Żabi parapecik:) cz. II
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Żabi parapecik:) cz. II
Monisiu ale piękne kwitnienia ,zdjęcia ,aż oczu niemożna od nich oderwać
Ja za bardzo się nie znam, ale wydaje mi się że jednak to będzie pochewka i trzymam za to kciuki
Ja za bardzo się nie znam, ale wydaje mi się że jednak to będzie pochewka i trzymam za to kciuki
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniczko cudne kwitnienia hybrydek,ale masz w domu kolorowo
Widzę,że mamy od Joanne taką samą nowość i będziemy mogły się wymieniać spostrzeżeniami.
Widzę,że mamy od Joanne taką samą nowość i będziemy mogły się wymieniać spostrzeżeniami.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Moniko śliczne te Twoje kwitnienia
Ten woskowiec w różowe kreseczki szczególnie mi się podoba,
Ten woskowiec w różowe kreseczki szczególnie mi się podoba,
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
po trzykroć...
Cóż mogę napisać... Kwitnienia, Masz bombowe
Zachwyciły mnie: drobna różowa multiflora, biały woskowiec w "cętki". No i ten bladoróżowy z biskupią warżką
Takie kaktlejki nie mam...więc nie podpowiem, ale ściskam kciuki, by to "coś" było pochewką
Powiadasz, że 50cm pędziki już mają? To jednak "kijaszek" chyba będzie konieczny...Żal by było pędzików, gdyby miały się złamać...
Cóż mogę napisać... Kwitnienia, Masz bombowe
Zachwyciły mnie: drobna różowa multiflora, biały woskowiec w "cętki". No i ten bladoróżowy z biskupią warżką
Takie kaktlejki nie mam...więc nie podpowiem, ale ściskam kciuki, by to "coś" było pochewką
Powiadasz, że 50cm pędziki już mają? To jednak "kijaszek" chyba będzie konieczny...Żal by było pędzików, gdyby miały się złamać...
-
- 1000p
- Od: 17 maja 2010, o 09:55
Cześć
Henryku, Renatko dziękuję za przemiłe słowa Jednak do profesjonalnych zdjęćjeszcze mi daleko... a sprzęt też nie jest profesjonalny ;)
Aniu dziękuję i zapraszam do mnie jak najczęściej i wcale nie musisz wychodzić z mojego wątku - możesz tu nawet nocować ;)
Wiktorio dziękuję i zapraszam jak najczęściej ! Jeśli chodzi o kwitnienia to... odrobina nawozu co drugie podlewanie + opieka (czasem nawet miłe słowa do roślinek!) i to wszystko . Kwitną jak szalone ;) ODPUKAĆ!!!!
Kasiu/Katarzynka575 obyś miała rację z tą pochewką. Marze by znów ujrzeć kwiatki na mojej pięknej Brassolaeliocattleyi. A powiedz mi jak tam się mają sabotki w słoiku? ;)
Sylwio tego Nanodes porpax mam już od dość dawna od Joane i teraz tylko wstawiłam fotkę jak wygląda aktualnie Kilka nowych psb wyrosło i ogólnie myślę, że ma się dobrze To była tylko fotka aktualizacyjna.
Kasia74 dziękuję, a ten woskowiec to mój ulubieniec
Justuś ja swój pęd niedawno podparłam na kijek. Ale myślę, że bez kijka dały by sobie radę. Jednak zawsze ten strach przed złamaniem jest!
I dla WAS fotki z Centrum ogrodniczego JUCCA W Tarnowie Podgórnym k. Poznania (UWAGA!!! można dostać oczopląsu! )
Wybaczcie za jakość zdjęć, ale robione telefonem.
Henryku, Renatko dziękuję za przemiłe słowa Jednak do profesjonalnych zdjęćjeszcze mi daleko... a sprzęt też nie jest profesjonalny ;)
Aniu dziękuję i zapraszam do mnie jak najczęściej i wcale nie musisz wychodzić z mojego wątku - możesz tu nawet nocować ;)
Wiktorio dziękuję i zapraszam jak najczęściej ! Jeśli chodzi o kwitnienia to... odrobina nawozu co drugie podlewanie + opieka (czasem nawet miłe słowa do roślinek!) i to wszystko . Kwitną jak szalone ;) ODPUKAĆ!!!!
Kasiu/Katarzynka575 obyś miała rację z tą pochewką. Marze by znów ujrzeć kwiatki na mojej pięknej Brassolaeliocattleyi. A powiedz mi jak tam się mają sabotki w słoiku? ;)
Sylwio tego Nanodes porpax mam już od dość dawna od Joane i teraz tylko wstawiłam fotkę jak wygląda aktualnie Kilka nowych psb wyrosło i ogólnie myślę, że ma się dobrze To była tylko fotka aktualizacyjna.
Kasia74 dziękuję, a ten woskowiec to mój ulubieniec
Justuś ja swój pęd niedawno podparłam na kijek. Ale myślę, że bez kijka dały by sobie radę. Jednak zawsze ten strach przed złamaniem jest!
I dla WAS fotki z Centrum ogrodniczego JUCCA W Tarnowie Podgórnym k. Poznania (UWAGA!!! można dostać oczopląsu! )
Wybaczcie za jakość zdjęć, ale robione telefonem.
- victorys
- 200p
- Od: 11 lut 2011, o 20:21
Czemu ja mam tak daleko do Tarnowa?!?!Zabka_Monis pisze: I dla WAS fotki z Centrum ogrodniczego JUCCA W Tarnowie Podgórnym k. Poznania
Normalnie by mnie chyba musieli za nogi wyciagać z tamtąd
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
- akwarybka
- 500p
- Od: 23 maja 2010, o 01:00
O Matulu! Super sklep!
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Żabko, jakie Ty masz śliczne roślinki, a ten woskowy bordowo-żółty po prostu zachwycający! A po widoku centrum ogrodniczego dostałam ślinotoku...
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Też będę wbijac podpórki, przy moczeniu w tym tygodniu ;)
Ale ten widok z owego centrum ogrodniczego...
Jak dobrze, że nie mam miejsca na parapetach
Ale ten widok z owego centrum ogrodniczego...
Jak dobrze, że nie mam miejsca na parapetach
ale cuda .... tak ślinotok i oczopląs... u mnie też sie pojawił..
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
CUUUUUUdowny sklep
po co ja tu weszłam przed nocą
....dobrze,że zobaczyłam to centrum teraz,kiedy już z Poznania wróciłam,bo wizyta w takim sklepie byłaby zabójcza dla mojego portfela
po co ja tu weszłam przed nocą
....dobrze,że zobaczyłam to centrum teraz,kiedy już z Poznania wróciłam,bo wizyta w takim sklepie byłaby zabójcza dla mojego portfela
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Po takim zestawie zdjęć ze sklepu i Twoich piękności to nic innego tylko będę u Ciebie nocować ale będę miała sny
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- iwka2
- 500p
- Od: 1 mar 2009, o 15:43
Aż mi się w głowie przewraca,vandzie prześliczne,musimy się wszyscy zebrać i tam jechać
Pozdrawiam Iwona