NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
A może tak dałoby się się zamienić nowe posty i zakładki miejscami. Nie wiem jak pozostali użytkownicy, ale ja się przyzwyczaiłam, że nowe posty były zawsze na początku i ciągle się mylę . Jak się nie da to zrozumiem i nalegać nie będę
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych
Już wiem o co chodzi , zaraz zmienię
(cache trzeba wyczyścić
Gotowe,
(cache trzeba wyczyścić
Gotowe,
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Skończyłem w tym momencie przeróbkę PANELU - PW
Jest wiele czytelniej obecnie
Mam nadzieję, że zmiany spodobają się Państwu
Miłego wieczoru
PS. Aby zmiany były widoczne , oczywiście czyścimy cache (pliki tymczasowe) , nie potrzeba czyścić cookies
Czyścimy dokładnie i w pełny sposób - zakres pełny czyścimy, nie tylko z ostatniego dnia.
Jest wiele czytelniej obecnie
Mam nadzieję, że zmiany spodobają się Państwu
Miłego wieczoru
PS. Aby zmiany były widoczne , oczywiście czyścimy cache (pliki tymczasowe) , nie potrzeba czyścić cookies
Czyścimy dokładnie i w pełny sposób - zakres pełny czyścimy, nie tylko z ostatniego dnia.
- Tomek-Warszawa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
Jest o wiele czytelniej
Dobra robota
Dobra robota
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Osoby z kilkoma postami nie mają dostępu do PW
Dopiero od pewnego poziomu.
Regulamin mówi ,że można pisać PW po opuszczeniu grupy "Nowo zarejestrowani" czyli po napisaniu 22 postów.
Dopiero od pewnego poziomu.
Regulamin mówi ,że można pisać PW po opuszczeniu grupy "Nowo zarejestrowani" czyli po napisaniu 22 postów.
-
- 100p
- Od: 12 sie 2019, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Forum fajnie wygląda, ale nie mam możliwości zalogowania się na forum z telefonu przez co w sumie ograniczyłem korzystanie z niego. Klikam na zaloguj i nic nie działa. Poza tym z mojego punktu widzenia lepiej na telefonie przeglądało się Nowe posty w formie mniejszej listy, ale to kwestia gustu. Wygląda to bardzo ładnie, ale jeszcze pewnie trochę poprawek się pojawi.
-
- 100p
- Od: 25 lip 2015, o 00:06
Brakuje mi wyszukiwania po tematach, albo nie umiem znaleźć takiej opcji. W starej wersji forum tak to chyba działało , że gdy przeglądając jakiś temat wpisałem słowo kluczowe przeszukiwany był tylko ten temat, nie całe forum?
Czy udałoby się wprowadzić taką funkcjonalność, że zakres przeszukiwania jest automatycznie dostosowywany do miejsca w strukturze forum z którego jest wysyłane zapytanie: strona główna(całe forum)/dział/temat? Albo przeszukiwanie ograniczyć domyślnie do aktualnego działu bez konieczności wchodzenia w ustawienia zaawansowane. Myślę, że zazwyczaj szukamy informacji związanej z danym działem/tematem i domyślne przeszukiwanie całego forum jest utrudnieniem. W chwili obecnej żeby zawęzić wyszukiwanie do działu trzeba wejść w ustawienia zaawansowane.
Czy udałoby się wprowadzić taką funkcjonalność, że zakres przeszukiwania jest automatycznie dostosowywany do miejsca w strukturze forum z którego jest wysyłane zapytanie: strona główna(całe forum)/dział/temat? Albo przeszukiwanie ograniczyć domyślnie do aktualnego działu bez konieczności wchodzenia w ustawienia zaawansowane. Myślę, że zazwyczaj szukamy informacji związanej z danym działem/tematem i domyślne przeszukiwanie całego forum jest utrudnieniem. W chwili obecnej żeby zawęzić wyszukiwanie do działu trzeba wejść w ustawienia zaawansowane.
- norbert76
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
Wszystko działa jak na starym forum. Wystarczy w prawym roku obok pola szukaj kliknąć w ikonkę ustawienia:
i otworzy się takie okno, jak na starej wersji:
Mirass, osobiście obecnie 100% korzystam z telefonu, można normalnie się zalogować, chociaż zdarzyło mi się że trzeba było kilka razy kliknąć w logowanie, bo za pierwszym nie było żadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak się dzieje.
i otworzy się takie okno, jak na starej wersji:
Mirass, osobiście obecnie 100% korzystam z telefonu, można normalnie się zalogować, chociaż zdarzyło mi się że trzeba było kilka razy kliknąć w logowanie, bo za pierwszym nie było żadnej reakcji. Nie wiem dlaczego tak się dzieje.
"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
-
- Od: 10 kwie 2016, o 20:40
mirass też mi ciężko trafić w przycisk zaloguj gdy korzystam z telefonu, bardzo często łapie główny baner i po prostu odświeża stronę...
Natomiast znacznie łatwiej jest się zalogować przez telefon po zjechaniu na sam dół strony i tam od razu jest miejsce na wpisanie niku i hasła z dużym i łatwym do trafienia przyciskiem zaloguj.
Swoją drogą wygodniej było jak w skrzynce prywatnych wiadomości było miejsce na 150 wiadomości
Natomiast znacznie łatwiej jest się zalogować przez telefon po zjechaniu na sam dół strony i tam od razu jest miejsce na wpisanie niku i hasła z dużym i łatwym do trafienia przyciskiem zaloguj.
Swoją drogą wygodniej było jak w skrzynce prywatnych wiadomości było miejsce na 150 wiadomości
- atymtym
- 100p
- Od: 18 sie 2019, o 12:35
przy logowaniu na telefonie też miałem problem ale wyczaiłem o co chodzi, nie klikamy w napis "zaloguj się" tylko w to kółeczko po lewej i od razu wyświetla się pole z nazwą użytkownika
AT
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Tak ,trzeba w kółeczko klikać przy logowaniu z komórki i mikroekranów
-
- Od: 23 wrz 2010, o 14:43
- Kontakt:
Jak się szuka w swoich postach w wyszukiwarce?
Np chce coś znaleźć , co kiedyś napisałam wg jakiejś nazwy , słowa itp
Asia
Np chce coś znaleźć , co kiedyś napisałam wg jakiejś nazwy , słowa itp
Asia
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Asiu
Wybieramy w listwie przeszukiwarki koło zębate = (zaawansowane szukanie)
Wpisujemy swój nick w linii Szukaj wg autora:
Reszta wg opisów jest jasna.
Wybieramy w listwie przeszukiwarki koło zębate = (zaawansowane szukanie)
Wpisujemy swój nick w linii Szukaj wg autora:
Reszta wg opisów jest jasna.