Witam
Na dworze dziś mamy ziąb więc macham do was

z ciepłego domku
Ogród powolutku wybudza się z zimowego snu co niezmiernie mnie cieszy
troszkę prac ogrodowych pchnięte do przodu najważniejsze ze sprzątnęłam już sobie przed ogródek bo straszył strasznie
Beatko - bardzo się ciesze że mnie odnalazłaś

i zapraszam częściej ja zaglądam do ciebie w nadziei na ciekawe historie
świetnie zabarwiane humorem
Bogusiu - witam

wczoraj kicia zwiedzała dach ale już po zmroku

pogoda do wczoraj była fantastyczna z czego korzystałam troszkę ogrodowo a troszkę po prostu leniuchowałam
Aga - tegoroczna wczesna wiosna jest mi bardzo na rękę bo mam w majowy weekend Komunię córci i muszę wyrobić się ze wszystkim
a jak porządki ogrodowe zrobię teraz to potem tylko mały retuszyk i będzie ok, mam jeszcze malowanie za które muszę się w końcu wziąć
no i muszę eM zmobilizować do postawienia altanki odkłada to w nieskończoność

Pozdrawiam
Reniu - nasza upragniona wiosna już coraz bliżej

ja z niecierpliwością wyglądam szczypiorków cebulowych posadzonych jesienią
również Pozdrawiam
Edi - szaleństwo wiosenne ruszyło już na dobre i bardzo się z tego cieszę że nie byliśmy uziemieni jak w ubiegłym roku, kicia szalona wychodzi na dach o różnych porach posiedzi i schodzi

Edytko odpozdrawiam cię
Michale - bardzo mi miło że coś ci się u mnie spodobało i postanowiłeś to wprowadzić u siebie jestem pewna że z rozchodnikiem tez wygląda wspaniale , a tak swoją droga ile przyjemniej by było jak by przydrożne rowy były obsadzone kwiatami ile milej by się podróżowało oczywiście mam na myśli te rowy przy posesjach, a koty to istoty chodzące swoimi ścieżkami często bardzo nas zadziwiające tak jak moja Nitunia
Pozdrawiam was Niedzielnie