Ogród kajbara
Re: Ogród kajbara
Nalewka MOJA TY KOCHANA bardzo ci dziękuję za wszystkie poprawki oraz cenne informacje.Już dzwoniłam do Łodzi do syna i wszystko mu przekazałam bardzo bardzo dziękuję.Ułatwiłaś mi pisanie ponieważ za każdym razem musiałam się podpisywać.Odnośnie kajbara sprawa wygląda następująco:moja suka Alma będąc na spacerze zagryzła suczkę sąsiada.Mąż spacerował z psami na wybiegu ogrodzonym {1hektara u naszego przyjaciela,mamy klucze do jego działki} mała suczka innego sąsiada weszła na teren pod siadką no i Alma ja zatakowała.Mąż zaraz pojechał do lekarza ale niestety było juz a za pózno.Strasznie to przeżylismy.A sąsiad zrewanżował się i otrół kajbara.Nie złapałam go za rękę ale to zły człowiek, a w tym czasie nie ma tu żadnych ludzi,a ten sasiad mieszka od nas 600mtr.
skorpion811-51 Stasiu przygotuj herbatkę mam połączenie i zaraz przychodzę
Romualda Witczak Romeczko a przygotuj jakieś ciacho też przyjdę ponieważ cały czas tyram na działce
Agatka123 Agnieszko dziękuję za wizytę
PODAJĘ DNI I GODZINY W KTÓRYCH NIE POWINNO SIĘ PODEJMOWAĆ WAŻNYCH DECYZJI
23 -III od godz.21,08---do 21,45
26-III od godz.2,35 ---do 2,57
28-III od godz.5,17 --- do 13,00 POZDRAWIAM
31-III od godz.0,21--- do 0,38
skorpion811-51 Stasiu przygotuj herbatkę mam połączenie i zaraz przychodzę
Romualda Witczak Romeczko a przygotuj jakieś ciacho też przyjdę ponieważ cały czas tyram na działce
Agatka123 Agnieszko dziękuję za wizytę
PODAJĘ DNI I GODZINY W KTÓRYCH NIE POWINNO SIĘ PODEJMOWAĆ WAŻNYCH DECYZJI
23 -III od godz.21,08---do 21,45
26-III od godz.2,35 ---do 2,57
28-III od godz.5,17 --- do 13,00 POZDRAWIAM
31-III od godz.0,21--- do 0,38
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudna fryzura u Twojego iglaczka . Mam pytanie , kupiłaś go uformowanego i pilnujesz , żeby dalej tak wyglądał , czy sama nadałaś mu ten kształt ? Ja tez próbuję , ale po pierwszych postrzyżynach , jest nieciekawy Zdumiewające zdjęcie energii
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A po jakich rodzicach był Kajbar (jeszcze sie okaze, że to jakies przyrodnie rodzeństwo z moimi psiakami )
Pomyślcie o koledze dla Almy
Pomyślcie o koledze dla Almy
Agatko123 iglaka kupiłam 3 lata temu już był formowany ale często muszę chodzić z nim do fryzjera.Byłam u ciebie na herbatce i pytałam o twoja piękna różę, mam jeszcze kilka iglaków do strzyżenia.
CHCIAŁAM POKAZAĆ MÓJ KWIAT który zaczyna dopiero kwitnąc oraz mój opiekun domu KAKTUS oraz kotka .
Uploaded with ImageShack.us
CHCIAŁAM POKAZAĆ MÓJ KWIAT który zaczyna dopiero kwitnąc oraz mój opiekun domu KAKTUS oraz kotka .
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Haniu zakochałam się w kici , proszę wymiziać . Kaktus odlotowy , a ta kwitnąca piękność jak ma na imię . O róży napisałam u siebie. Pozdrawiam
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Haniu a czy tym fryzjerem byłaś Ty? Pięknie to wyszło!
Kaktus....odpukać!!!
Czy pole energii mozna uchwycić na zdjęciu??
I jeszcze jedno pytanie od ogrodniczki amatorki - co to za żółte kwiaty na zdjęciu z polem energii po prawej stronie, przy ostatnim słoneczniku ?? Znam je ale nie wiem jak je nazwać, a bardzo mi sie podobaja i chciałabym takie mieć u siebie.
Kaktus....odpukać!!!
Czy pole energii mozna uchwycić na zdjęciu??
I jeszcze jedno pytanie od ogrodniczki amatorki - co to za żółte kwiaty na zdjęciu z polem energii po prawej stronie, przy ostatnim słoneczniku ?? Znam je ale nie wiem jak je nazwać, a bardzo mi sie podobaja i chciałabym takie mieć u siebie.
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Haniu, doskonała z Ciebie iglaczkowa fryzjerka! Pięknie przystrzygłaś! Obok kaktusa stoi prześliczny zegar (lubię stare zegary). Pozdrawiam!
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Haniu czy to Ty jesteś taką zdolną fryzjerką bo iglaczek przycięty pięknie.
A w ogóle nie mogę się napatrzeć na Twoją posiadłość a ten kwitnący to jak się nazywa
A w ogóle nie mogę się napatrzeć na Twoją posiadłość a ten kwitnący to jak się nazywa
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Haniu iglaczek wystrzyżony superowo Chciałam jeszcze zapytać o twoje róże wszystkie aż kipią od kwiatów czym je zasilasz?
