Queen of Sweden
Lady of shalott
Charlotte
Biedermeier
Leonardo da Vinci
Darcey Bussell
Nina Renaissance
Kronprinsesse Mary
Munstead Wood
Spirit of Freedom
Witam. Niczym nie okrywam. W tamtym roku próbowałem ją okryć w kwietniu przed przymrozkami ale nie polecam ... :/ pąki były za duże i sporo ułamało się
tak tak:) kupiłem pelargonie do wysiewu, foksy, poziomki. Na razie tylko tyle. Zamówiłem kilka odmian róż: Eifelzauber, Herkules, Pomponella, Parole, Kupferkönigin, Schwarze Madonna, Gloria Dei. Ty już po zakupach? W trakcie? Czy dopiero przed?
U mnie w dalszym ciągu od jesieni coś przychodzi. Ciągle coś. Portfel coraz cieńszy. Będzie się czym zmęczyć wiosną. Muszę pomyśleć o wątku sprzedażowym bo wkrótce na debecie będę. Super u ciebie wygląda ta altana. Planuję sobie taką kupić lub zrobić jak będę miał czas ale nie mam pojęcia gdzie ją postawić bo wszystko obładowane roślinami.
Dziękuję dziękuje. Łubiny miałem pierwszy rok i jestem w nich zakochany, a co do lawendy to powiem szczerze ze to nie jest jeszcze to co chciał bym z nich osiągnąć... Na ten rok mam w planach stworzenie rabaty w stylu angielskim wzdłuż drogi dojazdowej tj ok 50 m długości. Co o tym myślicie?
Witaj. Łubiny takie wielkie w ciągu roku ? Ło matko u mnie jeden mizerny i chciałabym by tak wyglądał. A rabata angielska będzie piękna. Juz widzę te łany bylin. Pozdrawiam .