Różana wieś
Re: Różana wieś
I jeszcze zdolności artystyczne właścicielki! Kuferek różany cudny.
Aniu - nie śledzę, przypadkiem zgrałyśmy się w czasie. Cieszę się, że dziewanna ładnie rośnie, zakwitła może? Jeśli jest innego koloru niż biała, to mam do rozdania jeszcze sadzonki białej, rozsiała mi się po całej ścieżce i jest do wykopania.
Aniu - nie śledzę, przypadkiem zgrałyśmy się w czasie. Cieszę się, że dziewanna ładnie rośnie, zakwitła może? Jeśli jest innego koloru niż biała, to mam do rozdania jeszcze sadzonki białej, rozsiała mi się po całej ścieżce i jest do wykopania.
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kleo ja chcę, ja chcę! Mam od ciebie maleńką beżowo-lila-fioletową i zdecydowanie większą białą. I tą większą chciałabym obsadzić płot po długości ok 5-6 metrów.
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Będzie wszystko ok.
ale i tak czekam z niecierpliwością na sobotnie ogrodowe wieści od Ciebie.
Krwawnik wybujał, ważne, że zechciał zakwitnąć. Już się nie mogę doczekać jego kolorku
ale i tak czekam z niecierpliwością na sobotnie ogrodowe wieści od Ciebie.
Krwawnik wybujał, ważne, że zechciał zakwitnąć. Już się nie mogę doczekać jego kolorku
- Reniak
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
No ,nareszcie ,wszędzie dobrze ale najlepiej w domu , witam wszystkich serdecznie , nie wiem kiedy ja się odrobię , wszystko pozarastatne ,róże przekwitły ,trzeba je poobcinać ,, chwastów , warzywnik , poziomki i borówki zebrać , co tu najpierw ?!
Ale cieszę się że ulewne deszcze i grad nie połamały mi hortensji , vanilii frase
Great star le vasterival
Ogrodowe
Ale cieszę się że ulewne deszcze i grad nie połamały mi hortensji , vanilii frase
Great star le vasterival
Ogrodowe
- Beaby
Reniu - na takie wieści się czekało - że wszystko jest ok!
Hortensje śliczne!
A od czego zacząć prace w ogrodzie? Od smacznej, aromatycznej kawy, oczywiście
Hortensje śliczne!
A od czego zacząć prace w ogrodzie? Od smacznej, aromatycznej kawy, oczywiście
- Reniak
Jeszcze nie kwitnie Magical candle ,zupełnie nie wiem czemu , tak samo grandiflora ma jeden kwiatek , ale ją dzieliłam na jesieni i może dlatego , kwitnienie lilii mnie trochę minęło , bo już kończą
Teraz biegnę do roboty , miłego dnia wszystkim
-- N 20 lip 2014 08:17 --
Beatko no właśnie ją wypiłam , przyjdę do Ciebie wieczorkiem
Padał grad u ciebie u nas jeszcze nigdy nie padał taki żeby coś zniszczył i niech tak zostanie.
Vanili piękna ile ma kwiatów mam zamiar kupić taką, ale nie wiem czy w tym roku mi się uda.
Vanili piękna ile ma kwiatów mam zamiar kupić taką, ale nie wiem czy w tym roku mi się uda.
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Drugie zdjęcie hortensji... marzenie... cudowna!
Cześć zaprowadził mnie tutaj przedrostek ,, różana '' i potem zazwyczaj żałuję bo ja już nie mam miejsca na róże , a tyle jeszcze ich jest do posadzenia.
Reniu powiem krótko ogród bajka. Nie przekombinowany, zachowana tradycja wiejskiego spokojnego obrazu przyrody z różanym mocnym akcentem
Reniu powiem krótko ogród bajka. Nie przekombinowany, zachowana tradycja wiejskiego spokojnego obrazu przyrody z różanym mocnym akcentem
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
- Bogsaf
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 13:40
- Kontakt:
Jak zwykle u Ciebie pięknie, dobrze że grad nie poczynił szkód. Ja przedwczoraj musiałem zasłonić balkon, bo się bałem, że mi roślinki wypłyną
- Beaby
Wieczorkiem to na nalewkę wpadnij wprawdzie orzechówka dopiero przechodzi przez samą siebie, ale mam jeszcze mnóstwo zeszłorocznej - wybór tematu wiodącego ogromny... Ale najlepsza to i tak z aronii, świdośliwy, agrestoporzeczki, pigwy i orzecha.
Dzisiaj też Ci pomogę w ogrodzie - będę trzymała narzędzia ogrodnicze, co by Ci lżej było
Miłego dnia!
Dzisiaj też Ci pomogę w ogrodzie - będę trzymała narzędzia ogrodnicze, co by Ci lżej było
Miłego dnia!
- Reniak
Beatko orzechówkę znam , ale pozostałe chętnie spróbuje ,swidosliwe mam kilka lat ,a jeszcze nie udało mi się zebrać owoców ,skrzydlaci przyjaciele zawsze są pierwsi .A agrestoporzeczkę wyautowałam ,w ogóle mi nie smakowala ,a mogłam zostawić na nalewke .W niedzielę od niezapowiedzianych gości dostałam nalewkę truskawkową , pychota .
Upał zelżał to mogłam trochę więcej zrobić , a pomocnik to by się przydał do wachlowania i odganiania komarów
Bogsaf Ty o swoje piękności musisz dbać szczególnie , kaktusy , one chyba za wodą w takich ilościach nie przepadają
Robert P2 witam serdecznie , miło mi że spodobało Ci się u mnie ,miejsca to mam dość ,tylko sił coraz mniej ,jak wstaje rano to nie wiem co plewić najpierw , a może obrywać przekwitłe kwiaty , no i trzeba podlać ,przynajmniej w donicach , a ciągle lista chciejstw się wydłuża
Aneczko 1979 dla mnie też ten widok hortensji jest cudowny ,Aniu czy ktoś Ci już mówił że na zdjęciu (avatar ) jesteś podobna do Małgorzaty Ostrowskiej z Lombardu ? I specjalnie dla Ciebie
Upał zelżał to mogłam trochę więcej zrobić , a pomocnik to by się przydał do wachlowania i odganiania komarów
Bogsaf Ty o swoje piękności musisz dbać szczególnie , kaktusy , one chyba za wodą w takich ilościach nie przepadają
Robert P2 witam serdecznie , miło mi że spodobało Ci się u mnie ,miejsca to mam dość ,tylko sił coraz mniej ,jak wstaje rano to nie wiem co plewić najpierw , a może obrywać przekwitłe kwiaty , no i trzeba podlać ,przynajmniej w donicach , a ciągle lista chciejstw się wydłuża
Aneczko 1979 dla mnie też ten widok hortensji jest cudowny ,Aniu czy ktoś Ci już mówił że na zdjęciu (avatar ) jesteś podobna do Małgorzaty Ostrowskiej z Lombardu ? I specjalnie dla Ciebie