Moje zieloniutkie i nie tylko
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
dbaj o swoją bowieę bo jak zobaczyłam ja na zdjęciach w necie to już nie mogę się doczekać kiedy Ty swoją pokażesz.
Aniu
a ja zachorowałam na następne egzotyczne.Już rozpoczynam poszukiwania.
dbaj o swoją bowieę bo jak zobaczyłam ja na zdjęciach w necie to już nie mogę się doczekać kiedy Ty swoją pokażesz.
Aniu
a ja zachorowałam na następne egzotyczne.Już rozpoczynam poszukiwania.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
-
Aniu
cieszę się że canarinki tak ładnie Ci wschodzą .U mnie eukaliptusy też pięknie wzeszły.Tylko nie wiem w którym momencie mogę je pikować.
a kawa Ci wykiełkowała?
cieszę się że canarinki tak ładnie Ci wschodzą .U mnie eukaliptusy też pięknie wzeszły.Tylko nie wiem w którym momencie mogę je pikować.
a kawa Ci wykiełkowała?
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 200p
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Piękny nowy nabytek - bardzo lubie taką żywą zieleń:) i nowe roślinki wzeszły, wiosna zawitała na dobre:D
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
-
śliczne maluszki Kawą się nie martw.Ja mam jedną na zbyciu,to po świętach Ci wyślę razem z innymi roślinkami.Dzisiaj w Auchan widziałam nasiona kawy arabica i bananowca w sprzedaży :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 200p
Andziu,nie mam pewności czy mam rękę do nasionek.To,że wzejdą to połowa sukcesu.Trzeba jeszcze pomóc im rozwijać się i dorastać.A to już nie taka prosta sprawa.Na przykład mimozy ładnie mi wzeszły i liczyłam na to,że będę mogła się nimi podzielić ,a one po prostu uschły i to nie dlatego,że miały sucho.Podobnie albizia.
Marzenko,cieszę się na tą kawę.Boję się o canarinę.Po prostu nigdzie nie ma o niej informacji i nie wiem co z nią dalej robić.
Marzenko,cieszę się na tą kawę.Boję się o canarinę.Po prostu nigdzie nie ma o niej informacji i nie wiem co z nią dalej robić.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Aniu właśnie, mi wzejdą ale po jakimś czasie usychają albo więdną i zawsze zastanawiam się co ja takiego robię że nie chcą ze mną współpracować Mimozę też siałam ale się nie udało Dlatego już wolę nie próbować :P W ogródku mogłabym siać i siać i tam mi wzejdą a w domu zawsze klapa I jaka tu jest polityka
-
Aniu
a moja mimoza ta od Ciebie rośnie mi tfu,tfu pięknie,ale albizia też padła.Mimoza puszcza już trzeci listeczek
a moja mimoza ta od Ciebie rośnie mi tfu,tfu pięknie,ale albizia też padła.Mimoza puszcza już trzeci listeczek
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Aniu czy ja już Ci pisałam bądź mówiłam, że Tobie wszystko rośnie? Podziwiam Cię bo u mnie z nasionkami raczej kiepsko- nawet jak coś wzejdzie to potem pada. Tą piękną soleirolię kupiłaś gdzieś u nas?
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1