Początek mini ogródka
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Początek mini ogródka
Trzy zdjęcia ale bardzo sympatyczne,roślinki,wisienki i bardzo zgrabne oczko wodno ładnie zaprezentowane
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam,
Arkadius to nie wisienki tylko porzeczki. To cały mój zbiór w tym roku. Drzewko ma 2 lata i się leni. Tzn miało bardzo dużo kiści ale nie wiem dlaczego porzeczki jak na lekarstwo.
a może znacie nazwę tej ślicznotki?
to kawałek mojej działki. Zdjęcie mi się spitoliło i wyszło małe. Pod tujami jest zawsze cień i planuję wzdłuż zrobić hostowisko.
a to mały wrzosik. Teraz siedzi w ziemi. Specjalnie dla niego poświęciłam mój koszyczek od chleba. Koszyczek zmarnowany,chchleb podaję na talerzu
Miłej niedzieli
Arkadius to nie wisienki tylko porzeczki. To cały mój zbiór w tym roku. Drzewko ma 2 lata i się leni. Tzn miało bardzo dużo kiści ale nie wiem dlaczego porzeczki jak na lekarstwo.
a może znacie nazwę tej ślicznotki?
to kawałek mojej działki. Zdjęcie mi się spitoliło i wyszło małe. Pod tujami jest zawsze cień i planuję wzdłuż zrobić hostowisko.
a to mały wrzosik. Teraz siedzi w ziemi. Specjalnie dla niego poświęciłam mój koszyczek od chleba. Koszyczek zmarnowany,chchleb podaję na talerzu
Miłej niedzieli
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
wrzosik chyba lawędka
a hosty pod tujami fajnie już to widzę fajnie by je tam posadzić
a hosty pod tujami fajnie już to widzę fajnie by je tam posadzić
No jasne, że lawęda