Witam Cie serdecznie u siebie EWO
Przygoda z cegłami jest dośc długa,wyczarowałam moje małe co nieco z tych cegieł,bo miałam braki w dostawie kamienia noi tak to wyszło ale ciesze sie ze ci sie u mnie podoba...noi lece teraz do Ciebie
Trafiłem i ja do Twojego ogródka.Zrobił na Mnie duże wrażenie.Gratuluje pomysłów i pracowitości..Tereny swojskie i znajome.To chyba gdzieś blisko skansenu.W sumie to jesteśmy prawie sąsiadami.Będę zaglądał.
Witam Cię bardzo serdecznie
Trafiłes w dziesiatke no tak mój ogróg jest bardzo blisko skansenu,troszke wyżej wzdłóż drogi...jak miło miec sasiada
Zapraszam częściej i pokaz cos co znajduje sie u ciebie w ogrodzie?
Napisałem prawie sąsiadami, bo to dosyć dalekie sąsiedztwo ok 30 km po drugie stronie Stołowych Gór.Z b-naszych okolic nie ma za dużo forumków więc dobre i takie sąsiedztwo.Ja na razie nie mam się czym pochwalić.Moimi ulubionymi roślinami są rojniki i dopiero na wiosnę zacznę im szykować odpowiednie miejsce.
Dorko przypadkiem trafiłam do Twego cudownego ogrodu i zwiedziłam go z zapartym tchem. Jestem pod wrażeniem, tyle świetnych pomysłów i pięknych roślin. Będę często zaglądać i oglądać, oglądać...
Pozdrawiam.
Witam,witam
Witam ponownie wszystkich odwiedzajacych moja małą oaze spokoju,troszke mnie nie było,chwilowo zanikłam ....uf.....ale juz jestem,niedługo sie pochwale zdjątkami z ogródka ,ale najpierw popedze poogladać wasze,bo sa ważniejsze