Ogród to moje czwarte dziecko...
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród to moje czwarte dziecko...
Kornelko u Ciebie też będzie pięknie ,co ja mówię -już jest pięknie,swój kawałek ziemi to już połowa sukcesu.
Kasiu tak to floksy.Ten RH jest troszkę chyba pędzony ,bo inne jeszcze śpią, a ten to nowy nabytek.
Kasiu tak to floksy.Ten RH jest troszkę chyba pędzony ,bo inne jeszcze śpią, a ten to nowy nabytek.
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- momotkab
- 200p
- Od: 22 mar 2012, o 12:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ja u ciebie pierwszy raz wszystko wyglada super wejscie do domu, zasłonki i caly ogrod jestem w tak jest pieknie
BASIA
Olu, zaglądnęłam do Ciebie i muszę przyznać, ze ....no kawał dobrej roboty. Masz kilka roślin (drzewek) które bardzo lubię a taras----mistrzostwo
Przyszłam do Ciebie bo ciekawy masz tytuł.To tak jak u mnie 3 dzieci i ogródeczek(porównać z Twoim),Piękny i bogaty.
-- Cz 03 maja 2012 20:41 --
Zapoimniałam....czy taras Ci się nie brudzi?
-- Cz 03 maja 2012 20:41 --
Zapoimniałam....czy taras Ci się nie brudzi?
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Olu jestem po ogromnym wrażeniem czwarte dziecko wymuskane , wypieszczone na maxa
Zaciekawiły mnie twoje zasłony na tarasie Ciekawa jestem jak się sprawdzą , ja mam taką patelnie na tarasie i strasznie wietrznie .
Zaciekawiły mnie twoje zasłony na tarasie Ciekawa jestem jak się sprawdzą , ja mam taką patelnie na tarasie i strasznie wietrznie .
- OLUNIA
- 500p
Witam dziewczynki
Jestem troszkę ostatnio w tyle ,córka tegoroczna maturzystka i trochę nerwów jest
Basiu bardzo się cieszę,że się podoba u mnie Zapraszam częściej
Parysko dziękuję za miły wpis jest mi bardzo miło
Madziu no to wiesz ile pracy jest przy trójce dzieci i ogródku...witaj w klubie Miło Cię gościć Jeśli chodzi o taras to miałaś na myśli zapewne te jasne zasłony...było kilka ulew już,a nadal są jasne w razie czego one są normalnie do prania,więc nie ma mowy ,żeby uchlapane wisiały
Edytko,miło mi Cię gościć u siebie i cieszę się z tak miłego komentarza
Zasłonki sprawdzają się rewelacyjnie jeśli chodzi o słońce,natomiast przed wiatrem nie.Tak nimi trzepotało ,że musiałam zrobić haczyki ,żeby je mocować do muru
Jestem troszkę ostatnio w tyle ,córka tegoroczna maturzystka i trochę nerwów jest
Basiu bardzo się cieszę,że się podoba u mnie Zapraszam częściej
Parysko dziękuję za miły wpis jest mi bardzo miło
Madziu no to wiesz ile pracy jest przy trójce dzieci i ogródku...witaj w klubie Miło Cię gościć Jeśli chodzi o taras to miałaś na myśli zapewne te jasne zasłony...było kilka ulew już,a nadal są jasne w razie czego one są normalnie do prania,więc nie ma mowy ,żeby uchlapane wisiały
Edytko,miło mi Cię gościć u siebie i cieszę się z tak miłego komentarza
Zasłonki sprawdzają się rewelacyjnie jeśli chodzi o słońce,natomiast przed wiatrem nie.Tak nimi trzepotało ,że musiałam zrobić haczyki ,żeby je mocować do muru
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
U mnie niestety zasłonki nie mogą być musi być markiza . Za blisko mam podciągi i powierzchnia tarasów jest mniejsza i lipa. Jak patrzę na Twój tras klimacik śródziemnomorski
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widoczki u Ciebie fantastyczne Czy trzmielina na ścianie to jakaś specjalna odmiana pnąca? Posadziłam pod drzewkiem odmianę 'Emerald'n Gold' ale nie wiem czy ona da radę, bo chyba jest bardziej płożąca.
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na moim tarasie nie ma nawet jak zawiesić zasłon, przymierzamy się do markizy, ale musze mieć na zamówienie, bo taras w szerokości ma ok.8m, a ogólnie dostępne są chyba max na 4m szerokie.
Zdradź mi proszę tajemnicę jak dbasz o trawnik? Nie mogę wyjść z podziwu oglądając zdjęcia. Jak dawno był założony?
Zdradź mi proszę tajemnicę jak dbasz o trawnik? Nie mogę wyjść z podziwu oglądając zdjęcia. Jak dawno był założony?
- Agnieszka83
- 200p
- Od: 8 maja 2010, o 17:59
Gratuluję pięknego, zadbanego ogrodu, na pewno będę odwiedzać twój ogród na bieżąco.
- OLUNIA
- 500p
Aniu trzmielina to zwykła płożąca,z braku miejsca weszła na mur ,niestety nie łapie się sama trzeba ją podpinać.
Madzia,żadna tajemnica trawnik mam z rolki ,założony pięć i pół roku temu.Ten dywan to zasługa mojego M uwielbia go karmić Daje florowit co dwa miesiące od początku kwietnia i to wszystko.Przerabiał już różne nawozy i te długo działające z substrala i inne równie drogie ,ale florowit niedrogi i najlepszy.Oczywiście robi oprysk na dwuliścienne ,bo mlecze i koniczyna zawsze się znajdą.
Agnieszko miło ,że do mnie trafiłaś i dziękuję za miłe słowa .Zapraszam częściej Ja do Ciebie wpadnę wieczorkiem
Madzia,żadna tajemnica trawnik mam z rolki ,założony pięć i pół roku temu.Ten dywan to zasługa mojego M uwielbia go karmić Daje florowit co dwa miesiące od początku kwietnia i to wszystko.Przerabiał już różne nawozy i te długo działające z substrala i inne równie drogie ,ale florowit niedrogi i najlepszy.Oczywiście robi oprysk na dwuliścienne ,bo mlecze i koniczyna zawsze się znajdą.
Agnieszko miło ,że do mnie trafiłaś i dziękuję za miłe słowa .Zapraszam częściej Ja do Ciebie wpadnę wieczorkiem
- OLUNIA
- 500p
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Przepiękne młode przyrosty.
Czyżbym widziała ogromną azalię japońską ?
Jeśli tak to gratuluję, u mnie im starsza tym bardziej przemarzła....
Czyżbym widziała ogromną azalię japońską ?
Jeśli tak to gratuluję, u mnie im starsza tym bardziej przemarzła....