Moja młoda działeczka - aanula cz.2
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No rozwaliłaś mnie Anuś tymi fotkami Leżę i kwiczę z wrażenia;:152
Zaraz mnie trafi i na jesieni chyba znów będę przerabiać działkę
Zaraz mnie trafi i na jesieni chyba znów będę przerabiać działkę
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - działka wygląda super - tylko nie rozumiem Twojej teściowej ale ten typ tak ma tak 3maj dalej - cudny jest ten zakątek świata
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Witaj Aniu! Twoja rabata ma już chyba trzecią lub czwartą odsłonę, zawsze piękna a teraz coraz piękniejsza! masz taki zmysł że wiesz co i jak będzie pasowało ech... tego ci zazdroszcze może jednak z czasem też pozyskam tą umiejętność .Czekam z utęskinieniem jak mi się też ten rozchodnik od CIebie tak rozrośnie, ileż to lat trzeba czekać?
a berberys faktycznie przepiękny, ja mam taki uratowany od mamy z marnymi trzema gałązkami moze mi się odwdzięczy i też kiedyś będzie kwitł?
pozdrawiam gorąco
a berberys faktycznie przepiękny, ja mam taki uratowany od mamy z marnymi trzema gałązkami moze mi się odwdzięczy i też kiedyś będzie kwitł?
pozdrawiam gorąco
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przepraszam, że tak długo nie odzywam się, ale miałam straszny tydzień ... pogrzeb za pogrzebem
Wczoraj pożegnałam swoją ukochaną kuzynkę ...przyjaciółkę...kumpelę ... była dla mnie baaaardzo bliska, spędzałyśmy razem mnóstwo czasu
Odeszła niespodziewanie i za wcześnie ... miała tylko 50 lat ...
Poszła do szpitala w kwietniu żeby polepszyć sobie dalsze życie ... a lekarze ją wykończyli .........
Nie mogę jeszcze dojść do siebie ....
Nie mam siły na nic ...
Jestem zła na cały świat ... na wszystko ...
Wczoraj pożegnałam swoją ukochaną kuzynkę ...przyjaciółkę...kumpelę ... była dla mnie baaaardzo bliska, spędzałyśmy razem mnóstwo czasu
Odeszła niespodziewanie i za wcześnie ... miała tylko 50 lat ...
Poszła do szpitala w kwietniu żeby polepszyć sobie dalsze życie ... a lekarze ją wykończyli .........
Nie mogę jeszcze dojść do siebie ....
Nie mam siły na nic ...
Jestem zła na cały świat ... na wszystko ...