Maluchy Izuchy
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczny ten kwiatuszek A jaki dorodny i zdrowy wyrósł w tak małej doniczce
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Hihi a jak poród Taty?udany?;)
może brzuszek miałaś duzy, ale figura świetna gratulacje:) nie każda kobieta ma to szczęście:)
może brzuszek miałaś duzy, ale figura świetna gratulacje:) nie każda kobieta ma to szczęście:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeju...ja się właśnie najbardziej boję tych kilogramów... wszystko inne może być ;) Byle nie masa ;) M. mnie przekonuje,ale ja się nie daję póki co
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kurcze, ja teraz nie mogę przeboleć wagi, a co dopiero później... Ale przyjdzie czas...
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
1. Trzykrotka rośnie jak na drożdżach
2.Świeżo wsadzony grudniczek.
3,4.Dziś zakupiona w biedronie PASSIFLORA ( bardzo mi się podoba ,ale szczerze nie mam pojęcia jak ją hodować )
5,6.Następne balkonowe coś i nawet zakwitło
7. fiołeczek na całego się zabrał za kwitnienie Jest coraz piękniejszy!(przynajmniej dla mnie)
8.kawałek ziemi który chcę zagospodarować pod działeczkę rekreacyjną (jak na razie wsadziłam wczoraj 10 tecowych thuji w tym miejscu co stoi osoba robiąca zdjęcie-czyli na granicy działki , a dziś przekopałam kawalątek pod jakieś nasionka )
Jeżeli ktoś z WAS ma jakieś pomysły pod zgospodarowanie jej piszcie, proszę -szczerze jestem zielona w tych sprawach
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
1. Trzykrotka rośnie jak na drożdżach
2.Świeżo wsadzony grudniczek.
3,4.Dziś zakupiona w biedronie PASSIFLORA ( bardzo mi się podoba ,ale szczerze nie mam pojęcia jak ją hodować )
5,6.Następne balkonowe coś i nawet zakwitło
7. fiołeczek na całego się zabrał za kwitnienie Jest coraz piękniejszy!(przynajmniej dla mnie)
8.kawałek ziemi który chcę zagospodarować pod działeczkę rekreacyjną (jak na razie wsadziłam wczoraj 10 tecowych thuji w tym miejscu co stoi osoba robiąca zdjęcie-czyli na granicy działki , a dziś przekopałam kawalątek pod jakieś nasionka )
Jeżeli ktoś z WAS ma jakieś pomysły pod zgospodarowanie jej piszcie, proszę -szczerze jestem zielona w tych sprawach