i jeszcze porównanie, te same róże latem i obecnie...
zdjęcia są z tego tygodnia...

a jest jeszcze sporo paków...
może się im uda rozwinąć, ma być cieplej...

Jeśli znasz angielski to tu:Kasia1972 pisze:Mój pierwszy post na forum i od razu pytanie do znawców tematu: czy znacie takie odmiany róż jak np. Dr Blue, Criterion, Virgo? Zakupiłam 5 krzaków róż właśnie w takich odmianach i mam problem ze znalezieniem ich na forum. Chciałabym wiedziec czy pielęgnowac je jak wszystkie inne czy może mają jakieś specyficzne wymagania? Na opakowaniu nie było nazwy producenta, trudno mi powiedziec skąd pochodzą, jedynym pocieszeniem był fakt niewysokiej ceny, aczkolwiek krzaczki marniutkie, marniutkie...
Czyżby w Tesco? ;)Kasia1972 pisze:Mój pierwszy post na forum i od razu pytanie do znawców tematu: czy znacie takie odmiany róż jak np. Dr Blue, Criterion, Virgo? Zakupiłam 5 krzaków róż właśnie w takich odmianach i mam problem ze znalezieniem ich na forum. Chciałabym wiedziec czy pielęgnowac je jak wszystkie inne czy może mają jakieś specyficzne wymagania? Na opakowaniu nie było nazwy producenta, trudno mi powiedziec skąd pochodzą, jedynym pocieszeniem był fakt niewysokiej ceny, aczkolwiek krzaczki marniutkie, marniutkie...