KONKURS - Pokaż palec ręki, nogi... itp. NK1 (komentarze)
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aagus
Martas ma rację, na każdym forum jest zresztą bardzo podobnie. Z reguły około 10 procent zarejestrowanych Użytkowników pisze, bierze udział w ankietach itd. Natomiast pozostali bywają od czasu do czasu lub są "Osobami czytającymi".
To normalne i nie dziwi.
Najbardziej aktywni widoczni są też w pasku z wizytami z ostatnich 24 godzin.
Drugim czynnikiem powodującym taką jak widać liczbę głosów jest kwestia uprawnienia danego Forumowicza do głosowania (musi osiągnąć wpierw poziom: Użytkownik Std.)
Pozdrawiam i oczywiście zachęcam Wszystkich również do pisania i zakładania nowych tematów.
Martas ma rację, na każdym forum jest zresztą bardzo podobnie. Z reguły około 10 procent zarejestrowanych Użytkowników pisze, bierze udział w ankietach itd. Natomiast pozostali bywają od czasu do czasu lub są "Osobami czytającymi".
To normalne i nie dziwi.
Najbardziej aktywni widoczni są też w pasku z wizytami z ostatnich 24 godzin.
Drugim czynnikiem powodującym taką jak widać liczbę głosów jest kwestia uprawnienia danego Forumowicza do głosowania (musi osiągnąć wpierw poziom: Użytkownik Std.)
Pozdrawiam i oczywiście zachęcam Wszystkich również do pisania i zakładania nowych tematów.
Administrator pisze:Aagus
To normalne i nie dziwi.
Co nie zmienia faktu , że te dwadzieścia kilka głosów nie stanowi tych " 10 % " :P
Hehe no mniejsza tak mi się tylko jakoś skojarzyło to napisałam :p
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pojawia się więc pytanie, czy wszyscy co piszą bawią sie w naszą zabawę oraz czy forumowiczem jest się po 10 postach czy nie. Mi tam odpowiada jak jest ale sadzę, że naszymi forumowiczami są też Ci, którzy nie tylko piszą ale też Ci, którzy nas czytają.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
;:26 ;:26
To nie jest brzusio tylko brzuchol, wieeelki jak..., jak..., sama nie wiem, po prostu jest ogromniasty
Mój syn ma urodziny 20 lutego, więc chodziłam z podobnym brzucholem też w zimie. Wszystko było w porządku, tylko bardzo brakowało mi możliwości poślizgania się na lodowisku. Ty masz lepiej, bo przyroda rozwiązała ten problem sama (kto widział tej zimy porządne lodowisko???)
Powodzenia!!!
To nie jest brzusio tylko brzuchol, wieeelki jak..., jak..., sama nie wiem, po prostu jest ogromniasty
Mój syn ma urodziny 20 lutego, więc chodziłam z podobnym brzucholem też w zimie. Wszystko było w porządku, tylko bardzo brakowało mi możliwości poślizgania się na lodowisku. Ty masz lepiej, bo przyroda rozwiązała ten problem sama (kto widział tej zimy porządne lodowisko???)
Powodzenia!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
- 10p - Początkujący
- Od: 19 gru 2006, o 15:52
- Administrator
- ---
- Kontakt: