burgund wpadający w fioletsev pisze:Wow!. Piękne róze i piekne ogrody, jest na co popatrzeć - gratulacje
Czekam aż zakwitnie mój Falstaff - jaki on własciwie ma kolor czerwony czy fioletowy?
Róże 2009
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rhapsody in Blue - ta róża chyba nieustannie kwitnie i jest naprawdę godna polecenia, ponieważ ma wszystkie dodatnie cechy, jakich każdy oczekuje od róż :
Pastella:
rabatowa NN o kwiatach zbliżonych do angielek, jednak znacznie bardziej trwałych i zasychających na krzaczku, nie sypiących się :
William Shakespeare roznosi cudowny zapach w ogrodzie i nie można przejść obojętnie wobec jego urody:
Granny - obfitość kwitnienia i cukierkowe kwiaty:
First Lady z pąkiem jak piłeczka ping pongowa:
Elfe:
angielka The Alnwick:
Pastella:
rabatowa NN o kwiatach zbliżonych do angielek, jednak znacznie bardziej trwałych i zasychających na krzaczku, nie sypiących się :
William Shakespeare roznosi cudowny zapach w ogrodzie i nie można przejść obojętnie wobec jego urody:
Granny - obfitość kwitnienia i cukierkowe kwiaty:
First Lady z pąkiem jak piłeczka ping pongowa:
Elfe:
angielka The Alnwick:
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja również chciałabym się o niej czegoś dowiedzieć.Mam ją od niedawna i u mnie dość szybko przekwita(czy tylko u mnie?).
Vertigo jak zwykle śliczności pokazujesz.Też zakupiłam Elfe,jednak bez kwiatów,u ciebie wygląda wspaniale .Nie mogę się doczekać by w realu zobaczyć tą zieleń.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36