Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
Aga,czy na twojej ciemnej pęcherznicy była etykieta diabolo?Moja ma chyba inny kolor liści.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Bry ogólne widoczki zachwycające z tymi tawułkami niebawem będzie bajecznie
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga jestem zachwycona , zauroczona , oczarowana Twoim ogrodem . Brakuje mi już określeń tak masz pięknie .
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Pozdrawiam Aguś, strasznie jestem zapracowana ale zawsze zaglądam. bardzo duże masz pięciorniki(bo to chyba one) kwitnące na biało. Niesamowite te Twoje kompozycje i jak zwykle mistrzowskie zdjęcia.
Buziaki, pędzę do roboty.
Buziaki, pędzę do roboty.
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga ... zawsze jak zaglądam do Twojego wymuskanego "dorosłego" ogrodu złość mnie bierze na samą siebie... że zamiast dziesiątek drobnych roślinek kwitnących, które kiedyś kupowałam mogłam po pięknym okazie drzewka przytargać dzisiaj wiele moich kwiatuchów wyginęło... a drzewka bym miała już dorodne i piękne kompozycje z nimi... a tak dalej muszę czekać...
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus dobry U mnie tez brudna szmata, w dodatku wykrecaja ja od czasu do czasu
Szkoda bialych pomponow, bo czadowe byly. Te moje biale niskie dalie, tez sie nie przechowaly ... juz nie będę sie za przechowywanie zabierac. Ale ze lubie dalie, to po prostu co roku będę kupowac nowe i spoko.
A co do koloru, to dlaczego Cie zaskakuje? przeca trzymam sie kolorystycznie hihi przed domem bylo zawsze bardzo zolto Zolte iglaki zobowiazuja hihi
Szkoda bialych pomponow, bo czadowe byly. Te moje biale niskie dalie, tez sie nie przechowaly ... juz nie będę sie za przechowywanie zabierac. Ale ze lubie dalie, to po prostu co roku będę kupowac nowe i spoko.
A co do koloru, to dlaczego Cie zaskakuje? przeca trzymam sie kolorystycznie hihi przed domem bylo zawsze bardzo zolto Zolte iglaki zobowiazuja hihi
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Aguś i ja się melduję w Twoim nowym wątku
Zdjęcia "żyleta"
Zdjęcia "żyleta"
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguś spacer po Twoich cudnych zakątkach dodaje energii w taki bury i przygnębiający dzień i od razy poszłabym coś u siebie zrobić żeby choć trochę zbliżyć te moje nieużytki do Twojego rajskiego ogrodu.
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Witam Aguś
Teraz widzę że muszę u siebie ciut poczekać by rośliny-w szczególności drzewa podrosły bo bez tego efekt kiepski.
U Ciebie zaś wszystko perfekcyjnie dobrane i zadbane!
Poprzednie zdjęcia mnie zamurowały a teraz to zbrakło słów!
Teraz widzę że muszę u siebie ciut poczekać by rośliny-w szczególności drzewa podrosły bo bez tego efekt kiepski.
U Ciebie zaś wszystko perfekcyjnie dobrane i zadbane!
Poprzednie zdjęcia mnie zamurowały a teraz to zbrakło słów!
- Aszka
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
oj tak,takedulkot pisze:Aguś spacer po Twoich cudnych zakątkach dodaje energii w taki bury i przygnębiający dzień i od razy poszłabym coś u siebie zrobić żeby choć trochę zbliżyć te moje nieużytki do Twojego rajskiego ogrodu.
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguś...jak tam samopoczucie po niedzieli ...wiadomom..leniwy poniedziałek ... a tu jeszcze do pracy musiałaś iść .
Twój ogród ...to marzenie ...można łazić w kółko i nigdy się nie znudzi ...ma w sobie klimat angielskiego ogrodu ...chyba kiedyś coś wspominałam na ten temat . Wycisza skołatane nerwy , koi i działa na zmysły ...
Pospacerowałam , pooddychałam aromatycznym powietrzem tuż przy psie z dredami ( wiesz , jak boosko pachną nowe przyrosty ?...mmmmm - żywicznie ). Posiedziałam na ławeczce ...sama sobie upiekłam kiełbaskę , bo cosik zgłodniałam i ...do następnego . Bądź tak miła i uprzątnij popiół po ognisku . Dziękuję .
Twój ogród ...to marzenie ...można łazić w kółko i nigdy się nie znudzi ...ma w sobie klimat angielskiego ogrodu ...chyba kiedyś coś wspominałam na ten temat . Wycisza skołatane nerwy , koi i działa na zmysły ...
Pospacerowałam , pooddychałam aromatycznym powietrzem tuż przy psie z dredami ( wiesz , jak boosko pachną nowe przyrosty ?...mmmmm - żywicznie ). Posiedziałam na ławeczce ...sama sobie upiekłam kiełbaskę , bo cosik zgłodniałam i ...do następnego . Bądź tak miła i uprzątnij popiół po ognisku . Dziękuję .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś foteczki makro cudne...
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Dzień dobry wieczór Ogród jak zwykle zachwycająco piękny. Ostatnio tak się zastanawiałam i próbowałam zliczyć swoje "ogrodnicze błędy" - trudno mi nie zgodzić się z Jolą! No właśnie, to "zamiast" - to był również mój największy błąd Oj chciałabym już tak mieć u siebie! Szczerze podziwiam