Metamorfoza mojego ogrodu
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Przyszłam z z rana .
Altika masz oleandry, a w jakich warunkach je przechowujesz ? Goździki ślicznie wyglądają na tle kory Przedostatnie zdjęcie strasznie mi się podoba
Kurcze tak czytam o tym żwirku na rabatkach i nastraszyłyście mnie że to taka drożyzna A ja sobie wymyśliłam żwirek w takich ilościach że szok, no niefajnie, niefajnie Chyba będę musiała dowiedzieć się po jakich cenach mogła bym dostać żwirek i zmniejszyć projekt . Patrzyłam zimą na all to 200 zł tona tylko że ta tona to pewnie nie jest tyle co kot napłakał
A wracając do szczypiorku , dzięki za nazwę
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
Emka ja już drugą ciśnienie mam niskie . Oleandry chowam na zimę do garażu, mam tam okno więc bez problemu
Mam tam kaloryfer ale nie zawsze go odkręcam. Jadę po te żurawki, bo spokoju mi nie dają. Wstawię fotki
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Alitka
Task mi się wydaje, że to co Ci się zasiało i kwitnie na żółto, to koniczyna Mam u siebie to samo, opanowuje powoli caly ogródek, i nie sposób sie tego pozbyć, bo wytrzwarza taką gestą sieć korzeni, u mnie pod korą Więc może pora zacząć walczyć z tym ??
Task mi się wydaje, że to co Ci się zasiało i kwitnie na żółto, to koniczyna Mam u siebie to samo, opanowuje powoli caly ogródek, i nie sposób sie tego pozbyć, bo wytrzwarza taką gestą sieć korzeni, u mnie pod korą Więc może pora zacząć walczyć z tym ??
Kurcze tak ładnie kwitną że mi ich szkoda, ale chyba masz rację bo co roku jest tego więcej
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Tylko Twoje jakieś wypiasione są Dużo większe od moich ! Nawozisz je czy jak
wiesz że zazwyczaj jak nie chcesz to znienacka urosną ;:106
Jadę po te żurawki, bo się w końcu z fotela nie podniosę
- bonia244