Ogród Dorbie
-
- 200p
- Od: 2 sie 2010, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Dorbie
Dorota, ja myślę, że na bank uda nam się spotkać
wiosną wytargamy trampolinę na ogród, plac zabaw mamy zrobiony, mam nadzieję, że zajedziesz z chłopakami.
Gdzie kupujesz rośliny ? Ja głównie w szkółce obok mnie i w dendronie. Ewentualnie net, masz coś sprawdzonego w okolicy? No i gdzie kupiłaś korę ? szukam taniego źródła
wiosną wytargamy trampolinę na ogród, plac zabaw mamy zrobiony, mam nadzieję, że zajedziesz z chłopakami.
Gdzie kupujesz rośliny ? Ja głównie w szkółce obok mnie i w dendronie. Ewentualnie net, masz coś sprawdzonego w okolicy? No i gdzie kupiłaś korę ? szukam taniego źródła
Magda, tez mysle ze na wiosne bedzie duza szansa i do nas tez
Szukalam kory zeby kupic wieksza ilosc, ale te oferty na allegro nie sa ciekawe i wychodza tak jak w Tesco bylo na wiosne ok 7zl i trzeba zamowic 40 workow, a tyle to ja nie chce. Trzeba chyba popytac
Szukalam kory zeby kupic wieksza ilosc, ale te oferty na allegro nie sa ciekawe i wychodza tak jak w Tesco bylo na wiosne ok 7zl i trzeba zamowic 40 workow, a tyle to ja nie chce. Trzeba chyba popytac
Poszalałam w ogrodzie. Poprzycinałam lawende, tawuly, wrzosy. Usunęłam agrowłokninę, aby nie zgniły roslinki pod nią, zostawiłam stroisz, tu lepsze wietrzenie. Ziemia rozmarzła tylko na 10cm, jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek prace ziemne, nie wiadomo jaka pogoda będzie, ma padac, a jak z przymrozkami?
-
- 200p
- Od: 6 mar 2009, o 12:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dorota!
Obejrzałam ogródek i podziwiam, że w ciągu dwóch lat udało Ci się tak wiele zrobić! Lawenda po prostu boska!
Obejrzałam ogródek i podziwiam, że w ciągu dwóch lat udało Ci się tak wiele zrobić! Lawenda po prostu boska!
Ja jeszcze lawendy nie przycięłam, ale może dziś to zrobię. Tyle, że od jutra znowu zapowiadają nocne przymrozki i deszcz ze śniegiem w dzień...Ale wrzosy i tawuły już przystrzyżone
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też witam Cię ,ogród pełen pomysłów i uroku.Następnym razem musi być okrągły stół.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ojej, Aniu, nie strasz pogodą. Ja już mam dość śniegów i mrozów. Jeszcze okaże się, że to co przetrwało mi teraz wymarznie! ;)
Dorotko, ja usunęłam częściowo, bo nie miałam kiedy. Jeszcze została na głogowniku i itei, choć chyba jej nie potrzebują? I teraz nie wiem, czy usuwać, jak mają być przymrozki...
Hm, a może okrągły stół ktoś ma u siebie w ogrodzie?
Dorotko, ja usunęłam częściowo, bo nie miałam kiedy. Jeszcze została na głogowniku i itei, choć chyba jej nie potrzebują? I teraz nie wiem, czy usuwać, jak mają być przymrozki...
Hm, a może okrągły stół ktoś ma u siebie w ogrodzie?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
-
Mam ,mam okrągly stół na działce zapraszam
Dzięki dziewczynki za odwiedziny
Grażynko, ten Twój stół jest kuszący Z kilkoma osobami w ogole nie zamieniłam slowa. Z Ballada to my sie dopiero poznajemy na forum ;:25 Szkoda ze bylo tak pozno i deszczowo, pewnie dlatego wszysyscy uciekli szybciutko
Dzisiaj faktycznie bylo u mnie 0 stopni ok 18.00, teraz jest ciut ponizej 0 Nie wiem czy zle nie zrobilam odkrywajac klony palmowe, o nic wiecej sie nie boje, bo rododendrony odkrylam tylko z agrowlokniny i zostawilam stroisz naokoło, na razie nic im nie grozi
Grażynko, ten Twój stół jest kuszący Z kilkoma osobami w ogole nie zamieniłam slowa. Z Ballada to my sie dopiero poznajemy na forum ;:25 Szkoda ze bylo tak pozno i deszczowo, pewnie dlatego wszysyscy uciekli szybciutko
Dzisiaj faktycznie bylo u mnie 0 stopni ok 18.00, teraz jest ciut ponizej 0 Nie wiem czy zle nie zrobilam odkrywajac klony palmowe, o nic wiecej sie nie boje, bo rododendrony odkrylam tylko z agrowlokniny i zostawilam stroisz naokoło, na razie nic im nie grozi
-
Najgorszy to ma być ten mroźny wiatr północno-wschodni,lepiej czymś zabezpiecz stroisz,nawet kamieniami,bo może odlecieć.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy myślicie, że powinnam ponownie okręcić magnolię agro?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4