Zaczynam - rogalm1 cz.2
Witajcie deszczowo! W sobotę na działce była pogoda marzenie, ciepło, słonecznie ale niestety takie błoto. że nie dało się wejść w pole. Na szczęście mieliśmy i tak dużo pracy, bo jak już się chwaliłam robimy porządki w lesie, na razie tym koło domku a potem tym dolnym. Pokaże kilka zdjęć z naszych działań i kilka zdjęć wiosny. Niestety rozdrabniacz jeszcze nie pracował, bo zarówno do drzewek jak i do kompostu nie dało się dojść
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To fotorelacja z prawdziwych prac działkowych Moniko!
Pięknie i miło,fajnie macie pracując całą rodzinką.
Dotychczas myślałam,że Twój domek i cała działka jest w oddaleniu od sąsiadów ,od innych zabudowań ale dzisiejsze zdjęcia mówią, iż masz sąsiadów pod bokiem wręcz
Czy to ten "miły" sąsiad jest tak blisko ,na wyciągnięcie ręki?
Mam nadzieję,że nie,że nie psuje Wam humoru to sąsiedztwo.
Powiedz proszę czy budowa domku już zakończona,czy już korzystacie z jego wnętrza?
Wiosna już jest ..to na bank i z każdym weekendem będziesz widziała jej postęp,
także postęp Waszych prac.
Życzę nam wszystkim dobrej działkowo-ogródkowej pogody .
Pa K.
Pięknie i miło,fajnie macie pracując całą rodzinką.
Dotychczas myślałam,że Twój domek i cała działka jest w oddaleniu od sąsiadów ,od innych zabudowań ale dzisiejsze zdjęcia mówią, iż masz sąsiadów pod bokiem wręcz
Czy to ten "miły" sąsiad jest tak blisko ,na wyciągnięcie ręki?
Mam nadzieję,że nie,że nie psuje Wam humoru to sąsiedztwo.
Powiedz proszę czy budowa domku już zakończona,czy już korzystacie z jego wnętrza?
Wiosna już jest ..to na bank i z każdym weekendem będziesz widziała jej postęp,
także postęp Waszych prac.
Życzę nam wszystkim dobrej działkowo-ogródkowej pogody .
Pa K.
Krysiu, sąsiad który jest tuż za naszą działką to nasz przyjaciel i anioł stróż dla takich mieszczuchów jak my
Kuba nasz najstarszy syn nie przepada za grzebaniem w ziemi ale takie prace jak rąbanie drzewa to dla niego wyzwanie i na to zawsze można go namówić! W tym roku jeszcze nie damy rady przyczepu zamienić na drewniany domek ale chcemy doprowadzić tam wodę, prąd i załatwić wszystkie potrzebne zezwolenia i chociaż część materiałów a może na przyszłą wiosnę uda się dokończyć. Góra już jest skończona i myślę że już po Wielkanocy będziemy mogli spędzać całe weekendy na działce a nie tylko sobotę!
Kuba nasz najstarszy syn nie przepada za grzebaniem w ziemi ale takie prace jak rąbanie drzewa to dla niego wyzwanie i na to zawsze można go namówić! W tym roku jeszcze nie damy rady przyczepu zamienić na drewniany domek ale chcemy doprowadzić tam wodę, prąd i załatwić wszystkie potrzebne zezwolenia i chociaż część materiałów a może na przyszłą wiosnę uda się dokończyć. Góra już jest skończona i myślę że już po Wielkanocy będziemy mogli spędzać całe weekendy na działce a nie tylko sobotę!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super relacja Moniko.
Pięterko w tym roku będzie jak znalazł.
Czekam na dalsze relacje.
Pięterko w tym roku będzie jak znalazł.
Czekam na dalsze relacje.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko Wy naprawdę zrobiliście już ogrom pracy. Ja jeszcze pamiętam nasze zeszłoroczne spotkanie i rozmowy, Wasze plany na sezon. A tu tak szybko wszystko się kręci. Jesteście bardzo sympatyczną mrówczą rodzinką, a jak zaczniecie spędzać tam całe wekendy to działka zmieni się nie do poznania. Cały czas trzymam za Was kciuki.