W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
No tak, tak - wiem, że Twój pies
Źle napisałam - moja jest ciut jaśniejsza ;)
Źle napisałam - moja jest ciut jaśniejsza ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Witam Wszystkich miłośników psów. Chciałabym i ja pochwalić się moim zwierzyńcem.
Pierwszy do naszego domu trafił Dino, był to prezent urodzinowy od dzieci.
a żeby nie było mu smutno, adoptowaliśmy Neskę, roczną sunię która przebywała w schronisku we Włocławku
Po pewnym czasie zamieszkała u nas także mama Dina, piękna Bianka i było już nas troje
ale to jeszcze nie koniec
W tym roku w styczniu zjawił się u nas DT Poker, psiak którego całym życiem było schronisko, ma pięć lat.Na przeszło 100 ogłoszeń ,żadnego zainteresowania no i zdecydowaliśmy ,że zostanie z nami
Jak by tego było mało od 2 miesięcy na swój dom czeka u nas śliczna Gracja (Entlebucher) Martwię się, że jak nie znajdzie domu to zostaniemy z piątką psów
A tak wyglądają spacery z całą piątką wyobraźcie sobie, że ngdy żaden pies nie pociągnie pana.
Pierwszy do naszego domu trafił Dino, był to prezent urodzinowy od dzieci.
a żeby nie było mu smutno, adoptowaliśmy Neskę, roczną sunię która przebywała w schronisku we Włocławku
Po pewnym czasie zamieszkała u nas także mama Dina, piękna Bianka i było już nas troje
ale to jeszcze nie koniec
W tym roku w styczniu zjawił się u nas DT Poker, psiak którego całym życiem było schronisko, ma pięć lat.Na przeszło 100 ogłoszeń ,żadnego zainteresowania no i zdecydowaliśmy ,że zostanie z nami
Jak by tego było mało od 2 miesięcy na swój dom czeka u nas śliczna Gracja (Entlebucher) Martwię się, że jak nie znajdzie domu to zostaniemy z piątką psów
A tak wyglądają spacery z całą piątką wyobraźcie sobie, że ngdy żaden pies nie pociągnie pana.
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
są piękne!!!!!!! sama miałam przez 13 lat owczarka kaukaskiego, był jak członek rodziny a obecnie mam suczkę, 7letnią "Misię" , która połowę cech ma z owczarka kaukaskiego i jest przekochana!!! mimo że ma swój charakterek
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Romualdo - piękna sfora, zwłaszcza berneńczyki mi się podobają, fajnie siedzą na ostatnim zdjęciu z panem - od najmniejszego do największego
Nina - Misia cudna
Nina - Misia cudna
Witam wielbicieli psiaków,mam buldożka francuskiego,przyjmiecie mnie do swego grona?
Pewnie i to z otwartymi ramionami Witaj i przedstaw nam buldożka
- nina1611
- 500p
ojej ale piękniś śliczny
Pozdrawiam Małgorzatka
hahahaha do piękności to mu daleko,wygląda jak żaba!
Ale jest nietypowy przynajmniej:P:P:P
To jest największa pokraka na osiedlu,ciągle się przewraca jak biega,sika ze strachu przed innymi psami,nawet małymi jak tylko warkną,sika też z radości,jak się z czegoś ucieszy to mu zawór nie trzyma
Ale jest nietypowy przynajmniej:P:P:P
To jest największa pokraka na osiedlu,ciągle się przewraca jak biega,sika ze strachu przed innymi psami,nawet małymi jak tylko warkną,sika też z radości,jak się z czegoś ucieszy to mu zawór nie trzyma
- nina1611
- 500p
przynajmniej się wyróżnia ale moim zdaniem jest uroczy
Pozdrawiam Małgorzatka
ja bardzo lubię buldożki,to wyjątkowe psy i szczególnie uzdolnieni aktorzy.Mój potrafi być załamany,jak nie dostanie kiełbasy,odchodzi zataczając się z głową opuszczoną,potrafi też udawać że ma chorą łapę.A jak śpi na łóżku to tak mocno,że można szarpać,i nie obudzi się,działa dopiero otwieranie lodówki,wtedy od razu jest na nogach.
Na spacerach robi za parowóz,ciągnie i dyszy i dmucha.Ma też homoseksualne zapędy,szczególnie w stosunku do małych psów,próbował też zgwałcić żółwia.
Ale ogólnie to fajny z niego kumpel,robi za grzejnik wieczorem,fajnie ogrzewa nogi
Na spacerach robi za parowóz,ciągnie i dyszy i dmucha.Ma też homoseksualne zapędy,szczególnie w stosunku do małych psów,próbował też zgwałcić żółwia.
Ale ogólnie to fajny z niego kumpel,robi za grzejnik wieczorem,fajnie ogrzewa nogi