Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu-jestem cały czas...zaglądam do Was i podziwiam...a u mnie cisza bo nic nowego nie ma...czekam aż coś się zmieni...
Aniu-wielosił błękitny...to ciapate na niebiesko kwitnące......urwałam u mamy jak jej nie było-spieszyłam się i było bez korzonków-no i masz przyjęło się i kwitnie.....mogę Ci też urwać....hihihihi....
Aniu-wielosił błękitny...to ciapate na niebiesko kwitnące......urwałam u mamy jak jej nie było-spieszyłam się i było bez korzonków-no i masz przyjęło się i kwitnie.....mogę Ci też urwać....hihihihi....
Witam!!!
Przepraszam ,że tak długo nie odpisywałam tłumaczenie jest proste po prostu zawał pracy w pracy no i każda wolna chwila na działce - siałam trawę ostatnio i musialiśmy porządnie przygotować grunt.
A więc odpowiadam na Twoje pytanie mieszkam bliziutko Stalowej Woli mam 8 km do miasta.
Pozdrowionka
Przepraszam ,że tak długo nie odpisywałam tłumaczenie jest proste po prostu zawał pracy w pracy no i każda wolna chwila na działce - siałam trawę ostatnio i musialiśmy porządnie przygotować grunt.
A więc odpowiadam na Twoje pytanie mieszkam bliziutko Stalowej Woli mam 8 km do miasta.
Pozdrowionka
- grazynarosa22
Zamówiłam sobie rękawice ogrodowe-właśnie dziś przyszły no i trzeba było wypróbować...ale nie bardzo miałam na czym,więc...zrobiłam "dom" moim clematisom
Wykopałam darń ,syn obłożył kostką co z tarasu została,usunęlismy trochę ziemi,i....posadziłam 4 clematisy ...jako "ocieplacz" na razie posadziłam biały barwinek i takie jakies kwiatuszki....
Co jeszcze mogę tu wsadzić żeby miały "nogi w cieniu"
Będzie jeszcze kratka ...ale się robi dopiero,będzie na sobotę
Wykopałam darń ,syn obłożył kostką co z tarasu została,usunęlismy trochę ziemi,i....posadziłam 4 clematisy ...jako "ocieplacz" na razie posadziłam biały barwinek i takie jakies kwiatuszki....
Co jeszcze mogę tu wsadzić żeby miały "nogi w cieniu"
Będzie jeszcze kratka ...ale się robi dopiero,będzie na sobotę
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja bym posadziła ciemierniki lub bodziszki.
Dobrze by też wyglądały rozchodniki.
A może żurawki lub funkie ?
Pomysłów mogą być setki, bo jest w czym wybierać.
Dosadziłabym cebulowe, żeby wczesną wiosną było kolorowo a jesienią niskie chryzantemki.
Dobrze by też wyglądały rozchodniki.
A może żurawki lub funkie ?
Pomysłów mogą być setki, bo jest w czym wybierać.
Dosadziłabym cebulowe, żeby wczesną wiosną było kolorowo a jesienią niskie chryzantemki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- grazynarosa22
- grazynarosa22
Wczoraj robiłam z synem tę grządkę na clematisy pod koniec już w deszczu....a dzisiaj jak przyszłam z pracy(16.00) była piękna pogoda i znowu poszłam -poprawiłam po koszeniu brzegi....a mój tato przyjechał i się pyta kto taką fuszerkę odstawił ...i wziął się za poprawianie...no i faktycznie-teraz wygląda to wiele lepiej....ale na zdj chyba nie widać
Czy widzicie różnicę....
A teraz powiedzcie mi co ja to mam....
A teraz inne kwitnące od niedawna.....
...to kupiłam u babci na rynku-kępa czegoś,nie jest wysokie a te kwiatuszki są maleńkie
...to się nada na wianek ziołowy niedługo....
...i na koniec widok dzisiejszy......
Czy widzicie różnicę....
A teraz powiedzcie mi co ja to mam....
A teraz inne kwitnące od niedawna.....
...to kupiłam u babci na rynku-kępa czegoś,nie jest wysokie a te kwiatuszki są maleńkie
...to się nada na wianek ziołowy niedługo....
...i na koniec widok dzisiejszy......