Magda - ten kroton jest niesamowity brak mi słów, jak ty to zrobiłaś? Zaczynam chuchać na mojego zdechlaka, może też wypuści boczne łodygi a miał iść pod nóż. Jestem pod ogromnym wrażeniem twoich roślin
Magda dzięki może masz rację. W końcu przy trzech liściach nie ma za dużej powierzchni parowania Aż nie mogę uwierzyć, że twój był kiedyś brzydki zaczynam swojego traktować znacznie troskliwiej żeby tylko mu się w głowie nie przewróciło!!!
Madziu Kochana jak dobrze że Ty pokazałaś nam te roślinki a nie ukrywasz ich przed nami tak je oglądam i wracam i zaś oglądam jakoś nigdy się nie odezwałam i teraz żałuję ale poprawiam się i muszę powiedzieć to teraz głośno roślinki wszystkie bez wyjątku śliczne cudowne przeurocze - kliwia mnie bardzo ujęła one mi się od dawna ogromnie podobają wieć jest cudna a kroton hmmmmm marzenie no wszystkim się należą wielkie a dla Ciebie
Witaj Magdo , ja u Cibie pierwszy raz
Ile ty masz kwiatów , a jakie okazy . Hojki cudowne po prostu , bedę się musiał uśmiechnąć o kawałeczek . Kroton jaki ogromny , super jest . Storczykowate też ładne
Magda, ciebie to widze ze juz hojoza dopadla juz raczej nieuleczalna Kroton na prawde sliczny okaz, storczyczki tez niczego sobie. Oby to co nie chce kwitnac sie ruszylo
Tasikk ja już słów nie mam ,,,to choroba ale wiesz że ona przenosi się na innych ,uważaj bo i Ciebie dorwie
a wiesz czekam na hoje pachyclade dużą i doczekać się nie mogę ja chcę na wczoraj
Aloesik będę pamiętała o kwiatuszku dla Ciebie jednym tylko więcej nie dam
ja tez zawsze wszysto chce na wczoraj
I wiem ze to sie przenosi...Mnie tam dopadla fiolkoza Ja na razie mam jedna hoje i to jeszcze sie ukorzeniajaca...Na szczescie u mnie juz deficyt miejsca sie robi, wiec chcac nie chcac wiecej kwiatow juz raczej nie bedzie