Jest już wiosna!
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jest już wiosna!
Nie Marysiu, to Adaś więcej przeholował niż ja, ale tak mi się dziś chce posiedzieć i poleniuchować, pogoda ładna, a zaraz ma się zmienić, a zrobić zdążę , no może coś nie coś przesadzę, bo już widziałem, że kilka roślin nie pasuje tam gdzie rosną, ale to wszystko
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu ciekawa roślinka na ostatnim zdjęciu, to zawilec prawda.
Muszę skombinować jakieś niskie skrzynki i wynosić swoje pomidorki mizeroty na balkon przed pracą to może zmężnieją. Pojedynczo wynosić nie zdążę, zresztą wtedy podmuchy wiatru by rozrzucały pojemniczki.
Muszę skombinować jakieś niskie skrzynki i wynosić swoje pomidorki mizeroty na balkon przed pracą to może zmężnieją. Pojedynczo wynosić nie zdążę, zresztą wtedy podmuchy wiatru by rozrzucały pojemniczki.
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Kontakt:
Marysiu u Ciebie już żółciutko...śliczne te Twoje narcyzy . Ja miałam przerwę w pieczeniu chleba, ale od miesiąca znowu regularnie piekę...nie ma to jak piętką z masłem świeżego i cieplutkiego chlebusia
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
O proszę Adaś przeholował Iwonko to dzisiaj się opalaj, a nie bo u Ciebie ma padać to ja się chyba poopalam na karku
Julciu nie to jest żywiec gruczołowaty, a zawilce odkryłam wczoraj w polu na łące, cała kępka Skrzynki poszukaj w tym śmietniku (koło) B. Takie sklepy wyrzucają, a jak nie to wejdź do środka i poproś
Agatko ja mam dłuższą przerwę ale to dzięki temu, że w innym L. kupuję pyszny żytni na zakwasie i nie mam źródła mąki ale gdzieś niedaleko Ciebie moja córka kupowała przez Al. Ty nie masz żonkili?
Julciu nie to jest żywiec gruczołowaty, a zawilce odkryłam wczoraj w polu na łące, cała kępka Skrzynki poszukaj w tym śmietniku (koło) B. Takie sklepy wyrzucają, a jak nie to wejdź do środka i poproś
Agatko ja mam dłuższą przerwę ale to dzięki temu, że w innym L. kupuję pyszny żytni na zakwasie i nie mam źródła mąki ale gdzieś niedaleko Ciebie moja córka kupowała przez Al. Ty nie masz żonkili?
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne słoneczko, Marysiu.
Ja też muszę się postarać by wstawać o tej porze
Ja też muszę się postarać by wstawać o tej porze
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Dzisiaj też robiłam wstającemu słoneczku fotkę .Ciekawe jak wyszła, bo niestety aparat zostawiłam na razie w ogródku
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Marysiu, znowu piękne zdjęcie budzącego Cię słoneczka.
Ogarnęłaś już ogród? Pewnie tak, bo tyrasz codziennie od wschodu do zachodu słońca.
Słodkiego odpoczynku Ci życzę i ciepłego wieczoru.
Ogarnęłaś już ogród? Pewnie tak, bo tyrasz codziennie od wschodu do zachodu słońca.
Słodkiego odpoczynku Ci życzę i ciepłego wieczoru.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
A właśnie, że się poopalałam , padać ma w nocy, tak gadają, okaże się rano
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Na ten żółty łan czekałam Maryś zazdroszczę całym sercem bo u mnie w tym roku już nawet narcyze i żonkile jakieś słabe bo do zanikania tulipanków już przywykłam i tak nie rozpaczam ale inne cebulowe żeby tak marnie kwitły Susza już daje się w znaki czekam na krople z nieba
- Maska
- Kontakt:
Aguś ja mam motywację do wstawania i nie wiem jakby to było ze wstawaniem gdyby nie było konieczności
Jadziu uświadomiłam sobie, że dawno u Ciebie nie byłam
Lucynko chyba mnie przeceniasz albo nie doceniasz tego co mam do obrobienia Nigdy tego nie ogarnę!
Za słodkie życzenia dziękuję
Iwonko ja z opalaniem jestem na bakier ale deszczu to bym chciała
Ewuniu słuchać hadko i szkoda że nie masz wątku, żeby nam pokazać co u Ciebie w ogródku U mnie widać susze powierzchownie ale jak nie popada to też będzie sucho
To dla Ciebie żonkile
Zakwitają coraz to nowe kwiatki
Nareszcie wyszła Cieszynianka
Zawilce od Tereni Teniak
Dobrej nocy!
Jadziu uświadomiłam sobie, że dawno u Ciebie nie byłam
Lucynko chyba mnie przeceniasz albo nie doceniasz tego co mam do obrobienia Nigdy tego nie ogarnę!
Za słodkie życzenia dziękuję
Iwonko ja z opalaniem jestem na bakier ale deszczu to bym chciała
Ewuniu słuchać hadko i szkoda że nie masz wątku, żeby nam pokazać co u Ciebie w ogródku U mnie widać susze powierzchownie ale jak nie popada to też będzie sucho
To dla Ciebie żonkile
Zakwitają coraz to nowe kwiatki
Nareszcie wyszła Cieszynianka
Zawilce od Tereni Teniak
Dobrej nocy!
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj Marysiu. Widzę, że wstajesz z kurami z samego rana . Piękne wschody i zachody słoneczka. Kwitnących roślin przybywa a to cieszy najbardziej. Pozdrawiam .
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Marysiu no cóż doba za krótka ,żeby ze wszystkim zdążyć .Czasem też mam takie zastoje ,więc się nie gniewam .Powiem Ci na uszko ,że chyba jesienne patyczki Elżbietki się ukorzeniły lecz niech jeszcze trochę pobędą u mnie no chyba ,ze chcesz ja siama to wyślę
- Maska
- Kontakt:
Ewelinko jak przychodzę do moich kur to one już całkiem obudzone czyli wcześniej wstają Za to słonko wstaje później ode mnie i od kur Ściskam
Jadziu poczekam wolę mieć pewność a tak to możemy jej zaszkodzić akurat złoć przekwitnie
Jadziu poczekam wolę mieć pewność a tak to możemy jej zaszkodzić akurat złoć przekwitnie