Kwiaty domowe kurki
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty domowe kurki
A ja nie dostałam od Cb odp ani nic ?hmm
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko bardzo spodobały mi się Twoje roślinki, kolekcja rośnie Ci w szybkim tempie i tak trzymaj :P
Przede wszystkim piękne anturium i hoje
Przede wszystkim piękne anturium i hoje
- zeberka4
Kurko wysłałam Ci kwiatki,a Ty wysłałaS ?? bo nie wiem czy czekać,a nie odp na pw
Zeberko , staram Ci się codziennie odpisywać ,ale meili dużo a czasu mało .zeberka4 pisze:Kurko wysłałam Ci kwiatki,a Ty wysłałaS ?? bo nie wiem czy czekać,a nie odp na pw
Twoje kwiatki dzisiaj dostałam i trochę się boje czy te listki się przyjmą.Do porównania po prawej mój liść średniej wielkości standartowej odmiany a po lewej przysłane przez Ciebie też standarty .Maja takie delikatne , mięciutkie ogonki .Szkoda by było żeby się zmarnowały to może masz jakis sposób na nie ?
Moja przesyłka w drodze
A możę forumowicze coś poradzą by się przyjely ?
Pozdrawiam Dorota
Moje rośłiny
Moje rośłiny
Pozdrawiam Dorota
Moje rośłiny
Moje rośłiny
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
Ładniusi fiołeczek u mnie były po 18,99 w takim troszkę badziewiastym koszyczku i nie za bardzo już w formie fiołki reszta też urocza
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
- zeberka4
Ja się już wypowiedziałam na ten temat w dziale sprzedaży ; )a czy się przyjmą? Ja ukorzeniam mniejsze sztuki i to nie miniaturki...o wiele lepiej rosną niż te od dużych liścikurka pisze:Zeberko , staram Ci się codziennie odpisywać ,ale meili dużo a czasu mało .zeberka4 pisze:Kurko wysłałam Ci kwiatki,a Ty wysłałaS ?? bo nie wiem czy czekać,a nie odp na pw
Twoje kwiatki dzisiaj dostałam i trochę się boje czy te listki się przyjmą.Do porównania po prawej mój liść średniej wielkości standartowej odmiany a po lewej przysłane przez Ciebie też standarty .Maja takie delikatne , mięciutkie ogonki .Szkoda by było żeby się zmarnowały to może masz jakis sposób na nie ?
Moja przesyłka w drodze
A możę forumowicze coś poradzą by się przyjely ?
Ale piszę z góry,ze gdyby się nie przyjęły..to jak poczekasz jakiś czas to dośle nastepne i wieksze pozdrawiam
Wiesz...nie dajesz znaku życia to się zmartwiłam ; )
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
A co to jest ?????? - jest śliczne i po ile było ???
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Fiołeczek śliczny chyba muszę odwiedzić mojego carrefour'a.
Fiołeczki były w kilku kolorach , niestety niektóre były dość mocno obskubane z listków .Cena była niewielka , bo po 6 złotych a i tak niektórzy wolą zwinąć listki .arlet3 pisze:Fiołeczek śliczny chyba muszę odwiedzić mojego carrefour'a.
Na zdjeciu tego nie widać ,ale w doniczce jest jeszcze kilka małych rozetek rozetek , 3 albo 4 i tak były wszystkie sadzone inne fiołeczki .
Pozdrawiam Dorota
Moje rośłiny
Moje rośłiny
To jakaś peperomia variegata i po całe 4, 50 taka doniczka
Pozdrawiam Dorota
Moje rośłiny
Moje rośłiny
To listki standartów nie miniaturek.Zapytałam bo poprzednie co mi wysyłałaś tej wielkości niestety nie przetrwały.Tamte wstawiłam do wody, to te włożę do ziemi .zeberka4 pisze: Ja się już wypowiedziałam na ten temat w dziale sprzedaży ; )a czy się przyjmą? Ja ukorzeniam mniejsze sztuki i to nie miniaturki...o wiele lepiej rosną niż te od dużych liści
Ale piszę z góry,ze gdyby się nie przyjęły..to jak poczekasz jakiś czas to dośle nastepne i wieksze pozdrawiam
Wiesz...nie dajesz znaku życia to się zmartwiłam ; )
Zeberko jak się nie odzywam jeden , dwa dni to się nie martw .To znaczy że pracuję a na forum szybciutko zaglądam tylko po adrsey do wysyłek .Ale jak mam więćęj czasu to nadrabiam zaległośći
Pozdrawiam Dorota
Moje rośłiny
Moje rośłiny
- zeberka4
OK,
Co do listków..ja ukorzeniam tylko i wyłącznie w ziemi. Oczywiście,że to liście standartów,ale naprawdę...ostatnio wysadziłam liscie naprawdę duże do ziemi...czekam jakieś 2 miesiące na efekt..., jakiś miesiąc temu wsadzałam do ziemi takie malutkie listki. Po miesiącu mam już wystające głowy ; )
Co do listków..ja ukorzeniam tylko i wyłącznie w ziemi. Oczywiście,że to liście standartów,ale naprawdę...ostatnio wysadziłam liscie naprawdę duże do ziemi...czekam jakieś 2 miesiące na efekt..., jakiś miesiąc temu wsadzałam do ziemi takie malutkie listki. Po miesiącu mam już wystające głowy ; )