Różności doniczkowe -Agii
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie piękne są te fiołeczki - moja mama i babcia je uwielbiają, ale obie mają po jednym. Ja również lubię fiołki, lecz z daleka - bo one za mną nie przepadają.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
inag1 na tego zfioletowąfalbanka od dawna chorowałam W końcu sie udało.
Kari moje też nad kaloryferem stoją, na razie się nie buntują ale co będzie dalej ,nie wiem
Zabcia moje hipki juz zasypiają. Doszłam do wniosku,że na razie z z większą ich ilościa się wstrzymam. Parapety mi sie kurczą
anoli moja mama i babcia też lubią fiołki, na Dzień Babci im po jednym sprezentowałam Moje listeczki chyba mnie polubiły, wypuszczaja maluszki 8) Cieszy mnie to bardzo
treissi kolekcja się powiększa ciągle i mam nadzieję ,że tak będzie nadal . Dziś nie odpuściłam i jeszcze jeden fiołek doszedł . Fotki może jutro bo dziś juz nie miałam siły
mommy_b witaj sasiadko .Mnie długo nie było, przecież ja tu codziennie jestem Listek od Ciebie mi padł Laur nie puścił korzonków do tej pory, fikusy i zielistka już maja swoje doniczki
Kari moje też nad kaloryferem stoją, na razie się nie buntują ale co będzie dalej ,nie wiem
Zabcia moje hipki juz zasypiają. Doszłam do wniosku,że na razie z z większą ich ilościa się wstrzymam. Parapety mi sie kurczą
anoli moja mama i babcia też lubią fiołki, na Dzień Babci im po jednym sprezentowałam Moje listeczki chyba mnie polubiły, wypuszczaja maluszki 8) Cieszy mnie to bardzo
treissi kolekcja się powiększa ciągle i mam nadzieję ,że tak będzie nadal . Dziś nie odpuściłam i jeszcze jeden fiołek doszedł . Fotki może jutro bo dziś juz nie miałam siły
mommy_b witaj sasiadko .Mnie długo nie było, przecież ja tu codziennie jestem Listek od Ciebie mi padł Laur nie puścił korzonków do tej pory, fikusy i zielistka już maja swoje doniczki
- Agii
Jagódko szaleję, całkiem mi odbiło na punkcie fiołków i kaktusów na razie kolekcjonuję zwykłe kundelki fiołkowe ale może pewnego dnia uda mi się zdobyć fiołka o pstrokatych liściach. Wtedy to już będę w raju
Ostatni zakup, nic szczególnego ale ..... ciekawe jak zakwitnie następnym razem Te znaczki różowe .....hmmm może być ciekawie
Ostatni zakup, nic szczególnego ale ..... ciekawe jak zakwitnie następnym razem Te znaczki różowe .....hmmm może być ciekawie
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajny, ciekawe czy na przyszłe kwitnienie zbieleje, czy zaróżowi się Ja już od dawna u siebie poluję na pofalowane i dubeltowe fiołeczki, ale nie mam do nich szczęścia.Chyba muszę zacząć intensywniej szukać
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Śliczny ten biały fiołek ,ale najbardziej podoba mi się ten biały z niebieską falbanką.Kolekcję fiołków masz niesamowitą.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Agii
Kati u mnie jest w tej chwili kiela 40 listków w ziemi, bo przeciez starym zwyczajem po zakupie nowego fioła skubie po listku. Kochana jak byś miała jakieś życzenie fiołkowe to pisz. Sadzonki dla Ciebie się znajdą.kati-1976 pisze:Fajny, ciekawe czy na przyszłe kwitnienie zbieleje, czy zaróżowi się Ja już od dawna u siebie poluję na pofalowane i dubeltowe fiołeczki, ale nie mam do nich szczęścia.Chyba muszę zacząć intensywniej szukać
marzena 63 ten z biały z falbanka co Ci sie podoba w rzeczywistości obwódkę ma fioletową . Aparat kłamie
Zabcia dlatego go kupiłam z ciekawości co bedzie za jakis czas
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Agii
czy obwódka niebieska czy fioletowa to i tak piękny. :P 40 listków w ziemi to hodowla niezła .Ja też mam manię ukorzeniania listków z nowych fiołków .
czy obwódka niebieska czy fioletowa to i tak piękny. :P 40 listków w ziemi to hodowla niezła .Ja też mam manię ukorzeniania listków z nowych fiołków .
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agii, masz dobre serduszko. Z mojego doświadczenia wiem, że nie jest tak łatwo dochować się fiołeczków z listka(mi nigdy to nie wyszło ),więc nie będę Cię z nich oskubywać. na pewno kiedyś na nie terafię i wtedy zaszaleję
Moje doniczkowce i sukulenty