Działka Romy wśród jezior cz. 3
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
Z hiacyntów chyba najbardziej podobają mi się właśnie białe. Także w połączeniu z innym kolorem. Ja tak samo jak AAleksandra mam rózne kolorki pierwiosnków. Wczesną wiosną są one takie radosne!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy jesteś pewna Romciu, że do tej wiosennej sesji zdjęciowej nie przemyciłaś trochę jesieni?????
Coś mi się wydaje, że zimowit podszył się pod krokusa
Coś mi się wydaje, że zimowit podszył się pod krokusa
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ROMO
Piękne zdjęcia roślin. Sasanka i łany pierwiosnków oraz hiacynty przypominają, że
niedługo wiosna.
Piękne zdjęcia roślin. Sasanka i łany pierwiosnków oraz hiacynty przypominają, że
niedługo wiosna.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Witajcie moje kochane w ten zimowy niedzielny wieczór
Marylko dzięki
Renszpaks-1 bardzo miło Cię gościć Zapraszam ponownie
Olu ,to były sadzonki ale w ubiegłym roku zrobiłam sama pikówki Mam nadzieję że będę mogła w tym roku pokazać piękny szpaler pierwiosnków, z mojego siewu
Mariolko cieszę się i bardzo mi miło
Wandziu z mojego siewu w tym roku będę mogła pokazać Jak zakwitną
Elu dostałam cebulki od sąsiadki ,nie wiedziała co to jest Ja też Dzięki za uświadomienie
Krysiu miło mi ,chciałoby się już słonka i ciepełka Jeszcze kilka letnich kolorków ................. Dziwaczek i jednoroczna datura ........
Marylko dzięki
Renszpaks-1 bardzo miło Cię gościć Zapraszam ponownie
Olu ,to były sadzonki ale w ubiegłym roku zrobiłam sama pikówki Mam nadzieję że będę mogła w tym roku pokazać piękny szpaler pierwiosnków, z mojego siewu
Mariolko cieszę się i bardzo mi miło
Wandziu z mojego siewu w tym roku będę mogła pokazać Jak zakwitną
Elu dostałam cebulki od sąsiadki ,nie wiedziała co to jest Ja też Dzięki za uświadomienie
Krysiu miło mi ,chciałoby się już słonka i ciepełka Jeszcze kilka letnich kolorków ................. Dziwaczek i jednoroczna datura ........
Romciu miłe te letnie kolorki, takie słoneczne, dziwaczki okazałe, mają śliczne kolory. Datura biała jak śnieg, którego mamy już dość.
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
Romeczko! Kupiłam sobie floksa a nawet dwa (floks wielkokwiatowy i floks gwiaździsty ) powiedz mi tylko,czy wysiewać lepiej teraz w domu i zrobić rozsady,czy od razu do gruntu w maju?
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
Romciu jak na piaski to super rozrastają Ci się róże i kwitną . Czym ty ich dokarmiasz ,że takie pięknoty
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
- romawr
- 100p
- Od: 7 lut 2011, o 17:41
Witaj imienniczko Twoje lilie są piękne no i miejsce blisko jeziora i lasy pełne grzybów.
Mój M ma fioła na tle grzybów a zwłaszcza prawdziwków
Dotychczas nie byłam zwolenniczką kwiatów rabatowych, ale to co zobaczyłam już mnie przekonało
Mój M ma fioła na tle grzybów a zwłaszcza prawdziwków
Dotychczas nie byłam zwolenniczką kwiatów rabatowych, ale to co zobaczyłam już mnie przekonało
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Roma na punkcie prawdziwków to nie tylko twój M ma fioła, jest nas więcej
Romciu fajne zdjęcia róż, słoneczko tak ładnie je oświetliło.
To u ciebie taaakie piaski? w lesie?
Romciu fajne zdjęcia róż, słoneczko tak ładnie je oświetliło.
To u ciebie taaakie piaski? w lesie?
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To czekam na szpaler pierwiosnków do podziwiania
Romciu, a dziwaczka siejesz bezpośrednio do gruntu, czy trzeba go najpierw do pojemniczków ? On chyba lubi słoneczko ? Kupiłam nasionka dziwaczka, ale floks gwiaździsty gdzieś się przede mną chowa. Jeszcze go dorwę, bo rzucił na mnie czar
Romciu, a dziwaczka siejesz bezpośrednio do gruntu, czy trzeba go najpierw do pojemniczków ? On chyba lubi słoneczko ? Kupiłam nasionka dziwaczka, ale floks gwiaździsty gdzieś się przede mną chowa. Jeszcze go dorwę, bo rzucił na mnie czar
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Witam serdecznie miłych gości
Irenko kochana przegapiłam Cię w poprzednim poście Oj dość tej bieli dość . Dziwaczki posiałam pierwszy raz ,jak większość roślin Nie zebrałam nasionek
Wiosenko one są jeszcze młode, nie były dokarmiane, tylko podlewane pokrzywą Mam gdzieś schowany przepis na sadzenie róż, jak Cię interesuje to poszukam
Witaj Romo rzadko spotykam swoją imienniczkę Jak piszesz o swoim M ,to tak jakby o moim Do wielu rzeczy przekona Cię to forum Biegnę do Ciebie
Maryniu u mnie takie piaski ,jak nad jeziorem plaża Zapraszam jesienią na grzybki, w tym roku odkryliśmy super miejsce na prawuski Może znajdziesz chwilkę
Olu pokażę mam nadzieję że będzie co Dziwaczek prosto do gruntu , lubi słoneczko ,jak spotkam floksika to Ci kupię
Irenko kochana przegapiłam Cię w poprzednim poście Oj dość tej bieli dość . Dziwaczki posiałam pierwszy raz ,jak większość roślin Nie zebrałam nasionek
Wiosenko one są jeszcze młode, nie były dokarmiane, tylko podlewane pokrzywą Mam gdzieś schowany przepis na sadzenie róż, jak Cię interesuje to poszukam
Witaj Romo rzadko spotykam swoją imienniczkę Jak piszesz o swoim M ,to tak jakby o moim Do wielu rzeczy przekona Cię to forum Biegnę do Ciebie
Maryniu u mnie takie piaski ,jak nad jeziorem plaża Zapraszam jesienią na grzybki, w tym roku odkryliśmy super miejsce na prawuski Może znajdziesz chwilkę
Olu pokażę mam nadzieję że będzie co Dziwaczek prosto do gruntu , lubi słoneczko ,jak spotkam floksika to Ci kupię
Romko ładne te dziwaczki...też nie zebrałam nasion ale wykopałam jedno kłącze i schowałam razem z mieczykami. Może przetrwa to posadzę na wiosnę, ciekawe czy będzie rosło
Dyptam też się ładnie prezentuje...przypomniałam jak pięknie pachnie :P
Dyptam też się ładnie prezentuje...przypomniałam jak pięknie pachnie :P