Ogrodowo u MORANGO cz. 2
Re: Ogród południa cz.2
Kasiu, działeczkę masz przepięknie urządzoną, wygląda jak z angielskich magazynów o ogrodach I powiem Ci, że Majeczka bardzo ładnie się tam wpasowuje Piękne masz iglaki, widać, że masz na nie jakiś pomysł. Ja nie mam jeszcze żadnego iglaka No oprócz sosen, które już rosły ja kupiłam działkę, ale kompletnie się na iglakach jeszcze nie znam.
A powiedz mi, czy takie kapustowate liście przy oczku wodnym, to bergenia? Rozglądam się właśnie za roślinami, które ładnie wyglądają przy wodzie
Kochana, dużo , niech ta śnieżyca szybko u Ciebie minie
A powiedz mi, czy takie kapustowate liście przy oczku wodnym, to bergenia? Rozglądam się właśnie za roślinami, które ładnie wyglądają przy wodzie
Kochana, dużo , niech ta śnieżyca szybko u Ciebie minie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 wrz 2010, o 14:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cudnie ,widać ,że dużo czasu poświęcasz swojemu ogrodowi. Ład i porządek,a psiunia cudna I ten namiot w oddali ,który wiele obiecuje.....
Może i ja tak kiedyś będę miała Marzy mi się ,ale to chyba jak pójdę na emeryturę i będę miała więcej czasu na działkę
Tylko ,czy będę miała na tyle siły
Może i ja tak kiedyś będę miała Marzy mi się ,ale to chyba jak pójdę na emeryturę i będę miała więcej czasu na działkę
Tylko ,czy będę miała na tyle siły
-
- Od: 26 sty 2013, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Następny ogród do podglądania ,Kasiu kiedy Ty znajdujesz czas na pielęgnacje tego dobra ,wszystko takie dopieszczone
Pozdrawiam Teresa
Pozdrawiam Teresa
- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Wow jaki piękny ogród. I jaki zadbany, mucha nie siada
Kasiu masz jakieś rybki w oczku wodnym ? Bardzo mi się u Ciebie podoba
Tak myślę nad zrobieniem własnego oczka wodnego, nawet kupiłem sobie książkę na temat budowania oczka wodnego, doboru odpowiednich roślin itp.
Pozdrawiam,
Seba
Kasiu masz jakieś rybki w oczku wodnym ? Bardzo mi się u Ciebie podoba
Tak myślę nad zrobieniem własnego oczka wodnego, nawet kupiłem sobie książkę na temat budowania oczka wodnego, doboru odpowiednich roślin itp.
Pozdrawiam,
Seba
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Kasiu jaki ogród cudny! Widzę, że warzywa to tylko jedne z Twoich upraw, a część ozdobna jest jeszcze bardziej okazała. I piękna!
Piesia faktycznie chodzi po ścieżkach, ale dobrze wychowana z niej dziewczyna!
Piesia faktycznie chodzi po ścieżkach, ale dobrze wychowana z niej dziewczyna!
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- Baschka
- 50p
- Od: 18 lis 2016, o 23:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kasiu!
Od jakiegoś czasu spaceruję po Twoich wątkach podziwiając i mocno zazdraszczając Co i raz mamrocząc pod nosem "....taa.... jak się ma duży ogród to sobie można pozwolić....." No i szczęka mi opadła na podłogę jak w pewnym momencie przeczytałam, że masz typową działkę na ROD- 300m2. Jak Ty wszystko pomieściłaś? Od sierpnia jestem posiadaczem ziemskim całych 465m2 (też na ROD).
Kupując działkę myślałam, że to za mało żeby upchnąć tam warzywniak. Myślałam o kwiatkach, krzaczkach i rekreacji. Spacerując po forum zaczęłam się łamać, a Twój wątek utwierdził mnie, że jednak można i warzywka
Tak to niedługo zaczynam przygodę z warzywnikiem, i jakby co to winnego mojej nowej choroby łatwo będzie namierzyć
Pozdrawiam cieplutko i byle do wiosny
P.S. Szczęka jeszcze na podłodze leży
Od jakiegoś czasu spaceruję po Twoich wątkach podziwiając i mocno zazdraszczając Co i raz mamrocząc pod nosem "....taa.... jak się ma duży ogród to sobie można pozwolić....." No i szczęka mi opadła na podłogę jak w pewnym momencie przeczytałam, że masz typową działkę na ROD- 300m2. Jak Ty wszystko pomieściłaś? Od sierpnia jestem posiadaczem ziemskim całych 465m2 (też na ROD).
Kupując działkę myślałam, że to za mało żeby upchnąć tam warzywniak. Myślałam o kwiatkach, krzaczkach i rekreacji. Spacerując po forum zaczęłam się łamać, a Twój wątek utwierdził mnie, że jednak można i warzywka
Tak to niedługo zaczynam przygodę z warzywnikiem, i jakby co to winnego mojej nowej choroby łatwo będzie namierzyć
Pozdrawiam cieplutko i byle do wiosny
P.S. Szczęka jeszcze na podłodze leży
Pozdrawiam, Baśka
- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Witaj Kasiu masz piękny ogród ,dalie przepiękne okazy.Zadamawiam się
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- BobejGS
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Kontakt:
Pięknie wszystko wygląda. Normalnie cacy. Na takie ogródki, to można patrzeć i patrzeć i podziwiać.
Teraz czas startu z nowym sezonem, to i zapewne będzie się wiele działo. Z chęcią przyglądne się Twoim typom na ten sezon, nie tylko pomidorowych ale reszty warzyw również.
Teraz czas startu z nowym sezonem, to i zapewne będzie się wiele działo. Z chęcią przyglądne się Twoim typom na ten sezon, nie tylko pomidorowych ale reszty warzyw również.
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Katarzyno zaniedbujesz swój watek ...gdzie zdjęcia z czyściutkiej kwitnącej działeczki ...pewno nie masz czasu i siedzisz w garach ;)
- seba1999
- Od: 16 sty 2014, o 20:10
Kasiu czekamy na zdjęcia Twoje wiosny
Pewnie jest co podziwiać
Pewnie jest co podziwiać
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Jutro cyknę fotki i obiecuję, że będzie foto relacja, a na fotorelacje warzywną zapraszam do mojego wątku warzywnego :)http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=434 zasadniczo tam siedzę najwięcej, zaniedbałam trochę wątek ogrodowy, ale obiecuję poprawę
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Morango okazuję się, że nie tylko warzywniak jest wzorcowy, ogródek z kwieciem też wzorcowy.