Wężowy ogród FRAGOLI
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Taką jasną rudbekie też mam,poszukuje tej ciemnej...biała jeżówka chodź o jednym kwiatku to urocza...
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
WITAJ .Szukam Okazało się że mokro nie tylko u mnie ,marne pocieszenie .Pozdrawiam.
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Zmoknięte też pięknie wyglądają, różowa jeżówka śliczniutka, troszkę roślinki odpoczną po tej afrykańskiej pogodzie, ale już może przestać padać bo patrze przez okno i u nas Wisła zaczyna wychodzić z brzegu
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny ten ogród z wycieczki
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Dziękuję Wszystkim za odwiedzinki
Olgo witam w moich skromnych progach Miło mi gościc u siebie właścicielkę tak pięknego ogrodu.Cieszę się że Ci się u mnie podoba
Stasiu jeżówki już pokochałam,właśnie za to że mają takie trwałe kwiatuszki.Ta biała jednokwiatkowa kwitnie i kwitnie już z tydzień,albo dłużej
Patryku jak tylko spotkam inne kolorki to sobie nabędę bo bardzo mi się spodobały jeżóweczki A rudbekie chociaż stare jak świat też lubię,bo są takie "słoneczne"
Marylu a mnie jeszcze podobają się całkiem żółciutkie z małymi plamkami na płatkach i właśnie te ciemne tylko pełne rudbekie
Aleksandrze u mnie niestety też słońca brak Leje już od kilku dni,rabaty zalane,oczko się przelewa,a z pól na które mam widok z okna zrobił się zalew
Beatko tak masz rację roślinki odpoczeły po tych upałach,ale ze skrajności w skrajnośc.Wcześniej suszę a teraz potop mają
Karinko miło że zaglądnełaś Taaa ogród przecudny
Dziś wyszłam trochę do ogrodu,bo miałam natchnienie .Postanowiłam zrobic trochę przegrupowanko moim roślinkom.Chciałam zrobic osobną rabatę wyłącznie dla ziół,w wężu poprzesadzac.Ale wyglądało to tak -5 min. w ogrodzie pół godziny w domu,bo lało I w sumie nie wiele dało się zrobic,może jutro będzie lepiej(i natchnienie mnie nie opuści )
Olgo witam w moich skromnych progach Miło mi gościc u siebie właścicielkę tak pięknego ogrodu.Cieszę się że Ci się u mnie podoba
Stasiu jeżówki już pokochałam,właśnie za to że mają takie trwałe kwiatuszki.Ta biała jednokwiatkowa kwitnie i kwitnie już z tydzień,albo dłużej
Patryku jak tylko spotkam inne kolorki to sobie nabędę bo bardzo mi się spodobały jeżóweczki A rudbekie chociaż stare jak świat też lubię,bo są takie "słoneczne"
Marylu a mnie jeszcze podobają się całkiem żółciutkie z małymi plamkami na płatkach i właśnie te ciemne tylko pełne rudbekie
Aleksandrze u mnie niestety też słońca brak Leje już od kilku dni,rabaty zalane,oczko się przelewa,a z pól na które mam widok z okna zrobił się zalew
Beatko tak masz rację roślinki odpoczeły po tych upałach,ale ze skrajności w skrajnośc.Wcześniej suszę a teraz potop mają
Karinko miło że zaglądnełaś Taaa ogród przecudny
Dziś wyszłam trochę do ogrodu,bo miałam natchnienie .Postanowiłam zrobic trochę przegrupowanko moim roślinkom.Chciałam zrobic osobną rabatę wyłącznie dla ziół,w wężu poprzesadzac.Ale wyglądało to tak -5 min. w ogrodzie pół godziny w domu,bo lało I w sumie nie wiele dało się zrobic,może jutro będzie lepiej(i natchnienie mnie nie opuści )
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Bardzo ładnie wyglądają te zmoknięte roślinki. U nas w końcu przestało padać i słoneczko się pojawiło
- FRAGOLA
- 1000p
Przestało padac i nawet słoneczko wyszło Można było w końcu wejśc do ogródka i troszkę popracowac.
A więc wczoraj zrobiłam(z pomocą eMa ) rabatkę dla ziółek,bo już mnie denerwowało że rosną po trochu wszędzie i powiększyłam cienistą częśc węża dla host.Chociaż planowałam więcej ale goście mnie nawiedzili więc....reszta dzisiaj
i tak to wygląda
a floksy jednak zakwitły...
może trochę słabo,ale....jednak
i oczkoładnie już się zazieleniło i rybki urosły
Iwonko fajnie że zaglądasz do mnie,dziękuję
A więc wczoraj zrobiłam(z pomocą eMa ) rabatkę dla ziółek,bo już mnie denerwowało że rosną po trochu wszędzie i powiększyłam cienistą częśc węża dla host.Chociaż planowałam więcej ale goście mnie nawiedzili więc....reszta dzisiaj
i tak to wygląda
a floksy jednak zakwitły...
może trochę słabo,ale....jednak
i oczkoładnie już się zazieleniło i rybki urosły
Iwonko fajnie że zaglądasz do mnie,dziękuję
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Ładny zielnik. Jak się zagęści to jeszcze ładniej będzie wyglądał.
Mnie też dopadła mania przesadzania. Najchętniej chciała bym, aby była wczesna wiosna, abym mogła przekopać większe krzewy
Mnie też dopadła mania przesadzania. Najchętniej chciała bym, aby była wczesna wiosna, abym mogła przekopać większe krzewy
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko i znowu od Ciebie inspirację dostałam na zielnik
bo u mnie też rosną jak chcą i nie można utrzymać ich w ryzach.
Tylko ja mam zioła takie co się rozrastają mocno
muszę chyba cóś większego wymyślić,ale Ty ten trójkąt zrobiłaś super.
Widzę że Ci floksy pięknie kwitną u mnie już po tych upałach wszystko padło
chyba że jeszcze biały odżyje bo jeszcze nie kwitł
bo u mnie też rosną jak chcą i nie można utrzymać ich w ryzach.
Tylko ja mam zioła takie co się rozrastają mocno
muszę chyba cóś większego wymyślić,ale Ty ten trójkąt zrobiłaś super.
Widzę że Ci floksy pięknie kwitną u mnie już po tych upałach wszystko padło
chyba że jeszcze biały odżyje bo jeszcze nie kwitł
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- FRAGOLA
- 1000p
Wiolka dziękuję A ja krzewy wolę przesadzac jesienią,moim zdaniem lepiej się przyjmują
Stasiu ten trójkąt wcale nie jest taki mały,może tak wygląda,dwa boki mają po 2,70 a ten najdłuższy musiał byc sztukowany bo proga zabrakło Moje ziółka na pewno też się porozrastają,albo przybędzie nowych,ale mam na to sposób.... dodam dwa progi i będzie kwadrat z przejściem po sirodku
Stasiu ten trójkąt wcale nie jest taki mały,może tak wygląda,dwa boki mają po 2,70 a ten najdłuższy musiał byc sztukowany bo proga zabrakło Moje ziółka na pewno też się porozrastają,albo przybędzie nowych,ale mam na to sposób.... dodam dwa progi i będzie kwadrat z przejściem po sirodku
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Masz rację,trzymaj zioła w ryzach....widziałaś jak moje miety,szczególnie pieprzowa,rozrosły się mono że mam przecież otoczone kamieniami a te i tak wylazły poza...muszę zowu powyrywać
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Floksy masz dorodne
co tam za roślika w oczku taka drobniutka pływa
co tam za roślika w oczku taka drobniutka pływa