W.o...Muzyce, którą lubię...
Ja posłucham większości produkcji z lat 60,70,80, mniej z późniejszej a niewiele ze współczesnej.
Np. Leo Sayer, 10CC, Barry Manilow, Earth Wind & Fire, Elektric Light Orchestra, Gilbert O'Sullivan, Procol Harum, T-Rex, Black Sabath, Nazaret, Leed Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bob Dylan i tym podobne.
Czyli dość szerokie spektrum.
Niestety może z racji wieku-nie trawie współczesnej twórczości (oczywiście z wyjątkami).
I na koniec-na moim pierwszym miejscu jest BARRY WHITE, potem długo długo nic i dopiero to co wyżej.
W nim jestem zakochany od 17-go roku życia. Było zgrywanie z czego się da, plakaty z Bravo, Poster itp
A jakie imprezy przy jego muzyce były
Zapewniam że do hamaka nie ma nic lepszego.
Dodam tylko że jest to typ muzyki której nie powinno się odsłuchiwać na jamnikach i tym podobnym sprzęcie-do niej musi być bas i jeszcze raz bas. Wnętrzności muszą czuć tą muzykę
Mała próbka jego twórczości -myślę że ZAIKS nie dobierze się do mnie bo mnie nie zdradzicie -ale nie mogę się powstrzymać aby tego mało znanego w Polsce rozpropagować.
Pozdrawiam.
Np. Leo Sayer, 10CC, Barry Manilow, Earth Wind & Fire, Elektric Light Orchestra, Gilbert O'Sullivan, Procol Harum, T-Rex, Black Sabath, Nazaret, Leed Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bob Dylan i tym podobne.
Czyli dość szerokie spektrum.
Niestety może z racji wieku-nie trawie współczesnej twórczości (oczywiście z wyjątkami).
I na koniec-na moim pierwszym miejscu jest BARRY WHITE, potem długo długo nic i dopiero to co wyżej.
W nim jestem zakochany od 17-go roku życia. Było zgrywanie z czego się da, plakaty z Bravo, Poster itp
A jakie imprezy przy jego muzyce były
Zapewniam że do hamaka nie ma nic lepszego.
Dodam tylko że jest to typ muzyki której nie powinno się odsłuchiwać na jamnikach i tym podobnym sprzęcie-do niej musi być bas i jeszcze raz bas. Wnętrzności muszą czuć tą muzykę
Mała próbka jego twórczości -myślę że ZAIKS nie dobierze się do mnie bo mnie nie zdradzicie -ale nie mogę się powstrzymać aby tego mało znanego w Polsce rozpropagować.
Pozdrawiam.
Moje ulubiony utwory:
"Waiting for a girl like you" i "I want to know what love is" Foreigner
"Against all Odds" i "Another day in paradise" Phil Collins
"I've just died in your arms" Cutting Crew
"Africa" Toto
"Welcome to the jungle" Guns n' Roses
"What a wonderful world" Louis Armstrong
Bardzo lubię muzykę lat osiemdziesiątych.
"Waiting for a girl like you" i "I want to know what love is" Foreigner
"Against all Odds" i "Another day in paradise" Phil Collins
"I've just died in your arms" Cutting Crew
"Africa" Toto
"Welcome to the jungle" Guns n' Roses
"What a wonderful world" Louis Armstrong
Bardzo lubię muzykę lat osiemdziesiątych.
Ja ogólnie słucham szeroko pojętej alternatywy,punk,reggae,blues,rock.Dotychczas zespołu Scorpions słuchałam sporadycznie,ale muszę się pochwalić że w sobote byłam na ich koncercie.Chyba najlepszy koncert w moim życiu.Grają niesamowicie,mają mnóstwo energii,po prostu dają czadu polecam zdecydowanie,jak tylko ktoś będzie miał okazje się wybrać
"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
Witam wszystkich słuchających
Pierwszy raz jestem w tym wątku i od razu muszę przyznać, że w większości słucham tego samego co Wy. Soungarden, Zeppelinów, Faith No More, Lenny'ego Kravitza, Pearl Jam, Acid Drinkers, Dżem, Nicka Cave, Illusion, itd....
Dorka WD zazdroszcze Ci tego koncertu 28 - ja niestety mam wtedy konferencję na drugim końcu Polski
Pierwszy raz jestem w tym wątku i od razu muszę przyznać, że w większości słucham tego samego co Wy. Soungarden, Zeppelinów, Faith No More, Lenny'ego Kravitza, Pearl Jam, Acid Drinkers, Dżem, Nicka Cave, Illusion, itd....
Dorka WD zazdroszcze Ci tego koncertu 28 - ja niestety mam wtedy konferencję na drugim końcu Polski
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy ktoś z was,wybiera się na Pistolsów do Gdyni?
Szkoda że Sida już się odmeldował.
http://pl.youtube.com/watch?v=DXCr1M7-Nx4
Szkoda że Sida już się odmeldował.
http://pl.youtube.com/watch?v=DXCr1M7-Nx4
Pozdrawiam Magda
- ariel
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
Wczoraj byłem na koncercie Hey Kaśka na żywo jest megaświetną, przeuroczą i przeerotyczną osobą! Szkoda, że krótko grali, ale i tak było świetnie.
A 25 maja byłem na Indios Bravos. Od tej pory chodzę pozytywnie naładowany
(miało być zdjęcie, ale chyba mi się zbyt duży rozmiar ustawił podczas robienia i rozwala forum)
A 25 maja byłem na Indios Bravos. Od tej pory chodzę pozytywnie naładowany
(miało być zdjęcie, ale chyba mi się zbyt duży rozmiar ustawił podczas robienia i rozwala forum)
Ja Ci się nie dziwię,byłam 3 razy na Indiosach,Banach z Gutkiem przekazują masę pozytywnej energii.Ostatni raz słyszałam ich na festiwalu w Jarocinie w zeszłym roku i bardzo mi brakuje ich koncertu.Strasznie zazdroszczę możliwości obejrzenia i usłyszenia ich koncertu bo u mnie w okolicy na razie nie grają
"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
- karmad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 15:07
jeśli chodzi o muzykę to i ja się wypowiem.... no cóż mimo posiadanego troszke ponad ćwierćwiecza to najlepsze klimaty dla mnie to końcówka lat 60 - tych do połowy 90 tych kapele takie jak LED ZEPPELIN , DEEP PURPLE , GUNS & ROSES , QUEEN i moje najulubieńsze AEROSMITH no i oczywiście wszstkie niewymienione zespoły ztego okresu grajće dobrego mocnego rocka bo jest ich wiele ale jakoś mnie skleroza naszła w tm momencie...