Mój pierwszy storczyk, phalaenopsis
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miaaa, nowy nabytek śliczny, i zdaje mi się że to brat-bliźniak mojego też jak go zobaczyłam wiedziałam że będzie mój a cytrynek śliczny, mój właśnie rozwinął drugi z pączków-bliźniaków :P
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
ten u Joasi (Art) ma chyba nieco wyraźniejsze żyłeczki 8) ale i tak wszystkie są prześliczne, każdy w swoim rodzaju. Ten mój łososiowy kwitł dość długo (ponad 3 miesiące), także pewnie i Ciebie będzie długo cieszył swoim pięknem, czego życzę
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Witam
Musiałam cały Twój wątek przeczytać naprawdę ładna kolekcja. Będę śledzić u Ciebie reanimację Phalaenopsisa biało- różowego i trzymam kciuki. Sama niedawno na imieniny dostałam storczyka, który troszkę podupadł (dopiero sie uczę co i jak) ... tyle, że ja swojego nie przesadzałam (strach laika przed przesadzaniem )
"Nawilżacze" uważam za bardzo fajny pomysł.
Gratulacje i pozdrawiam 8)
Musiałam cały Twój wątek przeczytać naprawdę ładna kolekcja. Będę śledzić u Ciebie reanimację Phalaenopsisa biało- różowego i trzymam kciuki. Sama niedawno na imieniny dostałam storczyka, który troszkę podupadł (dopiero sie uczę co i jak) ... tyle, że ja swojego nie przesadzałam (strach laika przed przesadzaniem )
"Nawilżacze" uważam za bardzo fajny pomysł.
Gratulacje i pozdrawiam 8)
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
Dorocia, bardzo ładny kolork ma ten twój nowy nabytek.Czy ja dobrze widzę trzymasz pojemniczki z woda na parapecie??napisz jak się taki sposób sprawdza.Dorcia ja też mam kilka kaktusów, jaśli pozwolisz to pokażę Ci je na Twoim poscie ,bo ja nie będę tam zakładać wątku bo i tak mam braki czasowe.Pozdrawiam.