Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Coma tojeści jest kilka, a może więcej rodzajów ,ja mam 3lub4 ,zależy jaką Ty masz,ta akurat kwitnie na pomarańczowo.Kupiłam ją w tamtym roku taką malutką i teraz jest dosyć rozrośnięta,niespodziewałam się,że tak mnie mile zaskoczy,bardzo mnie do niej przekonał piękny jej kolor kwiatków,pokażę jak w pełni zakwitnie.Pozdrawiam.
-
- 50p
- Od: 23 maja 2008, o 23:49
Witaj Halinko Przyszłam z rewizytą
Przebiegłam po ogródku od pierwszych zdjęć, ale wszystko się zmieniło! Masz mnóstwo roślin i wszystko pięknie kwitnie. Zwróciłam uwagę na skarpę, bardzo mi sie podoba, a jak zmieniła kolorki od wiosny, tak samo przy schodkach. Szkoda, że u mnie tak płasko
Pomysł z wykorzystaniem rowu, super!
Przebiegłam po ogródku od pierwszych zdjęć, ale wszystko się zmieniło! Masz mnóstwo roślin i wszystko pięknie kwitnie. Zwróciłam uwagę na skarpę, bardzo mi sie podoba, a jak zmieniła kolorki od wiosny, tak samo przy schodkach. Szkoda, że u mnie tak płasko
Pomysł z wykorzystaniem rowu, super!
- hal1959
Witaj Emilko ,Dzęki,że zajrzałaś do mnie.Trytomę kwitnącą będę miała pierwszy rok,w tamtym nie kwitła.Na pewno na większą ilość kwiatów będziemy musiały poczekać trochę?...
Daisy cieszę się,że Ci się u mnie podoba, już przy schodkach nie jest tak kolorowo,floks ma tylko pojedyncze kwiatki,jest po prostu zielono do następnej wiosny.Rów zarasta kwitnącymi bylinkami,teraz króluje tam tojeść,na skarpie tak nie rosła, a w rowie jej bardzo pasuje.
Safiori fanie,że mnie odwiedziłaś,wcale się nie wprosiłaś,każdy jest mile widziany i cieszę się jak komuś się coś u mnie spodoba.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.
Daisy cieszę się,że Ci się u mnie podoba, już przy schodkach nie jest tak kolorowo,floks ma tylko pojedyncze kwiatki,jest po prostu zielono do następnej wiosny.Rów zarasta kwitnącymi bylinkami,teraz króluje tam tojeść,na skarpie tak nie rosła, a w rowie jej bardzo pasuje.
Safiori fanie,że mnie odwiedziłaś,wcale się nie wprosiłaś,każdy jest mile widziany i cieszę się jak komuś się coś u mnie spodoba.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.
- hal1959
Gigo dzięki za wizytę u mnie .Ja też nie bardzo przywiązuję wagę do nazw jeśli mi się coś podoba to kupuję i już,zapominam spisać nazwy.Dzisiaj też kupiłam róże i w domu dopiero pomyślałam,że nie pamiętam nazwy Zaglądaj kiedy chcesz,będzie mi miło,pa pa
Moniczko cieszę się,że do mnie zaglądasz.U nas nie pada już,jest słonecznie i ciepło,ale też popadało po tych upałach.Moje róże wezmą się do roboty,bo już mnie denerwują swoim lenistwem,chyba w grudniu skończa kwitnąć jak tak dalej będą się ociągać.Pozdrawiam.
Moniczko cieszę się,że do mnie zaglądasz.U nas nie pada już,jest słonecznie i ciepło,ale też popadało po tych upałach.Moje róże wezmą się do roboty,bo już mnie denerwują swoim lenistwem,chyba w grudniu skończa kwitnąć jak tak dalej będą się ociągać.Pozdrawiam.
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Halinko, jestem pod wrażeniem
Coś mi się wydaje, że moje jesienne zmiany bedą nieuniknione
Coś mi się wydaje, że moje jesienne zmiany bedą nieuniknione
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012