Storczyki patrysi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kaisog1
500p
500p
Od: 16 cze 2008, o 17:33

Post »

Piękne! Zauważam jedną prawidłowość - kobiety z FO, które mieszkają w górach przeważnie są posiadaczkami tej rasy i to minimum dwóch sztuk :lol:
Awatar użytkownika
jardin
1000p
1000p
Od: 7 sie 2007, o 14:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Prześliczne! ;:97 Gratuluję udanych zakupów!
Pozdrawiam
Aśka
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Patrysiu zakupy przewspaniałe :shock: zwłaszcza przy tej colmanarze mi serducho szybciej zabiło :lol:
a psiaki superanckie, zapraszam do działu wszystko o...psach, tam wklejaj fotki do woli, i napisz nam coś więcej o nich :wink: a póki co przesyłam mizianki dla sierściuchów :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Limona
200p
200p
Od: 18 maja 2009, o 01:54

Post »

* Patrysiu, sierściuchy hihihi "miauuu" ;:215 superaśne - kocham takie sierściuchy i doskonale wiem czemu tak o nich mówisz... (pewnie jak ja, nie jesteś zwolenniczką odkurzania...)

*
patrysia pisze:... ale dziś przytachałam do domu jeszcz 3 sztuki :roll:
.... a jeszcze inne przytachały ;:198 się do mnie z allegro.... ;:191 :;230

- mąż do Ciebie nie krzyczy codziennie: "ppprrrrrrrrrrrrrrrrr SZALOOONA!!!" ???

*
* Obrazek
- podobnego właśnie moja mama zakupiła (pomogłam jej w tym tylko troszkę) a że szczęśliwie trafiły się dwie sztuki w doniczce, z czego jedna nie kwitnąca, od razu je rozłączyłam i teraz łudzę się nadzieją, że będzie identyczny-optymistyczny czyli żółcioszek z różową warżką i delikatnymi promyczkami na płatkach

Ostatnie zakupy - REWELACJA - gdzie Ty znajdujesz miejsce dla tych wszystkich ślicznotek?
Colmanara Massai Red - piękna, tajemnicza, zagadkowa - niech Ci kwitnie bezustannie!
Pozdrawiam serdecznie
Justyna
Moje STORCZYKI
Grymasella
200p
200p
Od: 5 wrz 2008, o 23:37

Post »

Patrycja, Ty całkiem mądrze postępujesz z tym postępem geometrycznym przybywania kwiatów 8) Dziś dwa, jutro trzy, pojutrze sześć - mąż przywyknie i jak przytachasz na raz 20 sztuk storczyków i dwa koty to nawet niekoniecznie się zorientuje że Wam coś dobytku przybyło :twisted:
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Patrysiu, szalejesz storczykowo i to z dużym rozmachem :twisted: Wszystkie piękne, ale mi niesamowicie podoba się Colmonara. Jest cudowna , a kolor ma przepiękny i niespotykany ;:8
Awatar użytkownika
patrysia
500p
500p
Od: 26 mar 2009, o 15:31

Post »

Grymasella pisze:Patrycja, Ty całkiem mądrze postępujesz z tym postępem geometrycznym przybywania kwiatów 8) Dziś dwa, jutro trzy, pojutrze sześć - mąż przywyknie i jak przytachasz na raz 20 sztuk storczyków i dwa koty to nawet niekoniecznie się zorientuje że Wam coś dobytku przybyło :twisted:
Na razie go w domu nie ma :( bo na długim wyjeździe zagranicznym :( póki go nie ma to szaleję ale jak wróci na bank będzie wojna domowa, może się nie zorientuje :roll:

co do zbrodni :twisted: :twisted: :twisted: to mam wspólniczkę :lol: więc mnie przygarnie z dwoma psami, być może dwoma kotami, masą storczyków i jeszcze większą masą książek no i 3 wspaniałych dzieciaków :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: bo inaczej to most i kartony :roll: :roll: :roll:
Patrysia
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Nie martw się na zapas.Jak wróci to mu powiesz,że dwoi i tropi mu się w oczach ze zmeczenia,podroży,upału i niech odpocznie w dowolnie wybrany sposob.Moze się nie zorientuje.
Awatar użytkownika
patrysia
500p
500p

Post »

Grażyna Widera pisze:Nie martw się na zapas.Jak wróci to mu powiesz,że dwoi i tropi mu się w oczach ze zmeczenia,podroży,upału i niech odpocznie w dowolnie wybrany sposob.Moze się nie zorientuje.
no :roll: za bardzo bym na to nie liczyła :shock:
Patrysia
Awatar użytkownika
patrysia
500p
500p

Post »

:P :P :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Patrysia
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38

Post »

ale cuda ten baly jest prze śliczny gratuluje pięknej kolekcji ;)
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
jardin
1000p
1000p
Od: 7 sie 2007, o 14:26

Post »

ten biały :shock: :shock: Same śliczności !
Pozdrawiam
Aśka
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Po prostu piekne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”