Ogród Anki
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Anki
Aniu serdeczne życzenia Imieninowe.
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Najserdeczniejsze buziaczki !!!
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
ja też chcę taki strumyk ...och jak mi się marzy fajny prezencik sobie sprawiłaś wszystkiego nazieleńszego
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Witajcie, jest mi wstyd że się nie odzywałam, ale na forum zaglądam prawie codziennie. Do nas też doszła lodowata zima, w lasach połamało bardzo dużo drzew, nasz 10 letni las brzozowy cały do wycięcia, tak go powaliło pod wpływem lodu, a to już roślinki w ogrodzie:
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Hej Aniu Wasz rejon najbardziej oblodzony. U Eli elsi podobnie. U mnie lodu nie było dużo , strat nie narobił.
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Hej Aniu, dokładnie wiem o czym piszesz, mam to samo u siebie. I zobacz jak długo to oblodzenie się utrzymuje. Im dłużej tym roslinom ciężej, stąd te straty... Ale w marketach już zaczyna pachniec wiosną , więc i my damy radę i wytrzymały. Buzki:-)
Pozdrawiam Ewa
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
Pięknie wyglądają rośliny w tych lodowych skorupkach, choć nie są one dobre dla nich. U mnie tego lodu na roślinkach niewiele a ponieważ od soboty do wtorku nie widziałam w dzień swojego ogrodu to nawet nie wiem czy moje też były tak oblodzone i wiatr ten lód pozwiewał czy nie, jest go naprawdę niewiele.
Pięknie wyglądają rośliny w tych lodowych skorupkach, choć nie są one dobre dla nich. U mnie tego lodu na roślinkach niewiele a ponieważ od soboty do wtorku nie widziałam w dzień swojego ogrodu to nawet nie wiem czy moje też były tak oblodzone i wiatr ten lód pozwiewał czy nie, jest go naprawdę niewiele.
- kamil888
- 500p
- Od: 26 lip 2012, o 17:59
Witaj Aniu
Ogród bardzo ładny A iglaczki bardzo ładnie wyglądaja w tym lodzie tylko szkoda, że aż tyle tego lodu
Ogród bardzo ładny A iglaczki bardzo ładnie wyglądaja w tym lodzie tylko szkoda, że aż tyle tego lodu
Ale te zdjęcia lodowe rewelacja, choć wiem że to ciężar dla roślin to piękne obrazki prezentujesz. U nas w mazowieckim śnieg jest i pryZkryl moje roślinki ale takich figur z lodu nie mam w ogrodzie:) to i rzeźbic nie trzeba bo natura sama się tworzy ,coś pieknego:)
Pozdrawiam Aneta
Daliowo mikusi
Daliowo mikusi