Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Brawo dla tego, kto oznaczał tą różę, nie znalazłam w necie czegoś podobnego
Przejrzałam na szybkiego swoją knigę o różach, ale póki co też nic mi się nie rzuciło na oczy W pierwszej chwili myślałam, że to może ''Papagena'' , ale jeszcze raz przyjrzałam się tej twojej i chyba to nie ta. Jak coś znajdę to dam znać. Wydaje mi się, że gdzieś już taką widziałam. Żebym tylko zdołała sobie przypomnieć gdzie ...
Przejrzałam na szybkiego swoją knigę o różach, ale póki co też nic mi się nie rzuciło na oczy W pierwszej chwili myślałam, że to może ''Papagena'' , ale jeszcze raz przyjrzałam się tej twojej i chyba to nie ta. Jak coś znajdę to dam znać. Wydaje mi się, że gdzieś już taką widziałam. Żebym tylko zdołała sobie przypomnieć gdzie ...
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak to się mówi, papier wszystko przyjmie
Fontannowa brzmi dumnie więc może dlatego ktoś ją tak podpisał,bo pnąca to już tak zwyczajnie
Agnieszko sprawdzę tą kaskadową(nazwa też zachęcająca )
Swoją drogą mnie też powalają nazwy typu "rośliny zielone mix"i inne np mieszanka z której wyrasta tylko jeden rodzaj kwiatów.No ale trzeba się cieszyć że w ogóle coś wyrosło
Ostatnio też kupiłam lilie,miały być różowe a są czerwone jak...
Fontannowa brzmi dumnie więc może dlatego ktoś ją tak podpisał,bo pnąca to już tak zwyczajnie
Agnieszko sprawdzę tą kaskadową(nazwa też zachęcająca )
Swoją drogą mnie też powalają nazwy typu "rośliny zielone mix"i inne np mieszanka z której wyrasta tylko jeden rodzaj kwiatów.No ale trzeba się cieszyć że w ogóle coś wyrosło
Ostatnio też kupiłam lilie,miały być różowe a są czerwone jak...
Pozdrawiam Magda
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magduś u Ciebie też nadrobiłam zaległości - 5 stron... superanckie róże masz, czy one wszystkie na tej rabacie rosną czy może masz je w różnych miejscach ogrodu? ja snuję plany na przyszłość i tak się zastanawiam, czy może dla lepszego efektu je grupować w większych ilościach czy po jednym dwa krzaczki w różnych miejscach
a tamaryszek zuch chłopak ;)
PS. serduszka przycięta wedle wskazówek wypuszcza młode, poza tym bez zmian w temacie pozostałych roślinek od Ciebie
a tamaryszek zuch chłopak ;)
PS. serduszka przycięta wedle wskazówek wypuszcza młode, poza tym bez zmian w temacie pozostałych roślinek od Ciebie
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki