Moje...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje...
Sylwio, u Ciebie zatrzęsienie w nowości.
Mam takie same restrepi i chyba z tego samego źródła.
Gongora cudowna cieszę się, że ją masz to będziemy mogły wymieniać sią spostrzeżeniami.
Siewki niech ładnie rosną.
Masdevallie szybciutko u Ciebie przyrastają.
Gongora cudowna cieszę się, że ją masz to będziemy mogły wymieniać sią spostrzeżeniami.
Sylwio Gratuluje pięknych kwitnień, przyrostów bardzo mi się spodobał Phal. Mannii Chocolate i reanimowana hybryda pięknie przedłuża Ci pęd, na MM - wydaje mi się, że będzie keiki
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Słodkie
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Ale piękne . Ta cała biała hybryda jest przecudna, ale co dziwnego jest w jego przedłużeniu?
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dla mnie jest to dziwne,bo nigdy hybryda nie przedłużała pędu,a co najwyżej szła w bok na "oczkach"Storczykowa pisze:Ale piękne . Ta cała biała hybryda jest przecudna, ale co dziwnego jest w jego przedłużeniu?
Poczekamy zobaczymy,ale też mi się wydaje,że to kleiklucynaf pisze:Znowu pokazałaś piękne kwitnienia i przyrosty . Wydaje mi się, że na MM, to keiki, one chyba lubią je puszczać, mam nadzieję, że i na moim się kiedyś doczekam .
Joasiu cieszę się,że podobają Ci się moje okazy,trochę zaryzykuj i wypróbuj coś nowego.JoasiaM pisze:Sylwio przyszłam pooglądać co tam u Ciebie nowego i nie zawiodłam się, ile tu nowości zakupowych Gratulacje, ja w dalszym ciągu nie odważyłam się na nic poza jednym paphopedilum. Nowe listki, pędy czują wiosnę i pięknie rosną, oby tak dalej
Wiem,że mamy te same restrepie i to samo pomyślałam,że z tego samego źródła.Gongora zaciekawiła mnie na forum tylko nie pamiętam u kogo,czyżby u Ciebie?Ale oczywiście będziemy się relacjami wymieniać.Siewki też wiosnę wyczuły, puszczają korzonki i liście,to znaczy,że dobrze im w akwarium Masdevallie o nie najbardziej się bałam,a tu zaskoczenie.Joane pisze:Sylwio, u Ciebie zatrzęsienie w nowości.
Dziękuję bardzo "Chocotale" jest na żywo o wiele ładniejszy niż na zdjęciach.Venus9 pisze:Sylwio Gratuluje pięknych kwitnień, przyrostów bardzo mi się spodobał Phal. Mannii Chocolate i reanimowana hybryda pięknie przedłuża Ci pęd, na MM - wydaje mi się, że będzie keiki
DziękujęAnno pisze:Słodkie
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ależ tutaj pięknie... Jest, co podziwiać
- syljed
- 200p
Justynkojustus27 pisze:Ależ tutaj pięknie... Jest, co podziwiać
Kolejne odkrycia
PHAL. MAMBONOSA X CORONA już miesiąc u mnie a już takie efekty,chyba mu pasuje u mnie
Pleurothallis pachyglossa będzie kwiatek??
ZYGOPETALON ZYGOPELATUM też się szykuje do kwitnienia
Phal. I-Hsin Salmon Copper Star I w końcu wziął się za siebie i pokazał pączki
I Mannii rozkwita
Parshii
I pierwszy efekt stosowania pasty floral
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Sylwio pieknie u Ciebie. Czy manni to zwykły czy black a może jeszcze jakiś inny, mój manni ma jakieś inne ciapki niż twój. Takie bardziej prążki.
- syljed
- 200p
Kasiu to Manni Chocolatekasia74 pisze:Sylwio pieknie u Ciebie. Czy manni to zwykły czy black a może jeszcze jakiś inny, mój manni ma jakieś inne ciapki niż twój. Takie bardziej prążki.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Sylwio dla Twoich kwitnących i tych, które jeszcze nie kwitną, ale już niedługo pewnie zaczną
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Bardzo ładne ma kwiatuszki może kiedyś takiego sobie kupię, na razie dopisuję do dłuuuugie listy.
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwio, u Ciebie niesamowity ruch. Masz wiele przyrostów jak i pędzików.
Bardzo mi się spodobała Twoja Pleurothallis pachyglossa. Wygoolowałam sobie jej kwiatki. Jest piękna.
Powodzenia w dalszej uprawie.
Bardzo mi się spodobała Twoja Pleurothallis pachyglossa. Wygoolowałam sobie jej kwiatki. Jest piękna.
Powodzenia w dalszej uprawie.
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
śliczny jest ,ja też mam zwykłego...a może sprawić mu "braciszka"?syljed pisze: Kasiu to Manni Chocolate
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa