Róże i reszta... czyli miłość nie jedno ma imię :) cz.II
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Róże i reszta... czyli miłość nie jedno ma imię :) cz.II
Aniu wyszło superowo ....teraz widać, że trawniczka jest coraz mniej.
A o Nadusię się nie martw...moja Marta jak szła do przedszkola to też rozpaczała a później nawet w niedzielę chciała iść.
A o Nadusię się nie martw...moja Marta jak szła do przedszkola to też rozpaczała a później nawet w niedzielę chciała iść.
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
W sumie, to na razie cieszę się, że trawnika ubywa, bo i tak piękny nie jest.Elizabetka pisze:Aniu wyszło superowo ....teraz widać, że trawniczka jest coraz mniej.
Na mojej piaszczystej glebie trudno go utrzymać w dobrej formie.
Mam nadzieję, że Nadia szybko się zadomowi w przedszkolu i nie będzie źle
To jeszcze..za domem
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu efekt Twojej kamieniarskiej pracy wygląda świetnie. Duże brawa za pracę w tak ekstremalnych warunkach.
Też bym musiała coś zrobić z obrzeżami kilku rabat ale to już zostawiam na przyszły rok.
Róże ślicznie kwitną a różowawy hibiskus też jest ładny mimo że niespodzianka.
Powodzenia w szukaniu pracy i spokoju w przedszkolu.
Za domem też ładnie, ostatnie dni wakacji słoneczne.
Też bym musiała coś zrobić z obrzeżami kilku rabat ale to już zostawiam na przyszły rok.
Róże ślicznie kwitną a różowawy hibiskus też jest ładny mimo że niespodzianka.
Powodzenia w szukaniu pracy i spokoju w przedszkolu.
Za domem też ładnie, ostatnie dni wakacji słoneczne.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Zanim polecę w końcu do Waszych ogródków chciałam się pochwalić, że wczoraj poznałam wspaniałych, sympatycznych ludzi .
Wszystko dzięki Józefowi i jego żonie, którzy zorganizowali u siebie małe spotkanko forumowe
Tego mi było trzeba, odprężyłam się w końcu i mogłam pogadać o tym, co lubię, czyli o wszelakich roślinach
Dziękuję Wam wszystkim za to spotkanie, było mi bardzo miło
A Dawidek do teraz wspomina Michałka, dobrze się z nim bawił.
Mam nadzieję, że jeszcze nie raz się zobaczymy.
Z powodu kradzieży zdjęć, wszystkie zdjęcia na serwerach pokasowałam i teraz wklejam tylko ze znakiem wodnym.
Cieszę się, że Cię poznałam, nie wiedziałam, że tak blisko mieszkasz
Jesteś bardzo sympatyczną osobą
Zapraszam do mojego ogrodu, będzie mi bardzo miło .
Wszystko dzięki Józefowi i jego żonie, którzy zorganizowali u siebie małe spotkanko forumowe
Tego mi było trzeba, odprężyłam się w końcu i mogłam pogadać o tym, co lubię, czyli o wszelakich roślinach
Dziękuję Wam wszystkim za to spotkanie, było mi bardzo miło
Ja również się cieszę Ewuniu, że Cię poznałamevluk pisze:Aniu, bardzo się cieszę, że Cię poznałam
Było miło i przesympatycznie.Spotkania forumowe u Józia zawsze się udają
A Dawidek do teraz wspomina Michałka, dobrze się z nim bawił.
Mam nadzieję, że jeszcze nie raz się zobaczymy.
Dorotko, nie ma potrzeby przeglądania wcześniejszych stron, bo zdjęcia są i tak usunięte.korzo_m pisze:Aniu dziękuję za miłe spotkanie, chciałam poogladać Twój wątek, ale widzę że na to potrzebuję co najmniej kilku dni obiecuję jesiennymi wieczorkami spędzić w Twoim ogrodzie miłe chwile..
Z powodu kradzieży zdjęć, wszystkie zdjęcia na serwerach pokasowałam i teraz wklejam tylko ze znakiem wodnym.
Cieszę się, że Cię poznałam, nie wiedziałam, że tak blisko mieszkasz
Arletko, ja również dziękuję.arlet3 pisze:Ja podpisuję się pod słowami Dorotki.
Dziękuję za miłe spotkanie i w wolnej chwili pospaceruję sobie po Twoim ogrodzie.
Jesteś bardzo sympatyczną osobą
Zapraszam do mojego ogrodu, będzie mi bardzo miło .
