Nasze Wyzwanie Działkowe cz.2
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Nasze Wyzwanie Działkowe cz.2
MID2006 oż tak źle ma być u ciebie z pogodą masakra to nie fajnie ja tą temperatura sobotnią żyje już od poniedziałku mam nadzieje że nic sie nie pozmienia
Juz niebawem i ty usiądziesz przy kiełbasce i jak popatrzysz ile zrobiliscie , to sama się do siebie uśmiechniesz
zuzola11 te kolorowe z oderwaną nazwą to tytoń
Juz niebawem i ty usiądziesz przy kiełbasce i jak popatrzysz ile zrobiliscie , to sama się do siebie uśmiechniesz
zuzola11 te kolorowe z oderwaną nazwą to tytoń
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No patrzyłam właśnie na Gliwice to trochę cieplej u Ciebie. W sobotę 13 a w niedziele 5. No ale wiadomo do tego czasu wszystko się może jeszcze zmienić. Właśnie na to gorąco liczę. Najbardziej ten śnieg mnie przeraża. Dzisiaj taka piękna pogoda że w mieście nie mogę wysiedzieć. Tak mi się chce już jechać na działkę. Odliczam dni i godziny do wyjazdu. Na niczym się dzisiaj skupić nie mogłam. Praca szła mi jak krew z nosa. Tylko myślałam co tam zrobić na działeczce jeszcze. Urlop by się przydał.
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
"Tytoń ozdobny" jest dwóch rodzajów: niższy i wyższy (wyglądają tak samo , różnią się tylko wysokością krzaczka). Najważniejsze jest jednak to, że ta wysoka odmiana pachnie oszałamiająco (ta niska już nie). Zawsze na balkon kupuję. Normalnie cud, miód i malina. Gorąco polecam.
Zakupy pierwsza klasa. Już nie mogę się doczekać kolorków
Zakupy pierwsza klasa. Już nie mogę się doczekać kolorków
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie Ciepło,
Widzę, że praca w ogrodzie wre - a temperatura sprzyja. U nas w Trójmieście od weekendu jest pięknie - ciepła wiosna. Troszkę też już porobiłam w ogrodzie, ale róże w kopcach jeszcze zostawiam.
Sporo pracy wiosną....Trzymaj się ciepło i zdrowia życzę.
Widzę, że praca w ogrodzie wre - a temperatura sprzyja. U nas w Trójmieście od weekendu jest pięknie - ciepła wiosna. Troszkę też już porobiłam w ogrodzie, ale róże w kopcach jeszcze zostawiam.
Sporo pracy wiosną....Trzymaj się ciepło i zdrowia życzę.
Agnieszka wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Ruda2011
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Osiu i Duczku baaaardzo się cieszę tym, co na 6 stronach przeczytałam na temat Waszego szczęścia
Niemiłym wypadkiem z kawą zasmucona jestem - szkoda zwłaszcza, że to brzuch i uda - ubranie ocierając się, potęguje ból .
Znam ten ból. Ponad 30 lat temu wylało się na mnie wrzące mleko z kuchenki elektrycznej - dokładnie w te same rejony - brrrrrr
Ból był nie do zniesienia ale ..... nie ma ani skrawka blizny. Wszystko się pięknie zagoiło . W Twoim przypadku też tak będzie
Niemiłym wypadkiem z kawą zasmucona jestem - szkoda zwłaszcza, że to brzuch i uda - ubranie ocierając się, potęguje ból .
Znam ten ból. Ponad 30 lat temu wylało się na mnie wrzące mleko z kuchenki elektrycznej - dokładnie w te same rejony - brrrrrr
Ból był nie do zniesienia ale ..... nie ma ani skrawka blizny. Wszystko się pięknie zagoiło . W Twoim przypadku też tak będzie
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Cieszymy się że już jest lepiej z Twoim zdrowiem . Super ogrodzenie, fajnie że oddzieli od nic nie robiącej sąsiadki, ale niestety nie zatrzyma nasion latających (mlecz).
Ja tak mam z sąsiadem, który pojawia się 2 x do roku i jego działka jest jednym wielkim mleczem.A namiot kupiłem na A.
kosztował 450 zł z przesyłką jest 4,5 x 2 x 2 zobaczymy jak się spisze.
Ja tak mam z sąsiadem, który pojawia się 2 x do roku i jego działka jest jednym wielkim mleczem.A namiot kupiłem na A.
kosztował 450 zł z przesyłką jest 4,5 x 2 x 2 zobaczymy jak się spisze.
-
Hej Jak się dzisiaj czujesz? Mamy już środę więc do soboty jeszcze trzy całe dni. Codziennie śledzę pogodę i na razie się nic nie polepsza. Aktualizacja co 6 godzin. Oby się coś na weekend drastycznie zmieniło na lepsze
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
u nas się pozmieniało miało być 17 stopni w sobotę, a jest w piątek. W sobotę 15 i ma padać..... , a niedziele już 7 no cóż bedzi co ma być. Coś dzis nie bardzo się czuje
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Herbatkę z malinką i do przodu - dobrego samopoczucia życzę i dużo
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
-
Ojjj no to odpoczywaj dużo. Oby szybciutko Ci się polepszyło. Ja sobie obiecałam na razie dość zakupów. A tu domówiłam dwie róże. Pomponellę i Pashminę. Niestety na potwierdzenie dostępności muszę jeszcze poczekać.
U nas zapowiadali -5* na dzisiaj w nocy ,na szczęście było tylko koło 0* więc mam nadzieję ,że te ich prognozy na przyszły tydzień też się nie sprawdzą .
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Jestem z rewizytą. Oj, zrobiliście już bardzo dużo na swojej działeczce.
Dobrze, że ja takich sąsiadów nie mam. Dbaj o siebie i maleństwo.
Że też musiało Ci się przytrafić to oparzenie. Straszny ból!
Pozdrawiam
Dobrze, że ja takich sąsiadów nie mam. Dbaj o siebie i maleństwo.
Że też musiało Ci się przytrafić to oparzenie. Straszny ból!
Pozdrawiam
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
-
A jakie w ogóle macie plany na ten sezon? Czyste przyjemne działkowanie czy coś chcecie zrobić ?