Roślinki doniczkowe - cz.5 FIGA
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Roślinki doniczkowe - cz.5 FIGA
Kasiu Iza ma rację ,trzymaj się zdrowiutko.
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Tak,tak,nie przejmuj się takimi ludźmi,co chcą prowadzić swoją prywatną wojnę z Tomkiem, wykorzystując do tego wypowiedzi innych. Wszak każdy ma prawo mieć odmienne zdanie w każdej kwestii. Bo jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził!!! Nie przejmuj się, Kasieńko, bo i nie warto!!!
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa
Gdyby nie fakt, że spędziłam tu miłe chwile i dzięki forum poznałam tyle sympatycznych osób z niektórymi nawet miałam przyjemność spotkać się w rzeczywistości > już dawno by mnie tu nie było.
Dostałam nauczkę o której mi się nie śniło teraz jestem bogatsza o doświadczenie .
Gdyby nie fakt, że spędziłam tu miłe chwile i dzięki forum poznałam tyle sympatycznych osób z niektórymi nawet miałam przyjemność spotkać się w rzeczywistości > już dawno by mnie tu nie było.
Dostałam nauczkę o której mi się nie śniło teraz jestem bogatsza o doświadczenie .
Są ludzie,którzy nawet gdyby dostali gwiazdkę z nieba będą nie zadowoleni.Są tacy którzy przychodzą na forum po to aby knuć intrygi ale i tacy którzy lubią kolka wzajemnej adoracji. I wszystko i wszyscy inni są bee. Nie przejmuj się bo szkoda zdrowia i nerwów
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasiu- ważne jest abyś nie czuła się winna - bo nie masz ku temu powodów. A forum to nie konfesjonał ( nie trza się spowiadać ), i mam nadzieję że nie kółko moherowych beretów . Ludzie którzy kochają kwiaty nie mogą być źli. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził. Idzie wiosna - jest pięknie a będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam cieplutko . Uszy do góry. Agac. Bądźmy tolerancyjni - każdy z nas jest inny -i to jest piękne
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Mi tez na forum rogów dorabiali ,a wtedy Ty mi dodałaś kilka słów otuchy . Trzeba mieć ich w dupie i tyle.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu ja też jestem z Tobą. W życiu nie pomyślałabym, że ktoś może Cię tak źle osądzać. Niewiele mam do powiedzenia w tej sprawie, bo z Tomkiem nigdy nie miałam styczności i nie mnie go oceniać, jednak uważam, że każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania. Skoro napisałaś, że nie masz zastrzeżeń do roślinek od Tomka, to reszta powinna to zaakceptować a nie mieszać Cię z błotem i osądzać o najgorsze.
Cieszę, się, że pomimo tego jak Cię potraktowano zdecydowałaś się z nami zostać
Cieszę, się, że pomimo tego jak Cię potraktowano zdecydowałaś się z nami zostać
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
harpia411 pisze:Są ludzie,którzy nawet gdyby dostali gwiazdkę z nieba będą nie zadowoleni.Są tacy którzy przychodzą na forum po to aby knuć intrygi ale i tacy którzy lubią kolka wzajemnej adoracji. I wszystko i wszyscy inni są bee. Nie przejmuj się bo szkoda zdrowia i nerwów
Całkowicie się z tym zgadzam.
Kasiu, głowa do góry.
Całkowicie mieć takich w "głębokim poważaniu"2iza pisze:Mi też na forum rogów dorabiali ,a wtedy Ty mi dodałaś kilka słów otuchy . Trzeba mieć ich w dupie i tyle.
Ja z Krysią też nie jesteśmy obecnie mile widziani w niektórych kręgach. Tylko dlatego że jesteśmy zadowoleni z tego zakupu u Tomasza, i śmiemy mieć odrębne zdanie na pewne tematy.
Olać takich. Szkoda życia i zdrowia.
Więc głowa do góry i nie obwiniaj się za to Kasiu.
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Dobrze Kasieńko , że tu zostałaś Głowa do góry i idź przed siebie Dobrze wiem, jak Ci z tym ciężko
A pod Twoimi słowami:
A pod Twoimi słowami:
mogę również podpisać się obiema rękomaFIGA pisze:Dostałam nauczkę o której mi się nie śniło teraz jestem bogatsza o doświadczenie .
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Dziękuję Kasieńko
Byłaś jedyną osobą która tak zaciekle mnie tam broniła
Przyjaciół poznaje się w biedzie
Byłaś jedyną osobą która tak zaciekle mnie tam broniła
Przyjaciół poznaje się w biedzie
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Kasiu kochana, jak mogłabym postąpić inaczej, skoro wiem, że jesteś niewinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Gratulacje, teraz już będą szybko rosły.
Ja swoje zaczełam podlewać już delikatnie nawozem .
Ja swoje zaczełam podlewać już delikatnie nawozem .