Domowe samanti
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Domowe samanti
Ależ śliczny ten 'Mini Mark' To już wiem czego będę szukać na wystawie
Kolekcja hojek piękna
Kolekcja hojek piękna
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Edytko Twoje cuda szaleją,czekamy na kolejne cuda,ja już się nie mogę doczekać mojej ds-70-jest boskaaa-a to wszystko dzięki Tobie kochana
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Przepiękne. Edytko naprawdę niesamowite są
Jak się tak patrzy na te wszystkie piękne kolory i formy hoj od razu człowiek nabiera ochoty by stać się posiadaczem ich wszystkich, ale czy jest to możliwe Szkoda, że są one tak drogie. Ceny naprawdę podcinają skrzydła wielu zakochanym w Hojach.
Jak się tak patrzy na te wszystkie piękne kolory i formy hoj od razu człowiek nabiera ochoty by stać się posiadaczem ich wszystkich, ale czy jest to możliwe Szkoda, że są one tak drogie. Ceny naprawdę podcinają skrzydła wielu zakochanym w Hojach.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- samanti
- 200p
- Od: 28 mar 2008, o 12:16
- Kontakt:
SunFlower ,Andziax007,anetta ,pingu ,Reva ,kati-1976 - miło Was u mnie gościć
pingu ,Mini Marka polecam ,bardzo łatwo zakwita i cieszy wesołymi kolorkami ;:91
Reva ,Tomku,ja także zakochałam się w ds-70 ,niech Ci rośnie szybciutko - bo Twoja to drobinka .
kati-1976 ,to prawda ,w Polsce wybór niewielki ,u hodowców zagranicznych , skąd kupuję swoje rośliny ,ceny są niestety wysokie
Ciężkie życie hojomaniaka ,ale damy radę
Ja oprócz tego że nadwyżki swoich roślin sprzedaję (a następnie kupuję nowe chciejstwa ) ,bardzo chętnie dzielę się tym co mam ...
pingu ,Mini Marka polecam ,bardzo łatwo zakwita i cieszy wesołymi kolorkami ;:91
Reva ,Tomku,ja także zakochałam się w ds-70 ,niech Ci rośnie szybciutko - bo Twoja to drobinka .
kati-1976 ,to prawda ,w Polsce wybór niewielki ,u hodowców zagranicznych , skąd kupuję swoje rośliny ,ceny są niestety wysokie
Ciężkie życie hojomaniaka ,ale damy radę
Ja oprócz tego że nadwyżki swoich roślin sprzedaję (a następnie kupuję nowe chciejstwa ) ,bardzo chętnie dzielę się tym co mam ...
pozdrawiam - Edyta Moja oranżeria i domowy zieleniec
Edytko teraz zostaje mi czekać na foto upragnionej archboldiany variegaty.
- samanti
- 200p
- Kontakt:
Reva ,Reva pisze:Edytko teraz zostaje mi czekać na foto upragnionej archboldiany variegaty.
Witam z pracy przy kawusi
U nas syyypie ,ze 30 cm śniegu przez noc spadło.
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chciałabym mieć takie i tyle Hojek co ty!! Pomarzyć, dobra rzecz. Kiedyś na pewno tak się stanie. Długoby jednak na to czekać...
- samanti
- 200p
- Kontakt:
Krysiu ,ta choroba w tempie ekspresowym postępuje
Ani się nie obejrzysz jak setkę przekroczysz ,a później drugą
Problem jest jeden : miejsce ...
Mimo tego że mieszkam w dużym domu -->okien sporo to jednak zaczyna go brakować .
A moje największe marzenie - oranżeria ,wciąż pozostaje w strefie marzeń ...
Może w tym roku
Ani się nie obejrzysz jak setkę przekroczysz ,a później drugą
Problem jest jeden : miejsce ...
Mimo tego że mieszkam w dużym domu -->okien sporo to jednak zaczyna go brakować .
A moje największe marzenie - oranżeria ,wciąż pozostaje w strefie marzeń ...
Może w tym roku
Bo miałaś Edytko hoi nie zamawiać,a Ty cały czas coś zamawiasz,już dawno miałabyś piękną oranżerie.
- samanti
- 200p
- Kontakt:
Ale jak tu się oprzeć ???
Ty sam dobrze wiesz
Ty sam dobrze wiesz
Oj wiem -ja się już ograniczam bo do hojek mam tylko jeden parapet -a Ty masz cały dom.
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja zazdroszczę Wam obojgu, mając nadzieję że także moja niewielka, skromna kolekcja Hojek szybko się rozrośnie.
Edytka zabiłaś mnie hojami ,niektóre normalnie mnie zmiotły z hoi się chyba nie wykaraskam ale skrętniki - cuuudne - czeka mnie walka z nowym uzależnieniem