Moja kolekcja kaktusów - blabla
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku, drażnisz moje oczy ;). A tak poważnie, to dziękuję za to, że nam pokazujesz takie piękności
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- ROBERTOBORO
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Kontakt:
Re: Moja kolekcja kaktusów - blabla
cześć Tomek rozmawiałem ostatnio z Kazimierzem Adamiakiem który cie podobno zna i wymieniasz się z nim podobno wiedzą i roślinami, a ja często od niego kupuję sulki jego i lobivki twoje albo od ciebie . Podobno lobiwie już wszystkie wybrałem i pomyślałem że skoro on więcej nie ma a ma od ciebie to może można kilka kupić od ciebie
- blabla
- -Moderator Forum-.
- Od: 6 sie 2007, o 06:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Rzeczywiście czasem sprzedaję jakieś roślinki. Ale wiąże się to z koniecznością przygotowywania listy nadwyżek, pakowania, wysyłania itp. a ja najczęściej nie mam na to czasu
Najlepiej jest jak ktoś padnie do mnie osobiście. Wtedy mogę dać coś gratis nie robiąc większego zamieszania.
Generalnie tej wiosny będę miał coś nadwyżek, więc w razie czego można się przypomnieć - ale to na priva. Tegoroczne jesienne nadwyżki są już zutylizowane - w weekend pojadą do Szwecji. Będą do kupienia w SuccSeed.com
Najlepiej jest jak ktoś padnie do mnie osobiście. Wtedy mogę dać coś gratis nie robiąc większego zamieszania.
Generalnie tej wiosny będę miał coś nadwyżek, więc w razie czego można się przypomnieć - ale to na priva. Tegoroczne jesienne nadwyżki są już zutylizowane - w weekend pojadą do Szwecji. Będą do kupienia w SuccSeed.com
Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Mój wątek
- ROBERTOBORO
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Kontakt:
- Artur89
- Od: 8 lis 2009, o 11:37
Ja jade w maju do Rumii i zachacze Trojmiasto zeby pozwiedzać i przy okazji bym wpadł zobaczyć Twoja kolekcje na żywo - jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko. Ale to jeszcze sporo czasu do maja także wystarczą mi zdjęcia
czysty żwirek pod nasiona - a ja sie mecze z ziemia z piachem czekam na kolejne rady...
czysty żwirek pod nasiona - a ja sie mecze z ziemia z piachem czekam na kolejne rady...