Doniczkowe Jadzi 1
*Basiu* ten z którego dostałam te maluchy był identyczny jak twój , tylko duuuużo większy .
Basiu twój pięknie stoi do góry ( bez domysłów proszę )a mój idzie do dołu coś nie tak robię
*ktoś* dziękuję za odwiedziny oj z tą ręką to bym nie przesadzała
**Dostrzegajmy to co wartościowe i bezcenne w naszym życiu i cieszmy się tym będąc szczęśliwsi.**
Życzę miłego dnia
moje oczywiście
Basiu twój pięknie stoi do góry ( bez domysłów proszę )a mój idzie do dołu coś nie tak robię
*ktoś* dziękuję za odwiedziny oj z tą ręką to bym nie przesadzała
**Dostrzegajmy to co wartościowe i bezcenne w naszym życiu i cieszmy się tym będąc szczęśliwsi.**
Życzę miłego dnia
moje oczywiście
Jadziu dobrze,że już jesteś i że z nogą wszystko OK! ja mam propozycję weż Ty sobie kobieto podlewaj to samo co roślinkom to szybciej ci ta noga wydobrzeje wszystkie twoje kwiaty zdrowe duże i pięknie rosną ,to może i na nogę też coś to poradzi ja nie wiem jak ty to robisz ale cokolwiek robisz to jest dobre
*bayaga*kochanie ale mnie zawstydzasz chciałaby aby tak było ,że wszystko co robię jest dobre ale niestety tak nie jest
*katrina26* Moja koleżanka mówi ,że to dlatego ,że ja używam nawozu bardzo dobrego, nazywa go mercedesem , pewnie ma rację ale jest jeszcze coś ,Wy same wiecie co bo wszystkie na tym forum to robicie porostu kochamy nasze roślinki
Ta też moja
*katrina26* Moja koleżanka mówi ,że to dlatego ,że ja używam nawozu bardzo dobrego, nazywa go mercedesem , pewnie ma rację ale jest jeszcze coś ,Wy same wiecie co bo wszystkie na tym forum to robicie porostu kochamy nasze roślinki
Ta też moja