Ogród Marii Michalskiej
- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marii Michalskiej
Mario,jak będziesz mogła to wstaw proszę zdjęcia ciemierników proszę
Witaj Mario
Przejrzałam Twój wątek od początku do tego momentu i gratuluje piękne piwonie (ja mam też jeszcze po babci ) wiciokrzew super i powojnik piękny mój chyba nie przeżyl zimy bo go nie przykryłam aa i jeszcze pięknie poprzycinane takie fikuśne te zielone krzaczki
Wszystko mi się podoba bo lubię dużo i kolorowo
Przejrzałam Twój wątek od początku do tego momentu i gratuluje piękne piwonie (ja mam też jeszcze po babci ) wiciokrzew super i powojnik piękny mój chyba nie przeżyl zimy bo go nie przykryłam aa i jeszcze pięknie poprzycinane takie fikuśne te zielone krzaczki
Wszystko mi się podoba bo lubię dużo i kolorowo
Pozdrawiam Aneta
Daliowo mikusi
Daliowo mikusi
- paola1a
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
Moje korony też wychyliły głowy, a o jakich konkretnie szkodnikach mówisz?
Paulina
witaj Paola1 śpieszę że już ślimak zżarł jedną cesarską koronę. owszem kilka wyszło ale coś się niepokoję bo miałam ich ok.15 i niewiele wyszło chyba mże jeszcze wyjdą muszę poczekać. dzisiaj je zabezpieczyłam żeby resztę nie zżarły. pozdrawiam.http://forumogrodnicze.info/posting.php ... =2&t=30991#
Arabela tak zrobię fotkę z ciemiernikiem i prześlę. tylko jak się wykuruję
- ARABELLA
Nie wiedziałam,że jesteś chora W takim razie kuruj się kochana zdjęcie nie zając nie ucieknie
ARABELLA ! spójrz na zdjęcie ciemiernika obok są młode sadzonki tylko że większe bo zjęcie robione było wcześniejhttp://forumogrodnicze.info/posting.php?mode=reply&f=2&t=30991#
- paola1a
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
Piękne bukszpany, prześliczny ciemiernik i to pnącze ... niesamowite. To chyba powojnik, prawda. Ale oczy tęsknią do takich widoków
Paulina
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Marysiu ,zauroczył mnie ciemiernik ,taki wypasiony
Kępa jak się patrzy ,czy on jest biały? ustawie się w kolejce po siewkę ,,
Ooo ...widzę z tyłu kolorowego ,też ładny ,,,mam tylko białe i zielonkowate .
Kępa jak się patrzy ,czy on jest biały? ustawie się w kolejce po siewkę ,,
Ooo ...widzę z tyłu kolorowego ,też ładny ,,,mam tylko białe i zielonkowate .
- ARABELLA
Śliczne masz ciemierniki kochana Zauroczyły mnie te roślinkiMichalska pisze:ARABELLA ! spójrz na zdjęcie ciemiernika obok są młode sadzonki tylko że większe bo zjęcie robione było wcześniejhttp://forumogrodnicze.info/posting.php?mode=reply&f=2&t=30991#
Witaj Bogusia .Jak Cię długo nie było. Ciemiernik jest biały seledynem połączony więc nie jest czysto biały. A sadzonek mam i dla Ciebie starczy.
A Twój biały ma dzieci? Ja jeszcze mam taki nie pokażny tylko zapomniałam jak się nazywa.Nie mam zdjęcia ale powoli. Teraz jestem na etapie robienia pisanek. Pozdrawiam.
A Twój biały ma dzieci? Ja jeszcze mam taki nie pokażny tylko zapomniałam jak się nazywa.Nie mam zdjęcia ale powoli. Teraz jestem na etapie robienia pisanek. Pozdrawiam.