Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasieńko ja swojego bakcyla dzięki wam odnowiłam Trochę zaniedbałam kwiaty w domu, bo zajęłam się działką ... Kiedyś, jak nie miałam działki, miałam "ogród" w domu ... było olbrzymie drzewo Benjamina, Difenbachie pod sufit, Pandan na pół pokoju ... Wielkie kwiaty w wielkim pokoju ... Były już tak wielkie, że nie mieściły się w pokoju i oddałam je albo odmłodziłam ...
Teraz jak znalazłam to Forum i ludzi, którzy kochają kwiaty, zaraziłam się znowu i już przestać nie mogę ....
Ciągle chce mi się nowych kwiatów nie przejdę obojętnie koło kwiaciarni jak nie kupię, to chociaż popatrzę na nowości i pomarzę, że może kiedyś też to będę miała...
Sporo też dostałam z Forum, ale niestety większość z nich już mi padła ... ale myślę, że jak przyjdzie wiosna to znowu zaczniemy wymieniać sie roślinkami i kolekcja moja i wasza powiększy się ...
Buziaczki
Teraz jak znalazłam to Forum i ludzi, którzy kochają kwiaty, zaraziłam się znowu i już przestać nie mogę ....
Ciągle chce mi się nowych kwiatów nie przejdę obojętnie koło kwiaciarni jak nie kupię, to chociaż popatrzę na nowości i pomarzę, że może kiedyś też to będę miała...
Sporo też dostałam z Forum, ale niestety większość z nich już mi padła ... ale myślę, że jak przyjdzie wiosna to znowu zaczniemy wymieniać sie roślinkami i kolekcja moja i wasza powiększy się ...
Buziaczki
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
AAnula, ja też miałam pięknego pandana, olbrzyma, ale wówczas nie miałam cyfrówki i nie mam fotki. Ten olbrzym zajmował pół pokoju i musiałam go oddać w dobre ręce, znajomej która ma swój domek i duży hol gdzie "mój" pandan stoi na honorowym miejscu. Też mam ten sam ból, jak nie miałam działki to w pokoju miałam sporą kwiaciarnię, ale aktualnie brak czasu i sił.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przędziorek jest okropny podobnie tarczniki i wełnowce.Kiedyś plaga wełnowców zniszczyła mi kolekcję sępoli Teraz już jestem na nie przygotowana stale mam rozrobiony oprysk i jak coś zauważę to do piwnicy i pryskanko A już tej jesieni miałam przędziorki,misecznika i chyba mi lata mączlik bo taki biały drobny owadzik.Zastanawiam skąd to się bierze w domu?
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie