Mój fijoł 2
Re: Mój fijoł 2
ściskam i życzę wypogodzenia
cudne marcinki - ja też najbardziej lubię te niskie...
cudne marcinki - ja też najbardziej lubię te niskie...
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo podziwiam twój zapał i energię, ja nie mam siły nawet pisać na klawiaturze...
jakieś paskudne przeziębienie dopadło całą rodzinę po kolei a mnie silną babę oczywiście na końcu.
jakieś paskudne przeziębienie dopadło całą rodzinę po kolei a mnie silną babę oczywiście na końcu.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Współczuję. Mnie drażni tylko pogoda i pełzający net
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bill jest pod drzewem? Musisz go często podlewać?
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Fajnie trzmielina pnie się po iglaku, to jakiś jałowiec, tak? Ciekawe, co zrobi moja, jeśli nie będzie miała podpory? Pewnie będzie płożąca?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem ciut zdziwiona, że narzekasz na dzisiejszą pogodę. Mieszkamy przecież niedaleko od siebie, a u mnie było znośnie i bez opadów.
Też mam posadzoną trzmielinę pod jałowcem. Widziałam taki duet ( już kilkuletni ) na pewnej świetnej stacji paliw - cudowny widok był i on mnie właśnie zainspirował
Jednak masz jakieś marcinki...
Też mam posadzoną trzmielinę pod jałowcem. Widziałam taki duet ( już kilkuletni ) na pewnej świetnej stacji paliw - cudowny widok był i on mnie właśnie zainspirował
Jednak masz jakieś marcinki...
- ewamaj66
Oliwko, Bill rośnie przed domem Tego pod drzewem nie pamiętam, kupiłam go 4 lata temu i zgubiłam etykietę albo ją wyrzuciłam. Na pewno nie jest Billem, bo ma inne kwiaty. Posadziłam pnącze i nic mu nie robię. Rośnie w bardzo suchej ziemi.
Agata, jałowiec, ale nie wiem, jaki Zakup M sprzed 8 lat. Trzmielina leżała przez trzy lata, teraz dostała przyspieszenia.
Iza, zawsze mówię, że u mnie jest dziwna pogoda Inaczej niż wszędzie. Wypogodziło się późnym popołudniem. Za marcinkami nie przepadam przez cały rok, a jesienią się cieszę, że je mam. Wolę niskie. Wysokie mam tylko dwa, jeden bardzo późny.
Widać, jak wysoko rośnie Mary Rose.
Bergenia kwitnie sobie po raz trzeci, w lipcu też były kwiaty.
Agata, jałowiec, ale nie wiem, jaki Zakup M sprzed 8 lat. Trzmielina leżała przez trzy lata, teraz dostała przyspieszenia.
Iza, zawsze mówię, że u mnie jest dziwna pogoda Inaczej niż wszędzie. Wypogodziło się późnym popołudniem. Za marcinkami nie przepadam przez cały rok, a jesienią się cieszę, że je mam. Wolę niskie. Wysokie mam tylko dwa, jeden bardzo późny.
Widać, jak wysoko rośnie Mary Rose.
Bergenia kwitnie sobie po raz trzeci, w lipcu też były kwiaty.
oczy wyszły mi z orbit na widok Mary Rose... jakaż ona wysoka! muszę się dobrze zastanowić gdzie moją posadzę...
u mnie dziś poranek podobny do Twojego... mglisty, pochmurny, jesienny...
u mnie dziś poranek podobny do Twojego... mglisty, pochmurny, jesienny...
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Widać bergrnii pasuje taka dziwna pogoda jak u nas drugi dzień mglisto i ponuro....
Ale wczoraj po południu a jak patrzyłam w niebo lekko się zdziwiłam - takich długich i wielkich
kluczy dzikich gęsi w życiu nie widziałam ! Czyżby wróżyły rychłą zimę ?
Ale wczoraj po południu a jak patrzyłam w niebo lekko się zdziwiłam - takich długich i wielkich
kluczy dzikich gęsi w życiu nie widziałam ! Czyżby wróżyły rychłą zimę ?
- ewamaj66
Aga, pamiętaj, że Mary rośnie u mnie od 6 lat Młodsza u sąsiadki nie jest taka wielka. Pachnie mi z odległości 2 m, więc Ty na pewno lepiej ją poczujesz.
Elżbieta, już zaczęłam się martwić że wczorajszy dzień był paskudny tylko u mnie. Większość osób z forum cieszyła się piękną pogodą O zimie w ogóle nie chcę jeszcze myśleć.
Zeszłoroczna sadzonka róży zamierza po raz drugi zakwitnąć.
Elżbieta, już zaczęłam się martwić że wczorajszy dzień był paskudny tylko u mnie. Większość osób z forum cieszyła się piękną pogodą O zimie w ogóle nie chcę jeszcze myśleć.
Zeszłoroczna sadzonka róży zamierza po raz drugi zakwitnąć.
Ewuniu zachwycają mnie twoje bluszcze a zwłaszcza o tej porze, mają taki ognisty kolor. Róża Mary Rose to gigant, ma piękny delikatny kolor. Podoba mi się też twój "bałagan" na skalniaku, trzmielina wygląda bardzo dekoracyjnie, ciekawa jestem jak ona wysoka urośnie.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Ewuś, widzę, ze dziś poprawa pogody i humoru? ;)
A moje bergenie wcale nie chcą powtarzać, tylko listki im czerwienieją jesiennie. Ale za to ostrokrzew ma kwiatki!
A moje bergenie wcale nie chcą powtarzać, tylko listki im czerwienieją jesiennie. Ale za to ostrokrzew ma kwiatki!
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4