Eliza52 na jesieni przesadzę ten przetacznik bo za blisko rośnie bukszpanu i nawet jakby się rozrósł to zasłoni wszytko
cyma2704 lacre polecam niezmordowana jak na tegoroczne sadzenie a przetacznik mam też niebieski i od dołu już ma liście poskecane i suche może wcześniejsza susza też się do tego przyczyniła
clem3 zapisz i ja też na jesieni będę szukać jeszcze jednej sztuki bo jest piękna
kropelka uwierz mi że ja tych petunie nie podlewam i nie nawożę same sobie tak rosną co roku!!!!!!! podlane były tylko przy sadzeniu bo akurat sadziłam w deszcz hehe i do jesieni będą tak zdobić i pachnieć
A teraz wstawię na zakończenie kilka zdjęć bo powiem tak jestem zniechęcona korzystaniem z tego forum ciągle albo komentarz że coś z malej litery napisałam lub buźki wstawiłam albo zdjęcie wkleiłam tam gdzie nie trzeba ja jestem bardzo niecierpliwa i szybko się zniechęcam tak jak i chyba teraz już dziś nie wstawiam żadnej buźki ale i pisać pewnie też nie będę więcej 3 lata was podglądałam i będę robić tak dalej bo to już uzależnienie hehe że przy kawie patrzę co się u innych ciekawego dzieje tak więc zagladać będę ale komentarzy już wystawiać nie dziękuję za wszystkie wpisy i przepraszam ze piszę jednym ciągiem ale klawiatura mi nawala i nie mam kropki i nie zawsze działają duże litery
hortensja bukietowa
grandiflora
hortensja ogrodowa
pachnąca lilia takie lubię najbardziej
ta pachnie i stoi przed drzwiami wejściowymi do domu
ta sadzona wiosną pachnie delikatnie
tu lubię siedzieć wieczorkiem i wąchać
te też pięknie pachną
jednoroczne w skrzyni i na drabinie coraz bujniejsze
hortensja bobo fajna niska i róża okrywowa
biała okrywowa z wiosennego sadzenia ładnie już się rozkrzewia
róża kronenburg
ciekawy mm kolorek ta róża
tu chyba ta papageno
rozchodniki jak zakwitaja to już pachnie jesienią
rozchodnik fajnie wybarwiony muszę przesadzić go koło kamienia białego ładnie się odbije
floksy lubie je zwłaszcza za to że długo stoją w wazonie
przycięłam bukszpanową kaczuszkę tylko oko muszę jej podmalować
spirala trochę dopracowana ale się chyba w niej lekko zakręciłam hehe
jeżówki coraz ładniejsze czekam jeszcze na białe a w przyszlym roku muszę dosadzić więcej -koniecznie!!!
pysznogłówka

,
perovskia ładnie się rozrasta
datura niedługo ona zacznie pięknie pachnieć zwłaszcza że ma ponad 30 pąków
budleja ale dzis nie uchwyciłam żadnego motyla
chryzantema

a na zakończenie - papapapa