Różności doniczkowe -Agii

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mommy_b
200p
200p
Od: 25 kwie 2008, o 19:47

Post »

Witam sąsiadkę, coś długo cię nie było. Mnie zresztą też nie. Widzę, że maluszki fiołkowe już rosną, moje od ciebie wszystkie się przyjęły i wybiły niedawno. A nowości biedronkowe są super.
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Gratuluję Aga udanych zakupów :) Fiołeczki są cudne

A jak tam Twoje Hipcie?? Mój dopiero się otwiera :)
Dobrze, że mi przypomniałaś, bo od 19 lutego ma być właśnie w Biedronce Hyppeastrum za 7zł z groszami. Już nie mogę się doczekać :!: :!:
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jakie piękne są te fiołeczki - moja mama i babcia je uwielbiają, ale obie mają po jednym. Ja również lubię fiołki, lecz z daleka - bo one za mną nie przepadają.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Agii widzę sporo zmian i nowości u Ciebie. Kolekcja fiołków mnie powaliła :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 20:59

Post »

inag1 na tego zfioletowąfalbanka od dawna chorowałam :lol: W końcu sie udało. :lol:

Kari moje też nad kaloryferem stoją, na razie się nie buntują ale co będzie dalej ,nie wiem :?
Zabcia moje hipki juz zasypiają. Doszłam do wniosku,że na razie z z większą ich ilościa się wstrzymam. Parapety mi sie kurczą :wink:

anoli moja mama i babcia też lubią fiołki, na Dzień Babci im po jednym sprezentowałam :wink: Moje listeczki chyba mnie polubiły, wypuszczaja maluszki 8) Cieszy mnie to bardzo :lol:

treissi kolekcja się powiększa ciągle i mam nadzieję ,że tak będzie nadal :lol: . Dziś nie odpuściłam i jeszcze jeden fiołek doszedł . Fotki może jutro bo dziś juz nie miałam siły :?

mommy_b witaj sasiadko :D .Mnie długo nie było, przecież ja tu codziennie jestem :wink: Listek od Ciebie mi padł :cry: Laur nie puścił korzonków do tej pory, fikusy i zielistka już maja swoje doniczki :lol:
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03

Post »

Agii szalejesz,ale fiołeczki piękne :D :D :D
Każdy ma w sobie to coś :lol:
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko szaleję, całkiem mi odbiło na punkcie fiołków i kaktusów :lol: na razie kolekcjonuję zwykłe kundelki fiołkowe ale może pewnego dnia uda mi się zdobyć fiołka o pstrokatych liściach. Wtedy to już będę w raju :lol:
Ostatni zakup, nic szczególnego ale ..... ciekawe jak zakwitnie następnym razem :wink: Te znaczki różowe .....hmmm może być ciekawie :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Rzeczywiście ma jakieś przebarwienia różowe...ciekawe, ciekawe co z niego będzie.
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Fajny, ciekawe czy na przyszłe kwitnienie zbieleje, czy zaróżowi się Ja już od dawna u siebie poluję na pofalowane i dubeltowe fiołeczki, ale nie mam do nich szczęścia.Chyba muszę zacząć intensywniej szukać :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39

Post »

Śliczny ten biały fiołek ,ale najbardziej podoba mi się ten biały z niebieską falbanką.Kolekcję fiołków masz niesamowitą. :lol:
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kati-1976 pisze:Fajny, ciekawe czy na przyszłe kwitnienie zbieleje, czy zaróżowi się Ja już od dawna u siebie poluję na pofalowane i dubeltowe fiołeczki, ale nie mam do nich szczęścia.Chyba muszę zacząć intensywniej szukać :D
Kati u mnie jest w tej chwili kiela 40 listków w ziemi, bo przeciez starym zwyczajem po zakupie nowego fioła skubie po listku. Kochana jak byś miała jakieś życzenie fiołkowe to pisz. Sadzonki dla Ciebie się znajdą. :wink:

marzena 63 ten z biały z falbanka co Ci sie podoba w rzeczywistości obwódkę ma fioletową . Aparat kłamie :evil:
Zabcia dlatego go kupiłam z ciekawości co bedzie za jakis czas :wink:
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39

Post »

Agii
czy obwódka niebieska czy fioletowa to i tak piękny. :P 40 listków w ziemi to hodowla niezła :roll:.Ja też mam manię ukorzeniania listków z nowych fiołków .
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agii, masz dobre serduszko. Z mojego doświadczenia wiem, że nie jest tak łatwo dochować się fiołeczków z listka(mi nigdy to nie wyszło :D ),więc nie będę Cię z nich oskubywać. na pewno kiedyś na nie terafię i wtedy zaszaleję :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”