Witaj Aniu....widać jak dużo pracy wykonałaś, ale efekt super no i jeszcze spotkanko udane tylko pozazdrościć:)
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Aniu, super wygląda ta kostka. No ja też powoli podbieram trawniczek. Od jutra zaczynam
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Pięknie wyszły te kostkowe obrzeża, ale dobrze, ze nie starczyło Ci na wszystko ;)
Wyobraż sobie: przychodzi ktoś, ogląda rabatki z przodu domu, idzie za dom i spodziewa się znów obrzeży z kostki, a tu - niespodzianka! ; Jest inaczej :138 Tak jest ciekawiej
Nadia to sliczna dziewczynka, ale nie mogę nie wspomnieć o Romku, który jest bardzo pięknym kotem!
Zmiany zawsze sa trufne, szczególnie dla dzieci, ale większość bardzo szybko potradi sie przestawić i większość jednak lubi przedszkole, więc sie nie martw!
Wyobraż sobie: przychodzi ktoś, ogląda rabatki z przodu domu, idzie za dom i spodziewa się znów obrzeży z kostki, a tu - niespodzianka! ; Jest inaczej :138 Tak jest ciekawiej
Nadia to sliczna dziewczynka, ale nie mogę nie wspomnieć o Romku, który jest bardzo pięknym kotem!
Zmiany zawsze sa trufne, szczególnie dla dzieci, ale większość bardzo szybko potradi sie przestawić i większość jednak lubi przedszkole, więc sie nie martw!
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
Aniu, jak już coś masz w ogrodzie (nie wyłączając dzieci i kota) to śliczne. Ostatnim przykładem mieczyki.
Zyczę Ci znalezienia dobrej pracy i podołania zwiększonym obowiązkom. Jesteś tak dzielna, że ogród chyba nie ucierpi.
Zyczę Ci znalezienia dobrej pracy i podołania zwiększonym obowiązkom. Jesteś tak dzielna, że ogród chyba nie ucierpi.
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
piękny ogród! gratulacje! niezwykle starannie dobrana kompozycja, idealnie do siebie pasuje
i oczywiście musze wspomnieć o ślicznym kociaku!!!
i oczywiście musze wspomnieć o ślicznym kociaku!!!
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aniu ślicznie wyszło obrzeże
Wszystko masz takie dopracowane , aż miło popatrzeć
Wszystko masz takie dopracowane , aż miło popatrzeć
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W końcu wyświetliły mi się zdjęcia.Aniu
Masz przepiękny dom i ogród. Faliste i miękko wyginające się bujne i kolorowe rabaty są niesamowite! Obrzeże wyszlo super! - praktyczne, estetyczne i efektowne. Widzę, że u ciebie na rabacie wiklinowa kula, jak u mnie Fajnie to wygląda Huśtawka świetna, macie raj.
Czy te bukszpaniki zostawisz na zimę w donicach? Ja chyba miałam bukszpan 2 lata całą zimę na dworze i nic, a trzeciego roku mi zmarzł Choć nieforemny, to był już calkiem duży i strasznie mi go było szkoda.
Trzymam kciuki za przedszkolaka. Bedzie dobrze. Generalnie dziewczynki chętniej chodzą do przedszkola i szybciej się tam aklimatyzują. Mój syn strasznie nie lubił chodzić do przedszkola i tych przedszkolnych zajęć - wycinanek, rysowania, występów itp. Dziewczynki na ogół bardzo to lubią.
Czy te bukszpaniki zostawisz na zimę w donicach? Ja chyba miałam bukszpan 2 lata całą zimę na dworze i nic, a trzeciego roku mi zmarzł Choć nieforemny, to był już calkiem duży i strasznie mi go było szkoda.
Trzymam kciuki za przedszkolaka. Bedzie dobrze. Generalnie dziewczynki chętniej chodzą do przedszkola i szybciej się tam aklimatyzują. Mój syn strasznie nie lubił chodzić do przedszkola i tych przedszkolnych zajęć - wycinanek, rysowania, występów itp. Dziewczynki na ogół bardzo to lubią.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Aneczko, kawal roboty odwalilas No ale Ty pracowita kobietka jestes W chalupce zrobiliscie co bylo do zrobienia, to teraz na okolo robisz. U mnie jeszcze w srodku zostalo pare rzeczy do zrobienia ale weny nie mam kompletnie ... moze w zimie cos zadzialam