Hosta foto rok 2008
-
- 100p
- Od: 13 mar 2007, o 18:19
-
- 100p
Znalazłam bardzo fajną stronkę o odmianach host, jast tam podane jaka jest wysokość, szerokość, ile sadzić na 1metrze i są zdjęcia http://www.gerbera.com.pl/docs/13odmian ... &odmiana=h
Aneta
-
- 100p
-
- 100p
Mamy jednak przykład CO się kupuje
Hosty są drogie, na Zachodzie niektóre rarytasowe odmiany dochodzą do 70 euro!!! T
W Stanach jest jeszcze drożej. Za swoja Red Dragon płaciłem 25 euro, za Komodo dragon 15, Key West 20, Lakeside Dragonfly 15 euro.... ale dla mnie nie ma ceny, jeśli coś mi sie szalenie podoba to trudno- MUSZę to mieć i koniec. Nie patrzę na cenę tylko ciułam, ciułam, ciułam... No i mam pewność, że dostanę to czego oczekuję. Polscy producenci mylą odmiany od lat.
No to może jakieś zdjątko, bo watek nam sie odfocił ( znamienne na "Hosta foto" )
BRAVE AMHERST 3 rok ALLIGATOR SHOES 2 LATA
Hosty są drogie, na Zachodzie niektóre rarytasowe odmiany dochodzą do 70 euro!!! T
W Stanach jest jeszcze drożej. Za swoja Red Dragon płaciłem 25 euro, za Komodo dragon 15, Key West 20, Lakeside Dragonfly 15 euro.... ale dla mnie nie ma ceny, jeśli coś mi sie szalenie podoba to trudno- MUSZę to mieć i koniec. Nie patrzę na cenę tylko ciułam, ciułam, ciułam... No i mam pewność, że dostanę to czego oczekuję. Polscy producenci mylą odmiany od lat.
No to może jakieś zdjątko, bo watek nam sie odfocił ( znamienne na "Hosta foto" )
BRAVE AMHERST 3 rok ALLIGATOR SHOES 2 LATA
Jeśli o kosztach zakupu mowa, to moja ostatnia hostasowa zdobycz, Athena, kosztowała mnie 40 euro, chorowałam na nią długoooooooo.... no ale już siedzi w doniczce i co rusz do niej podchodzę i patrzę czy jakiś listek sie nie rozwija....Jak tylko będzie co focić, to zaraz umieszczę na forum jej fotę
Beata
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja zamówiłam dziś 8 host,ale nie tak drogich ,bo najdroższa to 12 zł.Jedną z nich jest odmiana Pizzazz czy ktoś z was taką posiada?
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie