Skromny ogródeczek Ani
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Edytko ja też jestem zadowolona że wszystko mi tak ładnie kwitnie i rośnie mimo że ostatnio mam mało czasu na ogródek
Ewciu cieszę się że zajrzałaś do mojego ogródeczka Róże już niestety mają coraz mniej kwiatów a szkoda bo ja bardzo je uwielbiam i chciałabym żeby cieszyły kwiatami dość długi czas
Agnieszko moja juka też w tym roku nie będzie kwitła tak jak w zeszłym.....teraz mniej obficie kwitnie Szkoda że u Ciebie nie zakwitnie ale na pewno w następnym roku zakwitnie z nawiązką
Ewciu cieszę się że zajrzałaś do mojego ogródeczka Róże już niestety mają coraz mniej kwiatów a szkoda bo ja bardzo je uwielbiam i chciałabym żeby cieszyły kwiatami dość długi czas
Agnieszko moja juka też w tym roku nie będzie kwitła tak jak w zeszłym.....teraz mniej obficie kwitnie Szkoda że u Ciebie nie zakwitnie ale na pewno w następnym roku zakwitnie z nawiązką
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu Cudowne róże. Ta na pierwszym zdjęciu jakby miała aksamit.Uwielbiam róże w takim kolorze. Niestety nie mam ani jednej.
Skalniaczki pięknie się rozrastają. Wreszcie wiem jak się nazywa to coś żółtego, tojeść.
Lili piękna i co najważniejsze zdrowa, nie to co u mnie , kilku nawet nie zobaczyłam jakiego są koloru.
Jukka wygląda super
Skalniaczki pięknie się rozrastają. Wreszcie wiem jak się nazywa to coś żółtego, tojeść.
Lili piękna i co najważniejsze zdrowa, nie to co u mnie , kilku nawet nie zobaczyłam jakiego są koloru.
Jukka wygląda super
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- marlenka78
- 500p
- Od: 7 maja 2009, o 20:38
- ogrodniczka01