
- amba19
Z tego Paulo! W zeszłym roku było ich mniej. A one same tak dziwnie się mnożą i ustawiają w rzędzie a właściwie to w dwuszeregu