W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
Re: W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
Takie przyniesienie maluszka z zimna do cieplutkiego domku może okazać się zgubne.Nie chcę straszyć,ale kicia może załapać zapalenie płuc przez zmianę temperatury.Też jestem za tym abyś poszła z nim do weterynarza.Jeśli boisz sie kosztów wizyty,wystarczy wetowi pwiedzieć, że znalazłaś,że bidulek wyrzucony....Weterynarze mają serce i dla ,,zwierząt wyrzutków,, i dla ludzi o wielkim sercu.Z całą pewnością maluszka zbada,odrobaczy i zaszczepi jeśli będzie dość silny aby szczepionke przyjąć.Taki kaszel może być też początkiem wielu chorób kocich.Im szybciej tym lepiej.Buziaki dla Ciebie za wielkie serduszko
- Plumi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 cze 2011, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kocik odwiedził weterynarza w poniedziałek z rana,został odrobaczony,bidulek dostał biegunki w nocy bo ciężko było ustalić dawkę dla pióreczka ważącego zaledwie 70 deko,ale już przeszła.
Co do kaszelku,górne drogi oddechowe były zajęte,dostał zastrzyk z antybiotykiem i od razu przestał kaszleć,dziś była 2 dawka,we czwartek ostatnia.
Wszystko na dobrej drodze
Co do kaszelku,górne drogi oddechowe były zajęte,dostał zastrzyk z antybiotykiem i od razu przestał kaszleć,dziś była 2 dawka,we czwartek ostatnia.
Wszystko na dobrej drodze
Kwiaty to resztki Raju.
- Plumi
Kwiaty to resztki Raju.
Ach, jaki słodziak .
Aż chciałoby się zanurzyć rękę w wystawionym brzucholu i pomiziać troszeczkę .
Niech szybko wraca do zdrowia!
Aż chciałoby się zanurzyć rękę w wystawionym brzucholu i pomiziać troszeczkę .
Niech szybko wraca do zdrowia!
no i kochaj mnie bo jestem cudny!!!!!Tak wyglada szczęśliwy kotek,który znalazł kochający domek
Bardzo podobny do mojej kotki . Poproszę Was o trzymanie kciuków. 2 dni temu też znalazłam pod domem kotka. Dziś ma wpaść pani, której kot zaginął... mam nadzieję, że to ten...
?Uważamy kaktusa za roślinę, która walczy o przetrwanie we wrogim otoczeniu.?
Trzymam kciuki mocno! Moje kociambry w akcji światecznej Wieczorem choinka ubrana ,a w nocy rozebrana; przez koty.No ,ale jak się ma bąbki z piórkami gęsimi to co się dziwić.Całą noc kociaste bąbki kulały i wina była po stronie TOŚKI jak zawsze.Rano podejrzeliśmy kto rzeczywiście jest prowodytem.LEOŚ pokazywał TOSI łapką bąbke i tak długo miałczał ,aż ta mu ściągneła,a potem szedł sobie z bąbką w zębach z miną niewiniątka, bo przecież to nie on
- Plumi
Trzymam kciuki za kociaczkaskarpetka
PESTKA@ dlatego u nas choinka w ganku stoi,ale im to nie przeszkadza,pudełko z biżuterią też jest w sam raz do rozwleczenia po pokoju w nocnych igraszkach.
Już nam się utrwaliło,że jak coś zginęło szukaj pod fotelem albo szafą
PESTKA@ dlatego u nas choinka w ganku stoi,ale im to nie przeszkadza,pudełko z biżuterią też jest w sam raz do rozwleczenia po pokoju w nocnych igraszkach.
Już nam się utrwaliło,że jak coś zginęło szukaj pod fotelem albo szafą
Kwiaty to resztki Raju.
Piękne ujęcia, aż kolana miękną .
Koty to moja słabość .
Koty to moja słabość .
Dziękuję Wszystkim za kciuki. Udało się! Kotuś wrócił do domku
Pestka to się dopiero nazywa praca zespołowa
Barakuda Super zdjęcia. Na co Ryszard tak poluje?
?Uważamy kaktusa za roślinę, która walczy o przetrwanie we wrogim otoczeniu.?
Ale cudne zdjęcia.Nie wiem jak dla Was ,ale żadne zwierze nie ma tyle uroku w fotkach jak kocięta,kaczuszki i kurczaczki Zawsze wychodza pięknie i to bez fotoshopa.
TOŚKA dziś pokazała na co ją stać Wlazła na samą górę choinki i darła pape żeby ją ściągnąć.Na szczęście nie zrzuciła żadnej bąbki.Nie wiem może miała ochote zawisnąć między reniferami ,a białymi gołąbkami z piórek gęsich,a może wybrała się na polowanie
http://www.youtube.com/user/simonscat uwielbiam te filmy.To czyste moje kociaste
TOŚKA dziś pokazała na co ją stać Wlazła na samą górę choinki i darła pape żeby ją ściągnąć.Na szczęście nie zrzuciła żadnej bąbki.Nie wiem może miała ochote zawisnąć między reniferami ,a białymi gołąbkami z piórek gęsich,a może wybrała się na polowanie
http://www.youtube.com/user/simonscat uwielbiam te filmy.To czyste moje kociaste
- Ala66
- 50p
- Od: 28 sie 2014, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam
Największe bogactwo, to robienie tego, co kochasz. - Colin P. Sisson
Największe bogactwo, to robienie tego, co kochasz. - Colin P. Sisson