Ogródek EdytyB - początki amatora
Edytko uśmiechnij się widze że przed Tobą ogrom pracy ale najważniejsze są marzenia i zapał w ich realizacji bo co byś potem robiła gdybyś od razu miała pięknie ( i kto to mówi ) a Ty własnie planujesz coś na siatkę? może bluszcz pospolity to by cały rok wszystko zakrywał?
Ech widzę, że wiele osób ma problemy z sąsiadami... niestety trudno jest uczynić swoje otoczenie na prawdę pięknym... ale może po mału się uda...
Ech widzę, że wiele osób ma problemy z sąsiadami... niestety trudno jest uczynić swoje otoczenie na prawdę pięknym... ale może po mału się uda...
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Troche lepiej wygląda kawałek ziemi przed domem, trochę kwiatów też jest ale tam mam spółkę z babcią (a mówiły jaskółki że...no wiecieCynthia pisze:Edyta Ty się nic nie martw bo początki są zawsze takie
Moja działka to puste pole za stodołą
Jest tylko trawa i dopiero wczoraj dosadziłem krzaczki a kwiatków też jak na lekarstwo
Masz wspaniały kawałek działeczki do zagospodarowania i z tego co widać już wzdłuż ogrodzenia rosną ślicznotki trzymam kciuki aby się poprzyjmowały bo ja też w zeszłym roku nowy kawałek działki obsadzałam tujami i cyprysikami
Już jesteś w trakcje pielęgnacji trawnika jeśli będziesz sadzić po całości szlachetną trawkę to musisz użyć najpierw roundap
Już jesteś w trakcje pielęgnacji trawnika jeśli będziesz sadzić po całości szlachetną trawkę to musisz użyć najpierw roundap
- EdytaB
Muszę roundapem zwalczyć nawłoć kanadyjską - to cholerstwo rozrasta się jak perz, tworzy podziemne poduch korzeni A że miała sporo czasu na spokojne panoszenie się na działce więc teraz czeka mnie ciężka praca.Beata T pisze:Masz wspaniały kawałek działeczki do zagospodarowania i z tego co widać już wzdłuż ogrodzenia rosną ślicznotki trzymam kciuki aby się poprzyjmowały bo ja też w zeszłym roku nowy kawałek działki obsadzałam tujami i cyprysikami
Trawę mam z dużym udziałem nasion z odmiany sachara - to mieszanka na suche tereny. Już częściowo z zeszłym roku ją siałam i się sprawdziła.
Jeszcze daleko się nie zagalopowałaś więc i ja zdążę jeszcze złożyć gratulacje z okazji sreberka .
Edytko masa pracy przed Tobą , ale fajnie że w końcu zdecydowałaś się i wkleiłaś zdjęcia . U mnie w ogrodzie też są miejsca gdzie krok po kroku odzyskuję działkę , ale jaka póżniej frajda jak patrzysz na to z boku co już Ci się udało zrobić . Życzę Ci wytrwałości
Edytko masa pracy przed Tobą , ale fajnie że w końcu zdecydowałaś się i wkleiłaś zdjęcia . U mnie w ogrodzie też są miejsca gdzie krok po kroku odzyskuję działkę , ale jaka póżniej frajda jak patrzysz na to z boku co już Ci się udało zrobić . Życzę Ci wytrwałości
- EdytaB
Ave ja już to widzę oczami wyobraźniAve pisze:Przyłączam się do gratulacji za aktywność na Forum
Sporo pracy przed Tobą Edytko, ale zobaczysz z jaką satysfakcją będziesz za jakiś czas pokazywała te fotki z początków ogrodu w konfrontacji z fotkami z pięknymi nasadzeniami i kolorami, po paru latach.