Storczyki patrysi
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrysiu zakupy przewspaniałe zwłaszcza przy tej colmanarze mi serducho szybciej zabiło
a psiaki superanckie, zapraszam do działu wszystko o...psach, tam wklejaj fotki do woli, i napisz nam coś więcej o nich a póki co przesyłam mizianki dla sierściuchów
a psiaki superanckie, zapraszam do działu wszystko o...psach, tam wklejaj fotki do woli, i napisz nam coś więcej o nich a póki co przesyłam mizianki dla sierściuchów
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
* Patrysiu, sierściuchy hihihi "miauuu" superaśne - kocham takie sierściuchy i doskonale wiem czemu tak o nich mówisz... (pewnie jak ja, nie jesteś zwolenniczką odkurzania...)
*
- mąż do Ciebie nie krzyczy codziennie: "ppprrrrrrrrrrrrrrrrr SZALOOONA!!!" ???
*
*
- podobnego właśnie moja mama zakupiła (pomogłam jej w tym tylko troszkę) a że szczęśliwie trafiły się dwie sztuki w doniczce, z czego jedna nie kwitnąca, od razu je rozłączyłam i teraz łudzę się nadzieją, że będzie identyczny-optymistyczny czyli żółcioszek z różową warżką i delikatnymi promyczkami na płatkach
Ostatnie zakupy - REWELACJA - gdzie Ty znajdujesz miejsce dla tych wszystkich ślicznotek?
Colmanara Massai Red - piękna, tajemnicza, zagadkowa - niech Ci kwitnie bezustannie!
*
.... a jeszcze inne przytachały się do mnie z allegro....patrysia pisze:... ale dziś przytachałam do domu jeszcz 3 sztuki
- mąż do Ciebie nie krzyczy codziennie: "ppprrrrrrrrrrrrrrrrr SZALOOONA!!!" ???
*
*
- podobnego właśnie moja mama zakupiła (pomogłam jej w tym tylko troszkę) a że szczęśliwie trafiły się dwie sztuki w doniczce, z czego jedna nie kwitnąca, od razu je rozłączyłam i teraz łudzę się nadzieją, że będzie identyczny-optymistyczny czyli żółcioszek z różową warżką i delikatnymi promyczkami na płatkach
Ostatnie zakupy - REWELACJA - gdzie Ty znajdujesz miejsce dla tych wszystkich ślicznotek?
Colmanara Massai Red - piękna, tajemnicza, zagadkowa - niech Ci kwitnie bezustannie!
-
- 200p
- Od: 5 wrz 2008, o 23:37
Na razie go w domu nie ma bo na długim wyjeździe zagranicznym póki go nie ma to szaleję ale jak wróci na bank będzie wojna domowa, może się nie zorientujeGrymasella pisze:Patrycja, Ty całkiem mądrze postępujesz z tym postępem geometrycznym przybywania kwiatów 8) Dziś dwa, jutro trzy, pojutrze sześć - mąż przywyknie i jak przytachasz na raz 20 sztuk storczyków i dwa koty to nawet niekoniecznie się zorientuje że Wam coś dobytku przybyło
co do zbrodni to mam wspólniczkę więc mnie przygarnie z dwoma psami, być może dwoma kotami, masą storczyków i jeszcze większą masą książek no i 3 wspaniałych dzieciaków bo inaczej to most i kartony
Patrysia
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
ale cuda ten baly jest prze śliczny gratuluje pięknej kolekcji ;)
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)