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
HANIU...byłam, odwiedziłam a że już bardzo późno to zmykam
Kicia wyszła jakby kameleon . zlewa się z otoczeniem
śliczności...wymiziać dobrze za uszkiem odemnie
śliczności...wymiziać dobrze za uszkiem odemnie
- magda2003
- 200p
- Od: 20 lis 2009, o 18:05
Haniu dołączam się do pochwał , super przycięty iglaczek! A to na 2 zdjęciu (tym z duchem ) po lewej stronie w donicy to co to za olbrzym??
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe odwiedziny
Miłe panie nie wiem jak wy ale ja ostatnio zaniedbałam swój dom, ponieważ cały wolny czas poświęcam ogrodowi.Pracy mam bardzo dużo.Wszystko robię sama,zastanawiam się może jestem mało wydajna ,gdzie się obrócę to coś należałoby zrobić.Namówiłam męża żeby odprowadził wodę z budynku gospodarczego do pojemnika 1000 litrowego.Wcześniej miałam mniejszy zbiornik.Kupiłam również zbiornik 1000 l.na gnojowicę.Zbiorniki będą wkopane w ziemię.Jeden dół wykopałam jesienią a drugi wykopał pracownik.Nie mogę się doczekać na deszczówkę.
Edyta B Edytko nie pamiętam nazw rodziców Kajbara wszystkie dokumenty zostały w domu w Łodzi, bo tam z psami chodziłam na wystawy.
agatka 123 Agnieszko nazwy kwiatu nie pamiętam,jak kwiat jest rozwinięty to ma długość około30 cent.kotek zawsze jest pieszczony.Oczywiście mąż zawsze oponuje jak kota biorę do domu,twierdzi że jego miejsce jest na zewnątrz.
Alize Olu Pytasz o energię ja w czasie robienia zdjęć to wychwyciłam.Nie wiem jak to można nazwać-ja to nazwałam energią.U mnie nieraz dzieją się różne zjawiska ale nie chcę o tym pisać bo może nikt w to nie uwierzy.Olu nazwy tych kwiatków nie pamiętam,to są byliny które kwitną do póżnej jesieni
Kasia123 Kasiu kaktus ma 170cm. i ma 30 lat,zegar to pamiątka po rodzicach.
skorpion 811-51 Stasiu nie pamiętam nazwy kwiatu dostałam go na imieniny od koleżanek.
gosia07 Gosiu ja swoje kwiaty, krzewy, drzewa zasilam rozcieńczoną gnojowicą.Staram się nie używać chemii
Leszczyna bardzo dziękuję za odwiedziny wpadnę do ciebie na herbatkę.
Lucy2na kotek regularnie jest pieszczony.Ja bardzo boję się myszy a mój kot często goni mnie z myszką w pysku.
magda2003 Madziu jak mieszkałam w Łodzi to miałam oranżerię z kaktusami było ich około300 gatunków.
Miłe panie nie wiem jak wy ale ja ostatnio zaniedbałam swój dom, ponieważ cały wolny czas poświęcam ogrodowi.Pracy mam bardzo dużo.Wszystko robię sama,zastanawiam się może jestem mało wydajna ,gdzie się obrócę to coś należałoby zrobić.Namówiłam męża żeby odprowadził wodę z budynku gospodarczego do pojemnika 1000 litrowego.Wcześniej miałam mniejszy zbiornik.Kupiłam również zbiornik 1000 l.na gnojowicę.Zbiorniki będą wkopane w ziemię.Jeden dół wykopałam jesienią a drugi wykopał pracownik.Nie mogę się doczekać na deszczówkę.
Edyta B Edytko nie pamiętam nazw rodziców Kajbara wszystkie dokumenty zostały w domu w Łodzi, bo tam z psami chodziłam na wystawy.
agatka 123 Agnieszko nazwy kwiatu nie pamiętam,jak kwiat jest rozwinięty to ma długość około30 cent.kotek zawsze jest pieszczony.Oczywiście mąż zawsze oponuje jak kota biorę do domu,twierdzi że jego miejsce jest na zewnątrz.
Alize Olu Pytasz o energię ja w czasie robienia zdjęć to wychwyciłam.Nie wiem jak to można nazwać-ja to nazwałam energią.U mnie nieraz dzieją się różne zjawiska ale nie chcę o tym pisać bo może nikt w to nie uwierzy.Olu nazwy tych kwiatków nie pamiętam,to są byliny które kwitną do póżnej jesieni
Kasia123 Kasiu kaktus ma 170cm. i ma 30 lat,zegar to pamiątka po rodzicach.
skorpion 811-51 Stasiu nie pamiętam nazwy kwiatu dostałam go na imieniny od koleżanek.
gosia07 Gosiu ja swoje kwiaty, krzewy, drzewa zasilam rozcieńczoną gnojowicą.Staram się nie używać chemii
Leszczyna bardzo dziękuję za odwiedziny wpadnę do ciebie na herbatkę.
Lucy2na kotek regularnie jest pieszczony.Ja bardzo boję się myszy a mój kot często goni mnie z myszką w pysku.
magda2003 Madziu jak mieszkałam w Łodzi to miałam oranżerię z kaktusami było ich około300 gatunków.
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod